Concordia, start perfect în noul sezon de Liga 2. Claudiu Niculescu, după victoria de la Iași: ”Băieții au făcut exact ce trebuia.” Antrenorul, mulțumit de condițiile de la Chiajna, unde obiectivul este promovarea

Narcis POHOAȚĂ 07 Aug. 2021, 20:02 Liga 2

Concordia Chiajna are un start nou de sezon de Liga 2 perfect, cu două victorii în primele două etape: 2-0 acasă cu Unirea Constanța și 1-0 în deplasare la Poli Iași.

Antrenorul echipei ilfovene, Claudiu Niculescu, a declarat după meciul de la Iași că victoria echipei sale este perfect meritată. Acesta spune că elevii săi au avut atitudine și că au respectat sarcinile trasate.

”A fost un meci greu, așa cum mă așteptam. Am întâlnit Poli Iași, o echipă cu un antrenor pe care îl cunosc foarte bine, un antrenor bun, care așează foarte bine echipa în teren. Și echipa ieșeană nu a arătat deloc rău în prima etapă la Petrolul. Dar băieții mei au făcut ceea ce trebuia astăzi, chiar dacă s-au mai făcut și greșeli inerente, pe care le vom corecta. Au avut atitudine și ușor-ușor se creează acea familie pe care ne-o dorim cu toții și care sper că ne va ajuta să ne îndeplinim primul obiectiv, cel intermediar, de calificare în play-off. Iar după aceea mai vedem. După aspectul jocului cred că victoria noastră este perfect meritată, pe lângă golul marcat am mai avut și alte ocazii mari. Cred că am avut și un gol valabil, cred că am avut și un penalty pe final de joc, dar asta nu mai contează, important este că acest joc s-a încheiat cu bine pentru noi. Ne bucurăm azi, mâine, dar de luni ne întoarcem la treabă și vrem să uităm de acest meci”, a declarat Claudiu Niculescu.

Claudiu Niculescu: ”Avem concurență pe fiecare post, uitați-vă de la mijloc în sus ce concurență avem”

Antrenorul Concordiei spune că la Chiajna sunt condiții foarte bune pentru performanță, jucătorii sunt cu salariile la zi, iar obiectivul nu poate fi decât promovarea în Liga 1, după ce în precedentele două ediții de Liga 2 a fost ratat.

”Obiectivul este promovarea, avem toate condițiile pentru a realiza acest lucru. Dar pentru a ne putea lupta cu șanse mari la promovare trebuie să ne îndeplinim acest prim obiectiv intermediar, calificarea în play-off. După aceea vom vedea la momentul respectiv pe ce loc suntem în clasament, câte puncte avem și putem vorbi cu calculele pe masă. La Chiajna sunt toate condițiile pentru a face performanță și nu spun lucrul acesta doar de dragul de a-l spune în fața presei, ci chiar așa stau lucrurile. Pentru că avem o bază foarte bună de antrenament, cu toate condițiile, băieții sunt plătiți la zi”, a mai spus Niculescu, care este mulțumit de lot de care dispune: ”Avem concurență pe fiecare post, uitați-vă de la mijloc în sus ce concurență avem, jucători cu mare experiență, care au jucat la Liga I multe meciuri. În funcție și de adversar, și de condiția lor fizică vor juca toți. Mă bucur că au înțeles mesajul meu, că trebuie să punem osul la muncă, pentru că suntem în Liga 2. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ și cu multă modestie, cu multă muncă vom putea realiza performanță.”

Lazăr, în urmă cu pregătire. La fel și Llullaku

Claudiu Niculescu a explicat de ce Valentin Lazăr a fost doar rezervă și la meciul de la Iași.

”Lazăr este în urmă cu pregătirea, are doar patru săptămâni cu noi, după două luni și ceva de pauză. Este un jucător valoros, care ne va ajuta. Și Llullaku la fel. Pe Voicu îl cunosc foarte bine, am lucrat cu el la Voluntari și e un jucător cu reale calități. A marcat două goluri, îl felicit, dar este rodul întregii echipe. Am mare încredere și speranță că și ceilalți jucători din atac vor începe să marcheze, pentru că au calitate”, a mai spus Niculescu.

Cu două victorii în două meciuri, Concordia e pe locul 3 în Liga 2, la golaveraj, fiind, momentan, la egalitate cu alte trei formații. În etapa a 3-a, Concordia joacă pe teren propriu cu Metaloglobus, la 14 august, de la ora 11:00.

Foto: Dragoș Pășcăneanu / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-0-puncte-dupa-doua-meciuri-in-liga-2-costel-enache-vom-avea-o-viata-grea-19195000

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nori-negri-in-copou-poli-iasi-a-pierdut-si-al-doilea-meci-al-sezonului-0-1-acasa-cu-concordia-chiajna-19194960

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-2-poli-iasi-concordia-chiajna-meciul-vedeta-al-diminetii-se-joaca-si-la-timisoara-slobozia-si-braila-19194801

Narcis POHOAȚĂ 07 Aug. 2021, 20:02 Liga 2
Pe aceeași temă