Egal la pauză, dar eșec la scor la final. CS Mioveni a rezistat doar 45 de minute în amicalul cu Rapid

Andrei PASCU 24 Mar. 2024, 12:54 Liga 2
Egal la pauză, dar eșec la scor la final. CS Mioveni a rezistat doar 45 de minute în amicalul cu Rapid

Înfrângere la scor înregistrată de CS Mioveni în partida amicală contra Rapidului, sâmbătă, 23 martie, care a avut loc în cadrul bazei sportive a formației din SuperLiga României. Deși la pauză a fost rezultat de egalitate, 1-1, în repriza a doua s-a făcut diferența, iar CS Mioveni a cedat cu 1-4.

În echipa Rapidului s-au regăsit mai mulți jucători de bază în partidele de campionat.

Înfrângere la scor înregistrată de CS Mioveni în amicalul cu Rapid

Clubul din Giulești a deschis repede scorul în partida de verificare contra CS Mioveni, la nouă minute de la fluierul de start al întâlnirii, prin Borisav Burmaz. Formația lui Constantin Schumacher a restabilit egalitatea în minutul 27, prin Remus Guțea, iar rezultatul de 1-1 s-a menținut pe tabelă până la pauză.

În repriza secundă, Rapid a marcat de trei ori și a înregistrat o victorie categorică. A marcat o dublă Claudiu Petrila, în minutele 51 și 54, prima reușită venind în urma unei lovituri de la 11 metri, iar pe lista marcatorilor și-a trecut numele și Alexandru Albu, care a punctat în minutul 69.

  • Rapid: Drăghia (Briciu 78′) – Onea, D. Grigore, I. Cristea, El Sawy (Nenciu 78′) – Djokovic (Albu 64′), Emmers (Hromada 46′) – Bamgboye (G. Gheorghe 78′), Cîrjan (Hasani 64′), Petrila (Papeau 64′) – Burmaz.
  • CS Mioveni: Croitoru – Trașcu, Gogor, Garutti, Burnea, Șerbănică – Cărăruș, I. Șerban – Bolohan, Blănaru, Guțea.
    Au mai jucat: Sima, Bădescu, A. Șerban, Duțan, Toma, Massaro, Văsălie, Costea, Dică.

CS Mioveni se pregătește pentru prima etapă din play-off

În play-off, CS Mioveni va lua startul de pe locul 5, penultimul, cu 33 de puncte, la un punct peste locul 6, FK Miercurea Ciuc. Trupa lui Constantin Schumacher va mai avea adversari CSC Șelimbăr (locul 1, 42 de puncte), Unirea Slobozia (locul 2, 40 de puncte), Corvinul Hunedoara (locul 3, 37 de puncte) și Gloria Buzău (locul 4, 34 de puncte).

CS Mioveni va începe play-off-ul Ligii 2 în deplasare, contra Unirea Slobozia, iar în etapa a 2-a va disputa primul duel acasă, contra Gloria Buzău. În următoarele trei runde, până la finalul turului, le va mai întâlni pe FK Miercurea Ciuc (deplasare), CSC Șelimbăr (acasă) și Corvinul Hunedoara (deplasare).

Dacă vom câștiga cu Slobozia, ne vom apropia la patru puncte. Dacă vom face un rezultat bun, îi vom opri și vom avea și alt moral. Apoi, cu Buzău acasă. Am făcut egal în sezonul regular, dar acum avem capacitatea de a câștiga meciul”, spunea președintele Consiliului Director al CS Mioveni, Dumitru Olteanu, despre primele meciuri din play-off.

Rezumatul partidei Rapid – CS Mioveni, scor 1-4

https://www.youtube.com/watch?v=QBebW4pMkhM

Foto: Rapid și CS Mioveni
Video: Rapid

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-s-a-impus-in-amicalul-din-bulgaria-cu-ludogorets-19303913

https://liga2.prosport.ro/seria-1/gloria-buzau-egala-intr-un-amical-cu-fcsb-19303866

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csc-selimbar-joaca-in-play-off-ul-ligii-2-fara-drept-de-promovare-19303858

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-a-castigat-amicalul-cu-uta-19303839

https://liga2.prosport.ro/nationale/nationala-romaniei-sub-17-ani-fara-victorie-si-in-al-doilea-meci-de-la-turul-de-elita-19303800

Andrei PASCU 24 Mar. 2024, 12:54 Liga 2
Pe aceeași temă