Costel Enache, după ce Poli Iași s-a impus cu 6-0: ”Nu a fost așa cum pare. Scorul e destul de dur.” Cui i-a fost dedicată victoria

Narcis POHOAȚĂ 18 Sep. 2021, 19:27 Liga 2

Poli Iași a trecut cu bine de primul hop ce a urmat eșecului din Copou cu FC Buzău (scor 0-1), reușind să facă scor cu puștii Unirii Constanța. Avertizați de antrenorul Costel Enache să trateze meciul cu seriozitate și să nu-i ia pe adversari la preț de matineu, fotbaliștii Politehnicii s-au impus fără probleme la Techirghiol, cu scorul de 6-0, deși la pauză rezultatul a fost destul de strâns, doar 2-0.

Costel Enache: ”Scorul e destul de dur”

După meci, antrenorul Costel Enache s-a declarat mulțumit de rezultat și de implicarea elevilor săi, dar a admis că diferența de scor este cam dură.

”Nu a fost așa cum pare, scorul e destul de dur, dar noi am fost pragmatici. Mi-a plăcut echipa adversă, foarte tânără, bine pusă la punct, cu copii de viitor, dar care nu au maturitatea necesară de Liga a 2-a, asta e clar. Mi-a fost un pic teamă că nu ne vom putea motiva de ajuns pentru a duce la bun sfârșit jocul. Spre bucuria mea, am văzut implicare la jucători și am gestionat bine meciul. Deși nu am făcut un joc spectaculos, am făcut un meci matur și am luat cele trei puncte, pentru că aveam nevoie de ele”, a declarat, la final, antrenorul Costel Enache.

  • Poli Iași în meciul cu Unirea Constanța: Laur. Popescu – Onea, Cană, Fl. Plămadă (cpt.), Iurașcu – Ov. Mihalache, Al. Stan (Torres 56′) – F. Cristea (Târșa 56′), Mărieș (Aftanache 83′), Andr. Istrate (Asăvoaiei 56′) – Camara (Al. Zaharia 69′). Rezerve neutilizate: Axinte – Ungurenașu, Pelivan, Defta.

Alexandru Stan: ”Nu a fost un meci deloc ușor”

În aceeași notă a fost și discursul lui Alexandru Stan. Autorul golului 2, din penalty, al echipei ieșene consideră că importante sunt punctele obținute.

”A fost un meci greu, iar pentru noi este important că am câștigat. Poate lumea spune că sunt jucători de la echipa a doua a FCSB-ului și juniori, dar noi am avut ieri un drum lung, am ajuns seara târziu la Constanța, am dormit și ne-am trezit direct la meci. Nu a fost un meci deloc ușor, vedeți și terenul cum arată, dar mă bucur că am câștigat. Nu contează cine marchează, ci să câștigăm și să adunăm puncte”, a precizat Alexandru Stan.

  • Cu Unirea Constanța au marcat pentru Poli Iași: Sekou Camara (16′), Alexandru Stan (35′ – penalty), Andrei Istrate (54′), Brayhan Torres (64′), Robert Asăvoaei (88′) și Alexandru Aftanache (90′).

Ieșenii l-au sărbătorit în vestiar pe antrenorul cu portarii Costi Bădan, care a împlinit sâmbătă, în ziua partidei, vârsta de 54 de ani. Fotbaliștii i-au dedicat victoria lui Bădan și i-au cântat tehnicianului ”Mulți Ani Trăiască”.

Cu 9 puncte acumulate în primele șapte etape, Poli Iași urcă pe locul 10.

Pentru echipa lui Costel Enache urmează meciul de marți, de la ora 16:00, de la Baia Mare, cu Minaur (Liga 3), în 16-imile Cupei României, iar în data de 28 septembrie, de la ora 17:00, joacă tot în deplasare în etapa a 8-a a Ligii 2, la Dunărea Călărași.

Foto: Alex Nicodim / Mediafax Foto
Video: Politehnica Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/simpla-formalitate-la-techirghiol-poli-iasi-s-a-impus-fara-probleme-la-scor-de-tenis-cu-unirea-constanta-atatea-goluri-atatia-marcatori-pentru-moldoveni-19201344

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-cinci-meciuri-au-loc-de-la-ora-1100-fc-hermannstadt-poate-urca-pe-locul-2-poli-iasi-joaca-la-techirghiol-19201292

Narcis POHOAȚĂ 18 Sep. 2021, 19:27 Liga 2
Pe aceeași temă