Costel Enache, critic după meciul halucinant de la Buzău: ”Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Nu e onest.” Echipa ieșeană pleacă în cantonament la Vatra Dornei

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 29 Aug. 2021, 15:47 Liga 2
Costel Enache, critic după meciul halucinant de la Buzău: ”Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Nu e onest.” Echipa ieșeană pleacă în cantonament la Vatra Dornei

Antrenorul Politehnicii Iași, Costel Enache, s-a arătat dezamăgit de rezultatul meciului din Crâng, unde FC Buzău a câștigat cu 14-0 jocul în care Unirea Constanța s-a prezentat cu juniori de 16 și 17 ani, după ce și-a dat afară toți jucătorii pe care i-a utilizat în primele patru etape.

Enache, revoltat de modul în care Unirea Constanța își bate joc de competiție

Enache a declarat că situația în care s-a ajuns nu este normală pentru un campionat de ligă secundă.

”E dezamăgitoare chestia asta. În fiecare an au fost echipe care au cedat. Așteptam mai multă rigurozitate când faci un campionat, să alegi echipele cu care mergi la luptă. Vedem că dispar echipe din Liga 2 și trebuie făcut un alt mod de participare, să fie o garanție, ceva. Nu mi se pare normal ce se întâmplă. Nu e onest. Mă gândesc și la Timișoara (n.r. – Poli a câștigat cu 2-0 meciul din runda trecută de la Techirghiol, cu goluri marcate în minutele 80 și 89), cei de acolo s-au dus cu autocar la Constanța, care a jucat cu echipa bună, au consumat energii, iar acum Constanța joacă cu juniorii. Nu e un echilibru. Buzăul a profitat acum, dar nu e corect față de alte echipe”, a declarat Costel Enache pentru Liga2.ro.

Ieșenii pleacă în cantonament la Vatra Dornei

Costel Enache le-a dat două zile libere elevilor săi după victoria de la Timișoara, 1-0 cu Poli Timișoara, ieșenii urmând să revină la antrenamente luni după-amiază.

Marți, după antrenamentul de dimineață, echipa din Copou va pleca într-un stagiu centralizat de pregătire la Vatra Dornei, până sâmbătă.

Antrenorul Costele Enache va încerca să profite astfel de întreruperea campionatului pentru a-i avea alături pe jucători într-un minicantonament de câteva zile, ceea ce a lipsit Iașiului înainte de debutul campionatului.

În funcție de programarea meciului din Cupa României, antrenorul Costel Enache va încerca să perfecteze și un meci amical la sfârșitul săptămânii viitoare, o variantă luată în calcul fiind un test cu FC Botoșani, pe terenul echipei lui Marius Croitoru.

După cinci etape, Poli Iași, cu 6 puncte acumulate, se află pe locul 11 în clasamentul Ligii 2. În etapa a 6-a, programată peste două săptămâni, va întâlni pe teren propriu FC Buzău (locul 7, 7 puncte).

Foto: Politehnica Iași

Autor: Narcis POHOAȚĂ Publicat: 29 Aug. 2021, 15:47 Liga 2
Pe aceeași temă