Șanse importante pentru prima victorie în Liga 2. Corvinul Hunedoara merge pe terenul ultimei clasate, iar Florin Maxim e încrezător: ”E nevoie de puncte”

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 17:51 Liga 2
Șanse importante pentru prima victorie în Liga 2. Corvinul Hunedoara merge pe terenul ultimei clasate, iar Florin Maxim e încrezător: ”E nevoie de puncte”

Etapa a 6-a din Liga 2 programează pentru Corvinul Hunedoara un duel în deplasare, cu Viitorul Pandurii, sâmbătă, de la ora 11:00. Va fi al treilea meci pentru câștigătoarea Cupei României în campionat, iar până acum a adunat doar 1 punct.

Florin Maxim a prefațat partida și a declarat că echipa sa are mare nevoie de victorie în duelul cu gorjenii. În cazul unui succes, Corvinul va termina runda cu câteva poziții mai sus, în funcție și de rezultatele pe care le vor înregistra echipele de deasupra.

Corvinul Hunedoara, meci cu Viitorul Pandurii în etapa 6 din Liga 2

Viitorul Pandurii și Corvinul Hunedoara sunt ultimele clasate în Liga 2, ambele cu numai 1 punct acumulat până acum. Însă, trebuie remarcat faptul că trupa lui Florin Maxim a jucat doar două meciuri, pentru că anumite partide din campionat i-au fost reprogramate pentru a putea să se concentreze pe parcursul din cupele europene.

Antrenorul Corvinului a declarat, înaintea deplasării pentru întâlnirea de sâmbătă, că vrea neapărat victoria și că nu concepe alt rezultat decât unul care să aducă trei puncte după ultimul fluier al întâlnirii cu Viitorul Pandurii.

Cele două echipe s-au întâlnit deja în acest sezon, în turul 3 din Cupa României, pe 22 august, când hunedorenii au învins cu 3-0 în deplasare. Însă, Corvinul nu a prins nici ea grupele, pentru că a fost eliminată, în play-off, de Campionii FC Argeș.

I-am mai întâlnit și în Cupa României, atunci meciul a avut istoria lui, am reușit să marcăm relativ repede. Am făcut un meci bun, dar în campionat lucrurile se vor schimba. Și ei au nevoie de puncte, ca noi, va fi un meci dificil, pe care vreau să îl tranșăm!

A fost bună această pauză pentru noi, am început meciurile oficiale mai devreme. Lotul nu ne-a permis să mai luăm un meci amical acum, în weekendul trecut, deși era benefic pentru jucătorii care au evoluat mai puțin, dar nu puteam forma un prim 11. Am continuat cu pregătirea, băieții au arătat foarte bine, acum trebuie să demonstrăm în meci.

Nu avem probleme de lot… Bradu, care a ieșit accidentat și cred că va lipsi două-trei săptămâni, dar în rest nu cred că avem probleme”, a spus Florin Maxim înaintea partidei Viitorul Pandurii – Corvinul Hunedoara, din etapa a 6-a din Liga 2.

Corvinul Hunedoara, trei intermediare din cauza restanțelor

Corvinul Hunedoara a aflat când va juca restanțele din primele trei etape din Liga 2, Federația Română de Fotbal făcând publice datele exacte. Meciul contra CSC Șelimbăr, din etapa 1, a fost programat miercuri, 18 septembrie, de la ora 17:00. Partida va fi între etapele 6 și 7.

Apoi, restanța cu Unirea Ungheni, din etapa 2, va avea loc miercuri, 25 septembrie, de la ora 17:00. Jocul va avea loc între etape 7 și 8.

Meciul contra CS Afumați, contând pentru etapa a 3-a, a fost programat pentru miercuri, 6 noiembrie, de la ora 14:00. Întâlnirea va avea loc între etapele 12 și 13.

Avem de recuperat trei meciuri, avem și intermediare, nu va fi simplu. Mai avem și jucătorii noi aduși, sperăm să fie gata pentru meciuri, pentru că e nevoie. În rest, perioada aceasta de pauză ne-a prins bine, băieții au venit foarte bine.

Sperăm să fim bine”, a mai spus Maxim.

Florin Maxim, înaintea partidei Viitorul Pandurii – Corvinul Hunedoara:

Foto și video: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 11 Sep. 2024, 17:51 Liga 2
Pe aceeași temă