Cosmin Stan, înainte de meciul Dumbrăviței cu Unirea Slobozia: ”Principala problemă a echipei este că antrenorul principal cere foarte multe de la jucători”

Anda DELIU 09 Sep. 2022, 18:39 Liga 2
Cosmin Stan, înainte de meciul Dumbrăviței cu Unirea Slobozia: ”Principala problemă a echipei este că antrenorul principal cere foarte multe de la jucători”

CSC Dumbrăvița joacă pe teren propriu în etapa a 6-a a Ligii 2, iar adversarul este Unirea Slobozia, o formație mai bine clasată.

Antrenorul Cosmin Stan a analizat debutul de sezon și e de părere că problema echipe pornește de la pretențiile sale de la jucători, încă lipsiți de experiență la acest nivel fotbalistic.

Cosmin Stan spune că CSC Dumbrăvița e pe un drum bun

Antrenorul principal al echipei timișene, Cosmin Stan, a precizat că el vede un trend pozitiv în jocul elevilor săi, chiar dacă rezultatele au fost negative, deoarece și adversarii au fost tot mai dificili.

”Continuăm seria meciurilor cu echipe care și-au arătat clar intențiile de promovare, de la începutul sezonului. E al patrulea consecutiv cu o echipă de acest gen. Chiar dacă nu am ieșit foarte bine din meciurile trecute, cred că putem la meciul de mâine să facem un joc bun și să-l câștigăm. Totul depinde de cum reușim să trecem de cele două înfrângeri consecutive. Eu consider că chiar dacă în meciul de la Buzuău am făcut un meci mai slab, suntem pe un trend ascendent, având în vedere și adversarul. Vom vedea în meciul de mâine dacă putem să ne îndeplinim obiectivul și să câștigăm. Avem nevoie de victorie, e bun orice punct, dar cred că avem nevoie de o victorie, pentru a ne descătușa și aborda altfel meciurile următoare, cu adversari mai accesibili. Jucăm cu o echipă cu jucători experimentați, din partea aceasta a țării: portarii Contra și Păduraru, Coadă, atacantul central Golda, chiar Cipi Rus. O echipă cu un antrenor valoros, care a antrenat mulți ani în Liga 1. Cu atât mai multe aceste lucruri trebuie să ne motiveze și să facem un meci bun”, a declarat Cosmin Stan.

Stan, un antrenor prea pretențios?

Chiar dacă el nu a avut multe experiențe de antrenorat mai sus de Liga 3, Cosmin Stan și-a făcut o autocaracterizare, cum că, cel puțin în acest moment, exigențele sale sunt peste putințele echipei.

”Cred că principala problemă a echipei este că antrenorul principal cere foarte multe de la jucători. Chiar dacă în sinea mea știu că suntem o echipă fără experiență la nivelul Ligii 2, cer foarte mult. Sper ca într-un timp foarte scurt să înțeleagă ceea ce eu le cer. Sper să nu fie copleșiți de acest aspect. Avem această problemă, dar e rezolvabilă și spe să o rezolvăm la meciul de mâine. Cred că nu putem spune că e bine că adversarul vine după rezultate mai slabe. Și Steaua și Buzăul veneau și s-au scos cu noi”, a punctta Stan.

Gîsă vede un meci de luptă, Tismonar speră într-o victorie

Tot lotul este valid, cu excepția absenței lui Tudor Moțiu. Vlad Gîsă, ultimul transfer realizat de Dumbrăvița, a punctat că se simte bine la echipa din comuna timișeană, deoarece condițiile sunt net superioare față de cele de la Astra.

”Sunt sigur că Slobozia are același obiectiv ca și anul trecut, accederea în play-off. Au jucători cu experiență. Din ce am înțeles va și ploua, probabil va fi un meci de luptă, ca cel de la Buzău. Mai avem nevoie de puncte până vine pauza de o săptămână. Eu m-am acomodat foarte bine, grupul este ok, am fost primit exact cum trebuie. Avem condiții, facem refacere. La Astra, pe final, nu erau nici bani, nici refacere, nici mingi”, a mărturisit Gîsă.

Alexandru Tismonar crede în victorie. ”Clar va fi un meci greu, dar am încredere în băieți că mâine vom face un meci foarte bun. Asta ne motivează să luăm un punct, dacă nu, cele trei puncte. La Buzău, am crezut că putem marca pe final. Eu am încredere, mă simt bine, chiar dacă încă nu sunt 100 la sută fizic”, a spus Tismonar.

Cu 4 puncte, CSC Dumbrăvița e pe locul 16 în Liga 2. Unirea Slobozia are 10 puncte și e pe locul 4. Meciul din etapa a 6-a a Ligii 2 are loc sâmbătă, de la ora 11:00.

 

Foto: CSC Dumbrăvița

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/au-fost-stabilite-meciurile-din-turul-3-al-cupei-romaniei-toate-echipele-din-liga-2-intra-in-competitie-steaua-merge-la-moreni-dinamo-la-tunari-iar-poli-timisoara-joaca-la-resita-19244321

https://liga2.prosport.ro/seria-1/etapa-a-6-a-a-ligii-2-va-avea-in-componenta-sa-derby-ul-fotbalului-romanesc-dinamo-steaua-runda-incepe-la-buftea-si-se-termina-la-miercurea-ciuc-19244225

Anda DELIU 09 Sep. 2022, 18:39 Liga 2
Pe aceeași temă