Cristian Bobar a reacționat după declarațiile lui Dorinel Munteanu: ”Îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, dar, acum, fiecare merge pe drumul lui.” Ce a spus despre salariul antrenorului

Marius ANGHEL 03 Jun. 2020, 09:23 Liga 2
Cristian Bobar a reacționat după declarațiile lui Dorinel Munteanu: ”Îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, dar, acum, fiecare merge pe drumul lui.” Ce a spus despre salariul antrenorului

Dorinel Munteanu (52 de ani) s-a arătat surprins de decizia conducerii CSM Reșița de a nu-i mai prelungi contractul de antrenor, scadent luna aceasta, și a făcut o serie de reproșuri în special președintelui clubului, Cristian Bobar. Fostul internațional nu se aștepta la această despărțire, mai ales că discuțiile cu primarul Ioan Popa, cel care l-a ofertat să revină la echipa orașului, și Bobar i-au lăsat impresia că sunt unele pozitive.

”Am crezut în omenie, în personalitatea fiecăruia. Din păcate, am fost foarte dezamăgit”, a spus Munteanu, care a recunoscut că nu avea o colaborare foarte bună cu președintele Bobar.

Reacția lui Cristian Bobar nu a întârziat să apară. ”N-aș mai vrea să facem o telenovelă, dar îmi spun punctul de vedere. Îl respect foarte mult pe Dorinel Munteanu, atât ca antrenor, cât și ca fost jucător. Clubul nostru îl respectă și îi mulțumim pentru tot ce a făcut aici, dar, acum, fiecare merge pe drumul lui. Am spus-o și o mai spun, din punctul meu de vedere, este clar un antrenor de Liga 1. Poate să antreneze la cel mai înalt nivel din România. Acesta este punctul meu de vedere, indiferent de declarațiile date de Dorinel Munteanu și așa va fi în continuare”, a spus conducătorul CSM Reșița la Radio Reșița.

Cristian Bobar: ”Salariile sunt confidențiale”

În declarațiile sale, Dorinel Munteanu și-a spus nemulțumirile legate de comunicatul clubului, scris, spune el, de Cristian Bobar, și îi cerea președintelui să vină cu o dezmințire că el nu a cerut nicio mărire de salariu. Componentul Generației de Aur a confundat comunicatul CSM Reșița cu declarațiile oficiale făcute de Bobar și cu informațiile publicate, ”pe surse”, de Liga2.ro.

”Salariile sunt confidențiale. E normal, și față de antrenor, și față de jucători, să nu le discutăm în presă. Chiar nu mai vreau să discut pe această temă, decât că noi îl respectăm foarte mult și că îi urăm succes în continuare”, a transmis Bobar.

Cât despre noul antrenor, conducătorul CSM Reșița spune că va anunța în curând numele acestuia. ”Sunt tratative mai multe, dar până miercuri vom ști clar numele noului antrenor din Valea Domanului”, a spus Bobar.

Sursele Liga2.ro sunt că noul antrenor al echipei CSM Reșița va fi Alexandru Pelici, acesta confirmând și discuțiile pe care le are cu clubul din Valea Domanului. Alte nume cu care s-au purtat discuții sunt, potrivit surselor Liga2.ro, Flavius Stoican și Emil Săndoi.

 

Marius ANGHEL 03 Jun. 2020, 09:23 Liga 2
Pe aceeași temă