CS Mioveni, ca și calificată în play-off după victoria cu Petrolul. Alexandru Pelici, despre tactica folosită pe ”Ilie Oană” și teama pentru jocul cu modesta Aerostar: ”Sperăm să nu mai facem o surpriză neplăcută”

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 11:36 Liga 2

CS Mioveni este cu un picior în play-off, chiar dacă în acest moment nu se află pe primele șase locuri, ci imediat sub ele, pe 7.

Victoria obținută pe ”Ilie Oană” cu ajutorul arbitrajului, 1-0 cu Petrolul după un gol marcat dintr-un offside de aproape un metru la jucătorul care a înscris, face din formația argeșeană o favorită la clasarea la finalul sezonului regular în grupa de promovare.

CS Mioveni câștigă din offside la Ploiești și e ca și calificată în play-off

CS Mioveni s-a apărat tot meciul cu Petrolul, ocazii la poarta lui Kitanov nu a avut, însă în minutul 85, la o pasă în flancul drept a lui Coșereanu, Ștefan Blănaru a plecat din offside chiar de lângă arbitrul asistent Cosmin Vatamanu, care nu a semnalizat însă poziția în afara jocului, a scăpat singur cu portarul și l-a învins cu un șut printre picioare, din 7 metri lateral dreapta, la colțul lung.

S-a terminat 1-0 și echipa argeșeană reintră serios în lupta pentru play-off, altfel, cu un punct obținut la Ploiești, era în play-out.

”Sunt trei puncte care ne ţin în joc pentru calificarea în play-off. Se va juca până în ultima etapă, rezultatele sunt încă surprinzătoare, dar şi multe echipe care se bat pentru accederea în play-off. Ne dorim să câştigăm şi ultimul meci, sperăm să putem face asta şi să ajungem în primele 6 şi să ne atingem obiectivul”, a spus Alexandru Pelici la finalul jocului de la Ploiești, citat de TelekomSport.

Alexandru Pelici, mulțumit de rezultatul meciului cu Petrolul, nu și de joc

Chiar dacă acum se află pe locul 7, cu 30 de puncte, și ar mai putea fi depășită de FK Csikszereda, CS Mioveni are avantajul că în ultima etapă a sezonului regulat, programată în weekendul următor, va evolua pe teren propriu cu Aerostar Bacău, penultima clasată, la egalitate cu ”lanterna roșie” Pandurii. Moldovenii au doar 10 puncte și sunt în cădere liberă în privința jocului și a rezultatelor.

Cu un succes cu Aerostar, Mioveniul va urca cu siguranță în play-off. Pelici se teme însă de o surpriză neplăcută din partea propriei echipe.

”E o victorie mare, am câştigat împotriva Craiovei şi a Petrolului, două echipe favorite la începutul ediţiei la promovare şi sperăm să nu mai facem o surpriză neplăcută în ultima etapă. Va fi un meci greu, dar sper să găsim resursele necesare să o batem şi pe Bacău şi să ne calificăm în play-off.

(n.r. – întrebat dacă e mulțumit de rezultat la cum a decurs jocul) Sunt mulţumit de rezultat. Sunt foarte mulțumit de ce am jucat cu Recea și am pierdut două puncte. Astăzi sunt mulțumit de rezultat. (n.r. – întrebat dacă aceasta a fost trategia, ca echipa să se apere tot meciul) Trategia a fost să încercăm să ne calificăm în play-off. Ăsta e obiectivul”, a mai declarat antrenorul Mioveniului.

Data desfășurării meciului dintre CS Mioveni și Aerostar încă nu a fost stabilită, așteptându-se rezultatele din celelalte partide din etapa a 20-a, pentru a se știi care sunt echipele cu șanse să mai ajungă în play-off.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-cs-mioveni-se-joaca-de-la-ora-1230-ambele-echipe-au-sabia-deasupra-capului-formatiile-de-start-19175214

https://liga2.prosport.ro/seria-1/stefan-blanaru-omul-negru-pentru-petrolul-a-semnat-victoria-mioveniului-cu-gol-din-offside-si-a-diminuat-aproape-de-zero-sansele-ploiestenilor-la-play-off-nu-se-iau-cele-19175407

https://liga2.prosport.ro/seria-1/viorel-moldovan-descumpanit-dupa-ce-petrolul-a-pierdut-cu-cs-mioveni-si-si-a-luat-adio-de-la-play-off-si-promovare-antrenorul-a-dat-vina-si-pe-arbitraj-si-nu-stie-ce-urmeaza-pentru-el-si-club-iar-l-19175306

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

Marius ANGHEL 21 Mar. 2021, 11:36 Liga 2
Pe aceeași temă