Marius Croitoru revine la Bacău!

Liga2.ro 03 Mar. 2009, 16:43 Liga 2
Marius Croitoru revine la Bacău!

Fotbalistul clubului din Ghencea le-a propus oficialilor „galben-albaștri” să-l aducă și pe Cristocea la Bacău.

Marius Croitoru ar putea ajunge la echipa lui Sechelariu ca jucător liber de contract. Singura problemă în acest caz în momentul de față este cea a salariilor restante pe care Croitoru trebuie să le primească de la Steaua. Dacă mijlocașul originar din Giurgiu va renunța la acei bani, va deveni jucător liber și va semna în cel mai scurt timp pentru FCM Bacău.

„E posibil să vină la noi, dar asta depinde de el. Croitoru are de rezolvat problema unor salarii restante la Steaua și ar putea ajunge la o înțelegere cu Valeriu Argăseală. Ar putea veni la FCM Bacău din postura de jucător liber”, a declarat într-o emisiune televizată la un post local președintele băcăuanilor, Relu Damian.

Oficialul băcăuan a mai precizat că nu-l dorește și pe Cristocea, jucător pe care chiar Croitoru l-a propus. „Marius Croitoru ne-a spus că poate să-l aducă și pe Cristocea. Din punctul meu de vedere, nu cred că este o soluție. Cristocea nu a dat satisfacție nici la Ceahlăul, așa că nu cred că este cazul să vorbim de un posibil transfer la FCM Bacău”, a mai spus Damian, care a mai declarat înainte de începutul acestui retur că nu l-ar vrea nici pe Lobonț în echipa sa, nedorind să creeze discrepanțe majore între salariile fotbaliștilor săi.

Articol scris de Adi Enășoaie

Liga2.ro 03 Mar. 2009, 16:43 Liga 2
Pe aceeași temă