AFC Câmpulung Muscel a dezamăgit într-un test cu o echipă din Liga 4. Costin Lazăr a rulat întreg lotul

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 17:25 Liga 2
AFC Câmpulung Muscel a dezamăgit într-un test cu o echipă din Liga 4. Costin Lazăr a rulat întreg lotul

Pauza competițională din Liga 2 a consemnat un meci amical și pentru AFC Câmpulung Muscel, care a întâlnit sâmbătă, 7 septembrie, o echipă din Liga 4 Argeș, pe ACS Zimbrii Lerești. Testul a avut loc pe terenul formației de eșalon inferior.

S-a terminat 1-1 partida de verificare, dar ACS Zimbrii Lerești a condus până spre finalul întâlnirii, în urma unei reușite venite în minutul 5.

Doar remiză pentru AFC Câmpulung Muscel cu o echipă din Liga 4

La câteva minute după startul meciului a deschis scorul ACS Zimbrii Lerești, prin Alin Găișteanu. Au fost două pauze în duelul de sâmbătă, AFC Câmpulung Muscel anunțând pe pagina de Facebook că s-au jucat trei reprize de câte 35 de minute.

Costin Lazăr a trimis pe teren toți jucătorii din lot, pentru a putea vedea dacă poate miza și pe alte nume în meciurile din Liga 2, unde în acest sezon își propune salvarea de la retrogradare.

Salihovic a marcat pentru AFC Câmpulung Muscel în minutul 80 și a stabilit scorul final al partidei de la Lerești, 1-1.

  • Primul 11 al AFC Câmpulung Muscel:  Bălănică – Stelea, Stănici, Gîsă, Cacior – Vasile, Jenaru – Ene, Ghiță, Dumitrescu – Florică
    Rezerve: Voicu, Bădulescu,  Farcaș, Sanda, Alima, Ntamak, Longher, Coman, Stancu, Papi, Hussaini, Maapia, D. Popescu, Salihovic

La final, echipa din Liga 4 s-a bucurat pentru un astfel de rezultat, postând pe pagina de Facebook o fotografie din vestiar:

AFC Câmpulung, trei achiziții

În această pauză competițională, AFC Câmpulung Muscel a realizat trei achiziții, în care Costin Lazăr încearcă să pună la punct minusurile remarcate. La formația nou-promovată din Liga 3 au ajuns, vineri, 6 septembrie, extrema stângă Luca Florică (21 de ani, sezonul trecut la CS Tunari, foto articol) și Sanusi Hussaini (18 ani, atacant) și Peter Believe Maapia (18 ani, mijlocaș), amândoi sub formă de împrumut de la Dinamo.

CS Mioveni, următorul adversar în Liga 2 pentru AFC Câmpulung

AFC Câmpulung Muscel are meci pe teren propriu, cu CS Mioveni, la 14 septembrie, în etapa a 6-a din Liga 2. În clasament, AFC Câmpulung Muscel ocupă locul 19 din 22, cu 3 puncte acumulate în cinci meciuri, la fel ca alte două nou-promovare, Metalul Buzău și CSM Focșani (locurile 17 și 18).

Foto: ACS Zimbrii Leresti

Andrei PASCU 09 Sep. 2024, 17:25 Liga 2
Pe aceeași temă