Corvinul, al doilea eșec la rând și fără gol marcat. Florin Maxim, după înfrângerea cu ACSM Reșița, ca după cea cu Metalul Buzău: ”Nu a fost azi ziua noastră”

Andrei PASCU 20 Oct. 2024, 13:41 Liga 2

Corvinul Hunedoara începe să piardă din turații în ierarhia Ligii 2, sâmbătă bifând un nou eșec, cu ACSM Reșița (scor 0-1), și înregistrând a doua înfrângere la rând în campionat. Se părea că echipa începe să își revină după eliminarea din cupele europene, după plecările anumitor jucători, dar și după eliminarea prematură din Cupa României, din faza play-off-ului.

Echipa lui Florin Maxim a avut cinci victorii la rând, dar acum a mai pierdut un meci și a înregistrat al doilea eșec consecutiv. După ce a cedat contra Metalulului Buzău, scor 0-1, a pierdut și întâlnirea cu ACSM Reșița, în etapa a 10-a din Liga 2.

Corvinul Hunedoara, al doilea eșec la rând în Liga 2, 0-1 cu ACSM Reșița

Corvinul Hunedoara a pierdut la limită contra unei echipe adversare directe pentru calificarea în play-off-ul Ligii 2. O reușită a lui Florian Haită din minutul 41 a făcut diferență, iar în repriza secundă ACSM Reșița a tras foarte mult de timp, pentru a închide partida și a învinge la limită.

  • Corvinul Hunedoara, în partida cu ACSM Reșița: Blaga – I. Pop (Chukwu 46′), Lică (cpt.), Ant. Manolache, Velisar – Cărăruș, Ackovski (Bradu 67′) – Lupu (Gîrbiță 67′), Lehaire (Hergheligiu 77′), Nic. Pîrvulescu – Câmpan (Dar. Grigore 77′)
    Rezerve neutilizate: Mutuligă – Otega, Predică, Al. Neacșa

Așa s-a și întâmplat, dar Florin Maxim a declarat la finalul jocului că ACSM Reșița a fost echipa mai motivată, a avut mai multă dorință și din acest motiv a și învins. A catalogat partida ca fiind una de luptă și speră că jucătorii săi au învățat ceva din acest meci și că vor reuși prestații mai bune în următoarele etape.

 

Florin Maxim, reacție după eșecul din Valea Domanului

Antrenorul se aștepta ca în partea a doua Corvinul Hunedoara să nu intre în jocul reșițenilor, dar până la urmă partida a fost una în care s-a apelat mult la baloane lungi.

Multe nu sunt de spus, a fost un meci de luptă. Am vorbit cu băieții toată săptămâna, știam că ei sunt o echipă agresivă, tot ce se întâmplă în jurul echipei, de la copilul de la margine, până la cei aflați în tribune… când ieși de la vestiare la fel, au acea dorință pentru echipa lor, de a face un rezultat bun. Felicit adversarii pe această cale!

Puteam fi mai atenți la acea lovitură liberă, știam de Haită, de Cioiu, care pot face diferență. Doană e un copil foarte bun, ei au avut, deși nu prea îmi place să folosesc cuvintele acestea, atitudine și dorință, au fost de partea lor. În primele minute am pierdut toate duelurile, după care am echilibrat, dar a venit acea fază și acel fault. Am fost naivi, dar am avut faze fixe care nouă nu ne-au ieșit, așa a fost și cu Buzău.

Nu a fost azi ziua noastră, în minutul 30 din repriza a doua le strigam jucătorilor să fie mai calmi. Am intrat în acel joc de luptă, baloane lungi, la care nu aveam șanse. Echipa Reșiței a stat în 16 metri, poate așa a pregătit meciul, protejând un rezultat la limită. Le doresc baftă celor de la Reșița și mergem mai departe.

Nu sunt dezamăgit, asta e! Am avut probleme cu jucători accidentați, nu e ușor, dar sperăm să facem meciuri bune pe viitor. O să disecăm acest meci, nu mi-a plăcut că ne-am pierdut luciditatea, puteau fi surprinși”, a spus Florin Maxim la conferința de presă.

Corvinul, meci cu CSC Dumbrăvița

Corvinul Hunedoara este pe locul 7 în Liga 2, cu 16 puncte, la un punct de locul 6, ACSM Ceahlăul. Însă, trupa lui Florin Maxim are un meci mai puțin față de celelalte echipe, pentru că nu a disputat încă restanța cu CS Afumați.

În runda a 11-a a Ligii 2, hunedorenii vor întâlni CSC Dumbrăvița, pe terenul propriu.

Reacția lui Florin Maxim după ACSM Reșița – Corvinul Hunedoara 1-0:

Foto: ACSM Reșița
Video: Corvinul Hunedoara

Andrei PASCU 20 Oct. 2024, 13:41 Liga 2
Pe aceeași temă