”Un parcurs dezamăgitor.” Concordia Chiajna a reacționat în online după partida cu CSC Dumbrăvița

Andrei PASCU 07 Oct. 2024, 17:01 Liga 2

Concordia Chiajna, după nouă etape scurse din Liga 2, nu dă impresia că va avea șanse măcar la accederea în play-off-ul campionatului în acest sezon, iar clasamentul reflectă exact ce s-a întâmplat până acum, fiind clasată pe locul 16, cu numai 11 puncte (trei victorii, două egaluri și patru eșecuri). A marcat 10 goluri, a încasat 13, iar în ultimele două etape a adunat doar un punct.

În runda a 9-a, sâmbătă, Concordia Chiajna nu a putut trece de CSC Dumbrăvița, cu care a remizat (scor 0-0), după ce etapa precedentă cedase cu 1-3 pe terenul ACSM Reșița.

Concordia Chiajna consideră parcursul de până acum ”dezamăgitor”

Ilie Poenaru nu reușește să imprime echipei speranțe că poate prinde locurile 1-6 la finalul sezonului regular până acum, iar conducerea a reacționat de câteva ori în acest sezon, în acest campionat, prin președintele Cristian Tănase.

De această dată, Concordia Chiajna a ieșit cu un comunicat pe pagina de Facebook, în care a transmis faptul că e ”un parcurs dezamăgitor” până acum, în urma celor întâmplate în Liga 2.

Acesta este titlul dat de Concordia Chiajna în urma relatării remizei cu CSC Dumbrăvița, semn că echipa nu arată deloc cum se așteaptă cei de la nivel intern, cei mai nemulțumiți fiind, probabil, conducătorii. Însă, cu siguranță, nici stafful tehnic nu este prea încântat de ce se întâmplă.

Un parcurs dezamagitor!

Dupa infrangerea din etapa trecuta din deplasare cu ACSM Resita (1-3), echipa noastra pregatita de Ilie Poenaru a primit astazi pe teren propriu, vizita echipei CSC Dumbravita, pe care nu a reusit sa o invinga, terminand la egalitate, scor 0-0.

Concordia: Valceanu – Iancu, Okpolokpo (49 Marc), Tsymbaliuk, Dobrescu, Ciuciulete, Rodriguez (46 R. Ion), Prejmerean (60 Petcu), Ghimfus, Burcea (46 Boiciuc) si Ad. Balan (63 Ad. Petre).

Parcursul echipei noastre in campionat este unul dezamagitor, reusind dupa scurgerea celor 9 etape sa obtina doar 3 victorii, 2 egaluri si 4 infrangeri, clasandu-se pe locul 15 in clasament!!

Etapa viitoare, Concordia Chiajna va juca in deplasare cu CSA Steaua Bucuresti, dupa o pauza de doua saptamani, datorata meciurilor echipei nationale a Romaniei”, a transmis Concordia Chiajna pe pagina de Facebook.

Concordia Chiajna, un nou moment complicat în Liga 2

Conducerea e evident nemulțumită, iar, de exemplu, după etapa a 5-a din Liga 2, după o victorie la limită cu o nou-promovată, cu AFC Câmpulung Muscel, Cristian Tănase declara următoarele:

(…) ”Nu arătăm bine, am rugat antrenorii după meci să prezinte o soluție de redresare a exprimării echipei, sunt șapte jocuri oficiale, așteptăm și nu vedem nimic.

Sper să găsească soluții pentru modul în care se exprimă echipa, dar și pentru rezultate. Avem șase persoane în stafful tehnic, Scarlatache team-managerul echipei, Gabi Tamaș… sunt doi foști jucători care au evoluat la un nivel și discutăm… împreună, pentru că împreună suntem aici.

Nu știu să explic ce se întâmplă, pentru că nu am explicații pentru mine, aștept explicații de la stafful tehnic în principal. (…)

M-a supărat teribil eliminarea din Cupa României, am vrut să mergem în grupe. Chiar era un obiectiv trasat, jucătorii aveau și bonusuri, dar și pentru ieșirea din grupe aveau bonusuri. A fost un meci cu o echipă bună, dar au fost echipe de Liga 2 care au scos echipe din prima ligă.

Am vrut să îi eliminăm pe cei de la Iași, la 1-0 începusem bine repriza a doua, am făcut o greșeală, s-a făcut 2-0 și s-a închis jocul. Simțeam la 1-0 că suntem în joc, că puteam să revenim și nu se știa ce deznodământ putea avea partida. M-am supărat pentru că ne-am dorit toți.

Am pus preț pe Cupa României, pentru că din punctul de vedere al antrenorilor s-a pus pe teren cea mai bună echipă. (…)”.

Concordia, meci cu Steaua în etapa 10

Urmează pauza competițională în Liga 2, pentru meciurile echipelor naționale, iar formațiile din divizia a doua trimit câțiva fotbaliști la reprezentativele U20, U19, U18 sau U17.

Concordia Chiajna are timp că încerce să regleze pe cât posibil problemele, urmând, poate, să și dispute cel puțin un meci amical în zilele următoare, până când va avea loc etapa a 10-a din Liga 2.

Următorul meci oficial al ilfovenilor, din campionat, va fi în Ghencea, cu Steaua.

Foto: Mihai Antonio Vasile / Sport Pictures

Andrei PASCU 07 Oct. 2024, 17:01 Liga 2
Pe aceeași temă