Argumentele care îl fac pe Constantin Schumacher să afirme că Mioveni poate învinge încă o echipă importantă din Liga 2, Concordia Chiajna. Analiza antrenorului

Andrei PASCU 27 Oct. 2023, 17:42 Liga 2
Argumentele care îl fac pe Constantin Schumacher să afirme că Mioveni poate învinge încă o echipă importantă din Liga 2, Concordia Chiajna. Analiza antrenorului

CS Mioveni are șansa să bifeze a cincea victorie în Liga 2, în acest sezon, în runda a 11-a, sâmbătă, de la ora 11:00, urmând să întâlnească, pe teren propriu, Concordia Chiajna. Un duel complicat însă pentru echipa din Mioveni, care va sta față în față cu locul 7.

Antrenorul Constantin Schumacher a prefațat partida, în cadrul unei conferințe de presă, și a declarat că simte că jucătorii săi pot înregistra un nou succes, dar s-ar mulțumi și cu o remiză. CS Mioveni este pe locul 6, chiar peste Concordia Chiajna, cu un punct mai mult, 16.

CS Mioveni, meci cu Concordia Chiajna în etapa 11 de Liga 2

În acest moment, clubul din Mioveni este pe loc de play-off, pe 6, iar victoriile înregistrate până acum au fost și unele de calibru. A învins, de exemplu, și Corvinul Hunedoara (scor 2-0), pe terenul nou-promovatei din Liga 3.

Cu toate acestea, chiar dacă antrenorul Constantin Schumacher a declarat că s-ar mulțumi și cu un egal, a recunoscut că a pregătit și că va pregăti echipa la victorie. A remarcat, ca plus mare pentru Concordia Chiajna, experiența jucătorilor, mulți cu ani în spate chiar și în Liga 1. În plus, și antrenorul Erik Lincar are experiență, dar la lupta la promovare din Liga 2.

Constantin Schumacher, analiza duelului CS Mioveni – Concordia Chiajna: ”Mi-ar conveni și un scor egal, dar vedem ce se va întâmpla”

Un plus pentru CS Mioveni este acela că Gabriel Tamaș s-a retras. El a anunțat că renunță la fotbal chiar vineri, cu o zi înaintea confruntării din etapa a 11-a, de la Mioveni.

”Un meci foarte greu, contra unei echipe foarte bune, cu jucători care au evoluat în Liga 1, sunt sigur că își dorește promovarea Concordia, dar noi suntem bine, în grafic. Îmi doresc să facem ce ne-am propus până la finalul acestui an. Băieții sunt motivați și sper să facem ce ne-am propus, să ne bucurăm la finalul jocului.

Jucătorii sunt foarte motivați, sunt foarte supărați după modul în care au pierdut meciul trecut. Le-am arătat faza și le-am spus că trebuie să fim concentrați până în ultimul moment. Păcat, pentru că meciul trecut a fost unul în care nici ei nu au avut ocazii, nici ei nu au ajuns la poarta noastră. În primele 60 de minute nu au avut șut spre poartă.

Îmi doresc acum mai mult, vreau mai mult de la echipa noastră, sunt convins că se poate mai mult. Nu mă plâng de jucătorii care sunt accidentați, mă interesează jucătorii care sunt în lot, vreau să facă toți ce pot ca să se remarce, să joace cât mai bine și să îi facă uitați pe jucătorii care nu sunt valizi.

Chiajna e o echipă cu majoritatea jucătorilor care au evoluat în Liga 1. Acum mai puțin de un an au fost parte din echipa Universitatea Cluj, acolo e un antrenor bun, a antrenat echipe care au dorit promovarea din Liga 2 sau chiar echipe din Liga 1. Noi vrem să ne facem treaba, să fim motivați și să câștigăm.

Mi-ar conveni și un scor egal, dar vedem ce se va întâmpla”, a declarat Constantin Schumacher.

https://www.youtube.com/watch?v=p3nHP0V9-BY

CS Mioveni va rămâne pe locuri de play-off în cazul unui succes contra echipei Concordia Chiajna

Cu 16 puncte acumulate în primele 10 etape de Liga 2, CS Mioveni a ajuns pe loc calificabil în play-off, pe 6, la opt puncte de liderul Unirea Slobozia. În ultimele cinci etape, formația din Mioveni a acumulat 10 puncte: 0-0 cu FK Miercurea Ciuc, 3-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Corvinul Hunedoara, 2-1 cu CSM Reșița și 0-1 cu Viitorul Pandurii.

Concordia Chiajna e pe locul 7, cu 15 puncte, fără eșec în ultimele trei meciuri: 1-0 cu CSM Slatina, 2-2 cu Viitorul Pandurii și 1-0 cu Gloria Buzău.

Nu fac calcule pe termen lung, se mai pot pierde puncte, dar cred că sunt meciuri grele, cu echipe importante. Urmează pentru noi, apoi, partida cu Tunari, o echipă care nu a mai pierdut de patru meciuri. Atunci, ne gândim să luăm fiecare meci pas cu pas”, a mai spus Schumacher, despre ultimele meciuri din acest an.

Captură foto și video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/david-maftei-doua-goluri-in-steaua-csm-ceahlaul-scor-3-1-in-etapa-11-de-liga-2-19290210

https://liga2.prosport.ro/seria-1/paul-enache-surprins-de-retragerea-lui-gabi-tamas-19290199

https://liga2.prosport.ro/seria-1/damian-isac-a-semnat-cu-csm-resita-19290196

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gabriel-tamas-punct-final-in-cariera-de-fotbalist-19290191

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-cristian-pustai-dupa-steaua-ceahlaul-3-1-19290187

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-declarati-inainte-de-metaloglobus-corvinul-19290177

Andrei PASCU 27 Oct. 2023, 17:42 Liga 2
Pe aceeași temă