CS Mioveni l-a mulțumit la culme pe Constantin Schumacher după victoria contra Chindiei: ”Suntem o echipă, am demonstrat asta”. A confirmat problemele și restanțele salariale

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 15:17 Liga 2
CS Mioveni l-a mulțumit la culme pe Constantin Schumacher după victoria contra Chindiei: ”Suntem o echipă, am demonstrat asta”. A confirmat problemele și restanțele salariale

CS Mioveni a mai reușit un rezultat pozitiv în Liga 2, a doua victorie la rând, în etapa a 13-a, 2-0 cu Chindia Târgoviște, o echipă care tinde, la nivel declarativ, la play-off. Duelul a avut loc la Târgoviște.

Formația antrenată de Constantin Schumacher a demonstrat din nou că poate face mai mult decât obiectivul anunțat, salvarea de la retrogradare, fiind în rândul locurilor de play-off în Liga 2, pe 4 momentan.

Constantin Schumacher, reacție după Chindia Târgoviște – CS Mioveni, scor 0-2, în etapa 13 din Liga 2

Echipa din Mioveni este una dintre formațiile văzute cu emoțiile retrogradării la începutul stagiunii de Liga 2, dar Constantin Schumacher a reușit să omogenizeze rapid lotul, să îi facă pe jucători să evolueze de parcă se cunosc de mai mult timp, deși în vară au avut loc schimbări mari.

Oaspeții de joi au condus încă din primele minute ale întâlnirii, din minutul 9, când Daniel Toma a punctat cu un șut din prima, din careu, din apropierea punctului de la 11 metri.

Datorită momentului psihologic, după cum a declarat și Constantin Schumacher la finalul întâlnirii, gazdele au mai marcat un gol până la finalul primei părți, prin Cătălin Gogor, în minutul 39.

  • CS Mioveni: Croitoru – Gogor (Coșereanu 52′), Dandea, Garutti – Ignat, Trașcu (Văsălie 73′), Massaro (Căprescu 90+1′), Toma – Serbănică (cpt.), Duțan (Guțea 73′), Blănaru (Bolohan 52′)
    Rezerve neutilizate: Bădescu –  Tomozei, M. Costea, Pleșa

CS Mioveni, victorie la două goluri contra Chindia Târgoviște, iar Constantin Schumacher e mulțumit

Constantin Schumacher a avut un discurs echilibrat la final. I-a lăudat pe jucători pentru faptul că au tratat meciul cu foarte mare atenție, dar a punctat și că adversarii au pus presiune mare, aspect care din fața televizorului nu prea s-a văzut, iar atacurile formației lui Vasile Miriuță au fost previzibile și lente.

Felicit, în primul rând, echipa mea, care s-a dăruit și a avut o atitudine exemplară. Îmi felicit stafful și oamenii care ne susțin, chiar dacă acum avem ceva probleme. Le vom rezolva cât de curând.

Am avut de suferit în acest meci pentru că am jucat cu o echipă bună, știam că o să ne pună probleme, dar am stat foarte bine în teren și am și marcat. Sunt bucuros pentru această victorie. Asta ne ține în viață, unitatea. Oamenii care sunt lângă noi ne susțin cum pot ei și sunt bucuros de acest lucru. Jucătorii nu resimt nimic pentru că suntem o echipă și am demonstrat asta.

(N.r. – Despre golul doi) M-am bucurat, am văzut că venise din spatele liniei, dar cred că a fost o decizie corectă. Până la urmă aveam 1-0 și nu cred că adversarul ne-a pus foarte multe probleme, chiar dacă e o echipă bună care trage la promovare”, a spus Constantin Schumacher, conform Digi Sport.

CS Mioveni, restanțe salariale de câteva zile, conform lui Constantin Schumacher

Chiar dacă Ion Georgescu, primarul orașului Mioveni, este anchetat de DNA, se pare că această problemă nu apasă momentan pe CS Mioveni, care își vede de treabă, de latura sportivă, să aibă rezultate cât mai bune în Liga 2.

Conform lui Constantin Schumacher, în acest moment întârzierile salariale sunt de numai nouă zile, iar antrenorul are încredere că situația se va rezolva, iar jucătorii și stafful condus de el își vor primi remunerațiile.

Noi suntem doar cu nouă zile întârziere la salariu, sigur se va rezolva acest lucru, iar jucătorii au înțeles asta. Unitatea, asta ne ajută să avem aceste rezultate”, a mai spus Constantin Schumacher.

CS Mioveni rămâne pe loc de play-off în Liga 2!

În urma celor 23 de puncte acumulate în primele 13 etape de Liga 2, CS Mioveni este pe loc calificabil în play-off, pe 4, la patru puncte de liderul din acest moment, CSC Șelimbăr. În ultimele șase etape, formația din Mioveni a acumulat 13 puncte: 2-0 cu Corvinul Hunedoara, 2-1 cu CSM Reșița, 0-1 cu Viitorul Pandurii, 1-1 cu Concordia Chiajna, 4-0 cu CS Tunari și 2-1 cu Chindia Târgoviște.

În runda următoare, CS Mioveni va primi vizita formației Metaloglobus, locul 16, 11 puncte.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/horia-mladinovici-a-anulat-un-offside-in-chindia-cs-mioveni-19292473

https://liga2.prosport.ro/seria-1/reactia-lui-vasile-miriuta-dupa-chindia-targoviste-cs-mioveni-19292429

https://liga2.prosport.ro/seria-1/s-a-scandat-demisia-la-targoviste-in-esecul-chindiei-cu-cs-mioveni-19292369

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-si-cs-mioveni-deschid-etapa-a-13-a-de-liga-2-19292319

Andrei PASCU 10 Nov. 2023, 15:17 Liga 2
Pe aceeași temă