Punct ochit, punct lovit! Poli Iași a obținut un punct norocos pe terenul Unirii Slobozia, după un meci în care nu a contat în ofensivă. Gazdele, marile ocazii în repriza a doua

Narcis POHOAȚĂ 18 Sep. 2022, 15:49 Liga 2
Punct ochit, punct lovit! Poli Iași a obținut un punct norocos pe terenul Unirii Slobozia, după un meci în care nu a contat în ofensivă. Gazdele, marile ocazii în repriza a doua

Antrenorul Claudiu Niculescu declara înainte de plecarea spre Slobozia că a pregătit meciul cu Unirea la victorie, dar asta nu s-a văzut pe teren. Poli Iași nu a contat în atac la Slobozia, nu a reușit să șuteze pe spațiul porții și s-a mulțumit doar să se apere.

În cele din urmă, Iașiul a obținut punctul dorit, dar cu destul noroc, în condițiile în care gazdele au dominat clar repriza secundă, iar pe final a avut o bară.

Repriza a doua, dominată de Unirea Slobozia

Prima repriză a fost foarte slabă, fără ocazii, ambele echipe punând accentul pe faza defensivă.Mult prea puțin fotbal pentru un astfel de afiș, cele două echipe ocupând primele două locuri în clasament înaintea acestei runde!

În repriza secundă, gazdele au controlat jocul și și-au creat câteva ocazii mari. În minutul 55, Ekolo a trimis un șut bun din afara careului, dar portarul Knoflach a respins spectaculos. Același portar al Iașiului s-a opus la șutul lui Coadă, în minutul 77, pentru ca în minutul 89 gazdele să trimită mingea în bară, prin Golda.

În prelungiri, Ibrian a avut și el șansa golului, dar a șutat peste poartă din poziție bună.Unirea a avut și un gol anulat pe final, pentru offside, reușita aparținând lui Golda.

De cealaltă parte, Poli Iași s-a mulțumit să se apere în repriza secundă, fără a pune în pericol poarta Unirii. Elevii lui Claudiu Niculescu nu au contat deloc pe fază ofensivă și nu au reușit să tragă nici un șut pe spațiul porții la Slobozia!

Poli Iași, mai mult decât mulțumită cu o remiză pe terenul Unirii Slobozia

Rezultat bun pentru Poli Iași, în raport cu ce s-a întâmplat pe teren, dar pe fondul unui joc modest. Poli a ieșit bine după șapte runde, a acumulat 14 puncte, dar jocul continuă să lase de dorit, ceea ce ar trebui să fie un semnal de alarmă pentru oficiali și staff.

Unirea Slobozia și Poli Iași intră în pauza competițională de pe locurile 2, respectiv 4, cu câte 14 puncte, la un punct distanță de surprinzătorul lider SC Oțelul.

  • Unirea Slobozia: Contra – Ibrian, Dinu, Toma (cpt.), Perju, Coadă, Ekollo, Boțogan (Dorobanțu 59’), Silaghi (Bolohan 59’), Afalna (Cruceru 59’), Rus (Golda 80’)
    Rezerve neutilizate: Păduraru – Levy, Lemnaru, Ciobanu, Lazăr
    Antrenor: Constantin Enache
  • Poli Iași: Knoflach – Martac, Plămadă (Fosu-Mensah 74’), Tincu (cpt.), Ciaun, Marchioni, Del Priore, Bujor (Dumitru 84’), Roman (Ștefanovici 74’), Hunte (Hlistei 62’), Plokhotniuk (Tomczyk 62’)
    Rezerve neutilizate: Jankov –  Kouadio, Lică, Cristea
    Antrenor: Claudiu Niculescu

Foto: Poli Iași

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-se-incheie-de-la-ora-1100-cu-ultimele-patru-meciuri-unirea-slobozia-revine-pe-locul-1-daca-invinge-19245806

 

 

Narcis POHOAȚĂ 18 Sep. 2022, 15:49 Liga 2
Pe aceeași temă