Costel Enache sună adunarea la Poli Iași. Câți jucători ar putea avea la dispoziție la primul antrenament și care sunt cei rămași din vechiul lot

Narcis POHOAȚĂ 22 Jun. 2021, 22:55 Liga 2
Costel Enache sună adunarea la Poli Iași. Câți jucători ar putea avea la dispoziție la primul antrenament și care sunt cei rămași din vechiul lot

După o lună de la ultima apariție în Liga 1, Politehnica Iași va relua pregătirile miercuri seară, pe stadionul ”Emil Alexandrescu”. Într-un alt eșalon și cu o față total schimbată. Conducerea executivă a fost total remaniată, stafful tehnic este și el nou, iar lotul de jucători este schimbat aproape în totalitate.

Antrenorul Costel Enache va fi prezentat în cursul dimineții, în cadrul unei conferințe de presă, iar spre seară va coordona primul antrenament la Poli Iași.

Doar cinci jucători mai are Poli Iași din lotul cu care a retrogradat din Liga 1

Enache va avea, deocamdată, la dispoziție doar vreo 10 jucători, urmând ca până la sfârșitul săptămânii lotul să prindă contur.

Dacă vor trece cu bine testele Covid pe care le vor efectua în cursul dimineții, la reunirea de miercuri seară sunt așteptați cei cinci jucători rămași în lot din sezonul trecut (Ianoș Brînză, Teodor Axinte, Răzvan Onea, Francisc Cristea și Alexandru Iulian Zaharia), acestora adăugându-li-se mai mulți tineri de la echipa de juniori mari a Politehnicii.

Antrenorul Costel Enache va efectua foarte probabil și un trial de selecție în următoarele zile, în care speră să aleagă câțiva jucători tineri din județ și din împrejurimi.

Totodată, noul tehnician al Politehnicii a lucrat în ultimele două zile la completarea lotului împreună cu executivul clubului și speră ca în cel mai scurt timp să aibă la dispoziție mai mulți jucători experimentați, pentru a forma un mix alături de cei tineri.

Foto: Flaviu Buboi / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/costel-enache-da-credit-tinerilor-iasiului-onea-si-francisc-cristea-sunt-jucatori-de-baza-in-sezonul-viitor-speram-sa-l-tinem-si-pe-axinte-detalii-despre-perioada-de-pregatire-19189956

https://liga2.prosport.ro/seria-1/oficial-costel-enache-este-noul-antrenor-al-politehnicii-iasi-prima-reactie-a-sa-obiectivul-si-colaboratorii-cu-care-va-merge-la-clubul-din-copou-exclusiv-19189808

Narcis POHOAȚĂ 22 Jun. 2021, 22:55 Liga 2
Pe aceeași temă