Costel Enache nu se teme de nimeni și nimic! E convins că Unirea Slobozia se va bate pentru promovare: ”Nu a fost echipă care să ne domine. Ar fi o performanță foarte mare să mergem în Liga 1”

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2023, 15:11 Liga 2
Costel Enache nu se teme de nimeni și nimic! E convins că Unirea Slobozia se va bate pentru promovare: ”Nu a fost echipă care să ne domine. Ar fi o performanță foarte mare să mergem în Liga 1”

Unirea Slobozia are șanse foarte mari să se califice matematic în play-off, putând bifa performanța chiar după runda a 18-a a sezonului regular, când va întâlni Gloria Buzău în deplasare.

Constantin Enache nu pare să își facă probleme în ceea ce privește clasarea pe un loc care să ducă Unirea Slobozia în fața ultimelor 10 meciuri care ar putea să o promoveze în SuperLiga României, având un discurs curajos după ce echipa sa a debutat cu remiză în acest an, 2-2 cu Steaua.

Constantin Enache, încrezător că Unirea Slobozia va fi în play-off: ”Până acum, nu cred că a fost vreo echipă care ne-a dominat”

Enache se gândește deja la ce ar însemna ca Unirea Slobozia să urce în prima divizie, să termine pe un loc direct promovabil sau să câștige un eventual baraj, precizând că are toate șansele formația pe care o pregătește.

În cele 17 etape disputate până acum în Liga 2, Constantin Enache nu a sesizat vreun meci în care Unirea Slobozia să fie dominată, deși are trei eșecuri în acest campionat, 0-1 cu FK Miercurea Ciuc, 0-1 cu Dinamo și 0-1 cu Concordia Chiajna.

Constantin Enache se gândește la promovarea în SuperLiga României cu Unirea Slobozia

Pentru a aduce un plus de moral în rândul vestiarului, ”principalul” formației din județul Ialomița a afișat o declarație încrezătoare pentru ultimele două confruntări din sezonul regular.

Pentru mine ar fi o performanță foarte mare să mergem în Liga 1, o bucurie foarte mare, o bucurie adusă de bucuria celor cu care lucrez, pentru că văd cât suflet pun. Ar fi istorie, într-adevăr.

Se muncește bine, muncim foarte bine, grupul e mic, oameni corecți, la noi n-o să vedeți litigii sau jucători pe care să îi plătim pe nu știu câte mii de euro. Atât ne permitem, atât facem și mereu am adus jucători de calitate umană în primul rând, care vor să se realizeze pe plan profesional.

Cred că meritam mai mult din punct de vedere sportiv pentru că am fost o echipă constantă. Îmi cer scuze de la partenerii mei de competiție, dar dacă e vreunul care ne-a dominat pe noi și eu am uitat, să-mi reamintească și recunosc, dar până acum nu cred că a fost nicio echipă care să ne domine”, a declarat Constantin Enache, conform Sport Total FM.

Unirea Slobozia, foarte aproape de calificarea matematică în play-off-ul Ligii 2

Unirea Slobozia ocupă locul 4 în Liga 2, cu 30 de puncte, la patru puncte în spatele liderului Steaua. În același timp, formația lui Enache e tot la patru puncte de locul 2, Politehnica Iași, și la două puncte de locul 3, SC Oțelul, dar are un avans de trei puncte peste poziția a 7-a, Gloria Buzău.

În etapele rămase de jucat în sezonul regular din Liga 2, Unirea Slobozia le va mai întâlni pe Gloria Buzău (deplasare) și FC Brașov (acasă). Duelul cu buzoienii va avea loc marți, 7 martie, de la ora 19:00.

Până atunci, Unirea Slobozia a disputat și un meci amical, miercuri seară, în deplasare la Axiopolis Cernavodă, echipă din Liga 4 Constanța, în fața căreia a cedat cu 1-2.

Foto: Petronel Tudor / Sport Pictures

 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-luata-pe-sus-la-cernavoda-cu-cinci-titulari-din-partida-cu-steaua-trupa-lui-costel-enache-a-pierdut-amicalul-cu-echipa-din-liga-4-antrenata-de-petre-grigoras-19261760

https://liga2.prosport.ro/seria-1/bogdan-chipirliu-ales-la-premiile-afan-2023-cel-mai-bun-jucator-din-liga-2-in-sezonul-2021-2022-dragos-militaru-considerat-antrenor-mai-bun-decat-nae-constantin-maldarasanu-opri-19261725

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-meciuri-televizate-in-penultima-etapa-a-sezonului-regular-al-ligii-2-runda-a-18-a-incepe-si-se-termina-cu-doua-jocuri-in-care-echipele-lupta-pentru-play-off-19261496

https://liga2.prosport.ro/seria-1/steaua-si-poli-iasi-primele-echipe-calificate-matematic-in-play-off-in-acest-sezon-de-liga-2-situatia-celorlalte-formatii-care-se-lupta-pentru-grupa-de-promovare-19261367

Răzvan STÎNGĂ 02 Mar. 2023, 15:11 Liga 2
Pe aceeași temă