Conducerea UTA confirmă discuțiile pentru Petre, dar anunță că „nu arde casa ca să vândă”. Genoa oferă clubului arădean pentru atacantul de 18 ani mai mult decât a dat Steaua pe Man

Conducerea UTA confirmă discuțiile pentru Petre, dar anunță că

Unul dintre subiectele conferinței de presă săptămânale a UTA-ei a fost, bineînțeles, legat de posibila vânzare a lui Adrian Petre. Atacantul de 18 ani a marcat nu mai puțin de 17 goluri în acest campionat, patru chiar sub privirile emisarilor de la Genoa Calcio sâmbăta trecută, la Balotești, dar și ale cunoscutului impresar italian, Donato di Campli.

Potrivit Sport Arad, clubul din Peninsulă a și prezentat o ofertă concretă pentru Petre, dar conducerea clubului, reprezentată de Codru Grădinariu, a fost din nou evazivă în momentul în care s-a „atacat” subiectul. „Oferte au fost, sunt și vor fi atât pentru Adi Petre, cât și pentru alți jucători ai UTA-ei. Vor fi primi inevitabil oferte și Costin sau Jorza, dar avem o politică și un plan în ceea ce-i privește pe toți. Așa că Petre va pleca exact în momentul în care acest lucru va fi benefic pentru club și pentru el. Nu arde casa ca UTA să trebuiască să vândă, oferte sunt și vor fi”, a spus managerul general al „alb-roșii”, care a recunoscut mai apoi că „Sunt discuții” în privința transferului jucătorului.

Sport Arad scrie că oferta prezentată de Genoa pentru Adrian Petre se ridică la 450 de mii de euro banii jos, plus 200 de mii din bonusuri, dar și un procent dintr-o posibilă viitoare vânzare de 20%. Italienii le-au dat conducătorilor clubului UTA un termen de cinci zile de răspuns, adică de marți până sâmbătă. În acest moment, UTA ar fi prezentat o contraofertă, aproape de două ori mai mare decât prețul estimativ (500 de mii + 20%).

UTA Bătrâna Doamnă la vândut în toamnă pe Dennis Man la Steaua în schimbul a 300 de mii de euro, posibilitatea de câștiga alte 200 de mii din bonusuri, plus 10% dintr-un viitor transfer.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Pe aceeași temă