CS Mioveni e pe val, vrea a patra victorie la rând în Liga 2. Constantin Schumacher se gândește fără să vrea la play-off: ”Nu pot impune cuiva să nu o facă, subconștientul lucrează”

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2023, 15:13 Liga 2
CS Mioveni e pe val, vrea a patra victorie la rând în Liga 2. Constantin Schumacher se gândește fără să vrea la play-off: ”Nu pot impune cuiva să nu o facă, subconștientul lucrează”

CS Mioveni are șansa să bifeze patru victorii la rând în Liga 2, în acest sezon, în runda a 10-a, duminică, de la ora 11:00, urmând să întâlnească, pe teren advers, Viitorul Pandurii. Un duel complicat însă pentru echipa din Mioveni, care va sta față în față cu locul 11.

Antrenorul Constantin Schumacher a prefațat partida, în cadrul unei conferințe de presă, și a declarat că simte că jucătorii săi pot înregistra un nou succes.

CS Mioveni merge pe terenul echipei Viitorul Pandurii în etapa a 10-a de Liga 2

CS Mioveni este pe loc de play-off, pe 5 după partidele disputate sâmbătă în runda a 10-a, iar victoriile înregistrate până acum au fost și unele de calibru. A învins, de exemplu, în precedentele trei meciuri Progresul Spartac (3-1), Corvinul Hunedoara (2-0) și CSM Reșița (2-1).

În altă ordine de idei, pe lângă omogenitatea din lotul echipei Viitorul Pandurii, care este un plus după cum a declarat Schumacher, e posibil ca gorjenii să aibă și un moral bun, având șase rezultate pozitive la rând în Liga 2, două victorii și două remize. Runda trecută a terminat la egalitate cu Concordia Chiajna, scor 2-2.

Viitorul Pandurii – CS Mioveni, la Turnu Severin

Întâlnirea Viitorul Pandurii – CS Mioveni se va disputa la Turnu Severin, pe Stadionul Municipal. Viitorul Pandurii a luat această decizie după ce a fost anunțat faptul că la arena din Târgu Jiu vor avea loc anumite lucrări. Astfel, din această cauză, clubul din Liga 2 va fi nevoit ca partida contra CS Mioveni să o dispute pe alt stadion, chiar în altă localitate.

Ne așteaptă un meci greu, cu o echipă bună, agresivă, o echipă care face un marcaj strâns. Noi am avut timp două săptămâni să ne pregătim, am avut o perioadă încărcată. Suntem într-un moment bun, sper să îl continuăm, sper că și jucătorii sunt motivați, asta contează cel mai mult, să înțeleagă că ei sunt principalii artizani a tot ce se întâmplă.

Sper ca la meciul următor să fim la capacitate maximă, să jucăm un fotbal bun și la finalul meciului să fim bucuroși. Jucătorii care sunt în lot trebuie să demonstreze că sunt competitivi, iar cei care vor intra, să joace cât pot de bine pentru a rămâne în primul 11.

Avem probleme cu lotul, dar nu contează asta, contează cât de bine vom fi fizic, mental, pentru că ne așteaptă un meci foarte greu”, a spus Constantin Schumacher.

https://www.youtube.com/watch?v=gkIyYNoB9gg

CS Mioveni, una din surprizele campionatului de Liga 2

Cu 16 puncte acumulate în primele nouă etape de Liga 2, CS Mioveni a ajuns pe loc calificabil în play-off, pe 5 acum, la opt puncte de liderul Unirea Slobozia. În ultimele patru etape, formația din Mioveni a acumulat 10 puncte: 0-0 cu FK Miercurea Ciuc, 3-1 cu Progresul Spartac, 2-0 cu Corvinul Hunedoara și 2-1 cu CSM Reșița.

Momentan trebuie să luăm fiecare etapă în parte, cred că asta contează, să luăm fiecare meci în parte, iar la finalul anului să vedem unde vom fi, dacă ne-am atins obiectivul. Repet, rămân la ideea spusă la începutul campionatului, îmi doresc salvarea de la retrogradare, dar după meciurile pe care le-am avut am spus locurile 1-9.

Dacă putem să fim acolo, cred că vom fi bine. Nu cred că pot să impun cuiva să nu ne gândim la play-off, fără să vrem ne gândim la asta, subconștientul lucrează. Dar, important e să luăm totul pas cu pas, dacă ne gândim prea sus, să nu ne lovim de ceva și să cădem.

Toate echipele sunt apropiate valoric, toate în afară de ultimele două, care au puține puncte, Tunari și Progresul Spartac. În rest, toate echipele sunt apropiate și pierzând un meci-două te duci în coada clasamentului.

Atunci, cred că e important să fim umili, să luăm fiecare meci în parte”, a mai spus antrenorul Mioveniului.

Video: CS Mioveni

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concluziile-lui-claudiu-niculescu-dupa-ceahlaul-selimbar-0-0-19289163

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-csc-selimbar-au-remizat-in-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289090

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ceahlaul-si-csc-selimbar-deschid-etapa-a-10-a-a-ligii-2-19289044

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-intalneste-steaua-din-postura-de-lider-al-ligii-2-19289004

Răzvan STÎNGĂ 21 Oct. 2023, 15:13 Liga 2
Pe aceeași temă