Costin Lazăr, marcat de o eroare de arbitraj după eșecul la scor înregistrat de AFC Muscelul cu Slatina: ”E greu cu jucători care vin din Liga 3, să îi motivezi”

Andrei PASCU 25 Aug. 2024, 11:49 Liga 2

AFC Câmpulung Muscel a suferit un eșec la scor în etapa a 4-a din Liga 2, contra CSM Slatina! Nou-promovata, care își dispută meciurile de pe teren propriu la Buftea, s-a văzut întrecută la o diferență mare, de cinci goluri, dar Costin Lazăr a ținut să remarce o eroare de arbitraj din startul întâlnirii.

La golul de 1-0 al Slatinei, Costin Lazăr consideră că arbitrul trebuia să acorde fault la Stănică, aflat într-un duel cu atacantul Kayondo.

Costin Lazăr a remarcat o eroare de arbitraj după AFC Câmpulung – CSM Slatina

CSM Slatina a învins cu 5-0, iar primul gol a fost reușit, chiar dacă în fază a fost implicat Kayondo, Cătălin Doman, în minutul 7, care apoi, în minutul 13, a bifat dubla. Scorul pauzei a fost 3-0 pentru olteni, care au punctat apoi în minutul 41, prin Andrei Trașcu.

Același Trașcu a marcat primul gol al părții secunde, în minutul 59, iar Ionuț Mitran a semnat un succes categoric pentru CSM Slatina, 5-0, în minutul 74.

  • Primul 11 al AFC Câmpulung Muscel, contra CSM Slatina: M. Voicu (cpt.) – Andr. Stelea, Stănici, Gîsă, L. Stancu – Bg. Vasile, Ntamak – Longher, Al. Enache, D. Popescu – Al. I. Popescu
    Rezerve: Bălănică – Sanda, Rob. Dumitrescu, Șt. Ghiță, Ant. Niță, Ciurea, Șt. Coman, Cacior, Jenaru

AFC Câmpulung Muscel a căzut mental după golul încasat de la olteni

Costin Lazăr a ținut să remarce faptul că faza din minutul 7 i-a afectat jucătorii, care apoi nu au putut să revină și să mai poată emite pretenții. A simțit că fotbaliștii Muscelului au fost influențați negativ de acel moment și astfel, până la final, au mai încasat patru goluri.

Avem nevoie de câteva zile ca să ne revenim după acest meci și nu neapărat din prisma modului în care am început, zic eu, destul de bine. Nu îmi place să vorbesc de arbitraj, dar astăzi am avut de suferit din cauza deciziei de la primul gol. A fost un fault în atac și arbitrul a lăsat jocul ca și cum nu s-a întâmplat nimic, ei au scăpat și au dat gol.

E greu cu jucători care vin din Liga 3 să îi motivezi din punctul de vedere al încrederii și să iasă la joc. După cum am arătat, încercăm tot timpul să jucăm, foarte greu găsim soluții.

A fost un joc cu o echipă destul de bună, de solidă, care se va bate pentru platy-off, dar, din păcate, putea fi trată altfel faza primului gol. E un fault al atacantului lor la fundașul meu central. Apoi, scapă singur cu portarul, 1-0!

E greu apoi să reintri în joc. E minutul 7, iar tu, o echipă… noi avem foarte mulți copii în lot. Acum e greu să îmi dau seama ce nu a mers. Dacă vorbesc de arbitraj, deși nu îmi place… pentru că și ei își fac treaba, mai și greșesc, ca jucătorii.

Din păcate, azi, la primul gol, a fost fault în atac! Cam asta nu a mers astăzi”, a transmis antrenorul Costin Lazăr în urma eșecului de la Buftea.

Meci la îndemână pentru AFC Câmpulung Muscel în Cupa României

AFC Câmpulung Muscel a avut noroc la tragerea la sorți pentru play-off-ul Cupei României și va întâlni, pe 28 august, în deplasare, Sănătatea Cluj, o echipă din Liga 3. Va începe cu prima șansă întâlnirea, astfel că are speranțe mari în ceea ce privește accederea în faza grupelor.

Așteptările sunt mari după acest meci, se întâmplă în Liga 2, cu echipele mari, să fii taxat. Trebuie să ne revenim, meciul de la Cluj este unul important, trebuie să intrăm în grupele Cupei României, asta ne-am propus. Ne dorim asta, dar trebuie să ne revenim după acest meci și să reacționăm bine”, a mai spus Costin Lazăr.

În privința situației din Liga 2, AFC Câmpulung Muscel a adunat doar 3 puncte în primele patru etape. Singurul succes a fost consemnat contra FC Bihor Oradea, 2-1 pe teren propriu, la Buftea.

Reacția lui Costin Lazăr de la finalul partidei AFC Câmpulung Muscel – CSM Slatina:

Foto: CSM Slatina și AFC Câmpulung Muscel
Video: AFC Câmpulung Muscel Youtube

Andrei PASCU 25 Aug. 2024, 11:49 Liga 2
Pe aceeași temă