Confruntarea dintre Rapid și FK Csikszereda, analizată de Robert Ilyeș: ”Cred că ne putem aștepta la o partidă intensă”. Cu cine ține mijlocașul în duelul fostelor sale echipe

Andrei PASCU 05 Mar. 2021, 17:52 Liga 2

Robert Ilyeș (47 de ani) a jucat atât pentru Rapid, cât și pentru FK Csikszereda în carieră. Cele două echipe se întâlnesc în etapa a 18-a, sâmbătă, iar mijlocașul a vorbit pe seama confruntării dintre cluburile pe care le-a reprezentat.

Robert Ilyeș: ”Cred că ne putem aștepta la un meci intens” 

Ilyeș se așteaptă la un meci bun, între două echipe care au pretenția să învingă, pentru a rămâne cu șanse cât mai mari la calificarea în play-off-ul Ligii 2. Mijlocașul le-a urmărit pe cele două în partidele din acest sezon.

Monitorizez toate rezultatele și mă uit la meciurile Rapidului, dacă pot. În acest moment, după părerea mea, suferă pentru că nu a reușit să câștige ultimele două meciuri. Există o mare presiune asupra jucătorilor, deoarece este un club cu o tradiție îndelungată, așa că și așteptările sunt mari. Un meci dificil împotriva lui FK Csikszereda, cred că ne putem aștepta la un meci intens”, a declarat Robert Ilyeș pentru FK Csikszereda.

Robert Ilyeș, despre șansele celor două la play-off

Robert Ilyeș a vorbit și despre șansele fiecăreia la play-off-ul Ligii 2 și este mai încrezător că Rapid are mai multe oportunități să ajungă acolo, decât FK Csikszereda, care nu a investit la fel de mult. Totuși, oaspeții de sâmbătă se țin bine în acest sezon.

Experiența jucătorilor poate fi crucială. Miercurea Ciuc este o echipă bine organizată și de multe ori chiar și o situație fixă ​​poate decide astfel de meciuri. Aștept cu nerăbdare un meci bun, sunt sigur că așa o să fie”, a continuat mijlocașul care mai joacă și acum, în Liga 3, la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2.

Robert Ilyeș nu se poate decide între Rapid și FK Csikszereda

În sfârșit, Robert Ilyeș, care ocupă și o funcție de antrenor secund la prima echipă a celor din Sfântu Gheorghe, în Liga 1, a vorbit și despre favorita pe care o are în confruntare. El nu a putut să dea un răspuns în această direcție, precizând că va fi bucuros de oricare dintre rezultate.

Inima îmi va fi împărțită în două. Respect ambele cluburi, sunt atașat de ambele cluburi și, în acest caz, în inima mea, egalitatea este cel mai bun rezultat. Dar, doresc ambelor echipe mult succes în Liga 2”, a încheiat Robert Ilyeș.

Robert Ilyeș a jucat pentru Rapid în perioada 2001 – 2006, când a luat tot ce se putea pe plan intern, campionatul, Cupa României și Supercupa României. A evoluat șase ani și pentru FK Csikszereda, 2012 – 2018.

 

 

 

Andrei PASCU 05 Mar. 2021, 17:52 Liga 2
Pe aceeași temă