CS Mioveni păstrează șanse la play-off după victoria cu Slatina, dar Alexandru Pelici îndeamnă la calm. Reacția antrenorului la finalul meciului întins pe două zile

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 14:44 Liga 2

CS Mioveni are în continuare șanse la play-off-ul Ligii 2, după victoria cu 1-0 în fața celor de la CSM Slatina, scor 1-0, în etapa a 16-a a campionatului. Victoria a fost obținută pe final, cu un gol reușit de Ionuț Rădescu (minutul 82), iar antrenorul Alexandru Pelici a afirmat la finalul confruntării că se aștepta la 90 de minute dificile.

Antrenorul Mioveniului a stat cu ochii pe olteni în perioada de pregătire, remarcând rezultatele bune pe care aceștia le-au obținut în amicale. Un alt aspect pozitiv pentru care Pelici și-a lăudat jucătorii a fost legat de amânarea meciului de sâmbătă pentru duminică, din pricina terenului acoperit cu zăpadă.

Alexandru Pelici: ”Ne interesează să abordăm meciurile la fel de muncitor” 

A încercat să îi țină pe fotbaliști la un nivel cât mai bun în pauza neașteptată, ceea ce a și reușit. Însă, Alexandru Pelici nu se entuziasmează prea mult, fiind conștient de faptul că până ca Mioveniul să fie sigur de prezența în play-off, mai e mult.

”Un joc în care tensiunea acestei partide s-a întins pe parcursul a doua zile. Ştiam că ne aşteaptă un meci foarte dificil, împotriva unei echipe care a avut rezultate bune în pregătire, a reuşit să câştige împotriva a doua echipe bune care se bat la promovare, Craiova şi Viitorul Pandurii. Îmi felicit jucătorii pentru atitudine, pentru că au crezut până la capăt în şansa lor.

Am făcut un joc bun, o primă repriză, de fapt ce a mai rămas din ea, foarte, foarte bună, în a doua jocul a fost pe contre, după ce am marcat am avut şi şansă la ocazia lor, Iustin Popescu a fost foarte inspirat şi a scos acel şut.

Trebuie să rămânem modeşti, urmează un meci la fel de de greu, pentru noi, aceste meciuri rămase până la intrarea în play-off, respectiv play-out, sunt adevărate finale. Ne dorim să acumulăm puncte, să intrăm în primele şase. Ne interesează să abordăm meciurile la fel de muncitor, iar la sfârşit ne vom bucura la intrarea în play-off”, a declarat Alexandru Pelici, citat de Gazeta Nouă.

CS Mioveni, la un punct de locul 6 

CS Mioveni se află momentan pe locul 8 în Liga 2, cu 23 de puncte după 14 meciuri, la egalitate cu ocupanta poziției a 7-a, Universitatea Cluj, și la numai un punct în spatele locului 6, FK Csikszereda.

În următorul meci din campionat, CS Mioveni va avea, teoretic, un adversar facil, pe Fotbal Comuna Recea, locul 16. Confruntarea este programată pe terenul echipei lui Alexandru Pelici.

Foto: CSM Slatinași Gazeta nouă

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-a-coborat-pe-18-in-liga-2-dupa-esecul-cu-cs-mioveni-dar-dinu-todoran-nu-e-neaparat-nemultumit-trebuie-sa-luam-partile-bune-ne-am-ridicat-la-nivelul-lor-19170758

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-cs-mioveni-se-reia-astazi-din-minutul-16-dupa-ce-ieri-zapada-a-oprit-meciul-19170524

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/rapid-joaca-in-deschiderea-etapei-a-17-a-fc-u-craiova-in-ultimul-meci-runda-a-doua-a-ligii-2-din-2021-se-disputa-tot-de-joi-pana-marti-programul-19170221

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 22 Feb. 2021, 14:44 Liga 2
Pe aceeași temă