Concordia Chiajna, ca un ”ceas elvețian” în Liga 2. Reacția lui Claudiu Niculescu, după victoria cu Dacia Unirea: ”Când vrei promovarea, trebuie să câștigi cu echipele mici”

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 15:56 Liga 2
Concordia Chiajna, ca un ”ceas elvețian” în Liga 2. Reacția lui Claudiu Niculescu, după victoria cu Dacia Unirea: ”Când vrei promovarea, trebuie să câștigi cu echipele mici”

Concordia Chiajna a ieșit neînvinsă de pe teren și în partida din etapa a 6-a, cu Dacia Unirea Brăila, pe care a câștigat-o cu 2-0. Astfel, ilfovenii continuă evoluțiile apreciabile din acest start de campionat, având până acum cinci victorii și un singur rezultat de egalitate.

Claudiu Niculescu: ”A fost un teren foarte, foarte greu, pe care nu foarte multe echipe vor câștiga”

În meciul de la Brăila, Concordia Chiajna s-a impus prin golurile lui Alexandru Dușmanu, care a deschis scorul în prima repriză, în minutul 41, cu un șut de la marginea careului, și Azdren Llullaku, atacant care și-a trecut numele pe lista marcatorilor în minutul 90+1, când a transformat o lovitură de pedeapsă.

Antrenorul ilfovenilor, Claudiu Niculescu, e încântat de cum arată echipa în acest moment, dar vrea ca jucătorii săi să rămână cu picioarele pe pământ. Chiar dacă Dacia Unirea Brăila e printre cele mai slabe echipe din campionatul Ligii a 2-a, Niculescu a lăudat adversarii și pe fostul său coleg de la Dinamo și antrenor al brăilenilor, Florentin Petre.

Niculescu e sigur că la Brăila se vor încurca anumite echipe care țintesc promovarea în acest sezon.

Mă bucur pentru victoria de astăzi, a venit după un meci de Cupa României care ne-a solicitat destul de mult. La trei zile distanță a venit acest meci. A fost un meci important, pentru că atunci când lupți pentru un obiectiv cum e promovarea sau câștigarea titlului sunt foarte importante punctele cu echipele mici. Am reușit să câștigăm cu Brăila cele trei puncte, mergem acasă, ne liniștim, ne odihnim și de mâine la treabă.

A fost un joc pe care puteam să îl facem mai ușor încă din prima repriză. Am ratat patru-cinci ocazii foarte mari de a marca. Am făcut-o în cele din urmă, dar în repriza a doua a fost un meci de luptă și asta din cauza terenului pe care s-a disputat partida. A fost un teren foarte, foarte greu, dar un teren pe care nu foarte multe echipe vor câștiga.

E un antrenor bun la Brăila, un prieten al meu, ne-am revăzut cu mare plăcere, pentru că am trăit multe, multe momente frumoase împreună la Dinamo. Suntem prieteni și ne-am felicitat reciproc după meci, ne-am urat baftă”, a declarat Claudiu Niculescu, pentru Metropola TV.

Claudiu Niculescu, îngrijorat înaintea partidei cu Unirea Slobozia: ”Un meci foarte, foarte greu”

Primul test important pentru Concordia Chiajna va avea loc chiar etapa următoare, în etapa a 7-a, când va juca pe teren propriu contra revelației Unirea Slobozia. Și formația lui Adrian Mihalcea are un sezon peste așteptări de bun, iar înaintea etapei a 6-a nu a pierdut, adunând trei victorii și două egaluri.

Analiza lui Claudiu Niculescu, despre meciul Unirea Slobozia:

Joi ne așteaptă un meci foarte, foarte greu cu Unirea Slobozia, o echipă care e într-o formă foarte bună. Are un antrenor pe care îl cunosc foarte bine. Important e că rămânem în fruntea clasamentului. Până acum nu s-a așezat, să zic așa, clasamentul. Să vedem unde o să fim în iarnă.

Trebuie să acumulăm puncte acum, pentru că vor veni, Doamne ferește, accidentări, vor veni suspendări și trebuie să facem puncte. Vor veni și terenurile grele, de aceea spun că aceste trei puncte sunt foarte importante și sper ca de joi să continuăm parcursul bun.

O să fie un meci diferit cu Slobozia, dar cu încredere, cu entuziasm și cu mult sacrificiu putem să câștigăm și să luăm toate punctele.

Vom încerca să mergem mai departe și în Cupa României. Vom avea acum un meci foarte dificil, dar până atunci nu vreau să vorbesc prea mult de meciul cu Mediaș, pentru că avem unul greu cu Slobozia”.

Concordia Chiajna, cu Dacia Unirea Brăila: Silveanu – Ct. Alexe, Palmeș, Marc (cpt.), Cherecheș – D. Codrea, Anghelina – N. Popescu, Dușmanu, Val. Lazăr, Younes. Rezerve: Aldescu – Borța, Bg. Manole, L. Ion, Biceanu, Piper, Puiu, Llullaku, Val. Balint.

Concordia Chiajna, prezentă și în Cupa României 

Concordia Chiajna este angrenată și în Cupa României, iar pe 22 septembrie, după partida cu Unirea Slobozia, va juca în 16-imile competiției, contra primei divizionare Gaz Metan Mediaș.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primul-punct-si-primul-gol-in-liga-2-pentru-unirea-constanta-dupa-marile-schimbari-cu-jucatorii-si-echipamentul-fcsb-ului-spera-la-salvarea-de-la-retrogradare-leo-strizu-totul-despre-proiect-dupa-19200106

https://liga2.prosport.ro/seria-1/poli-iasi-tinteste-al-treilea-succes-consecutiv-in-campionat-stefan-cana-meciul-cu-buzaul-este-decisiv-pentru-noi-o-victorie-ne-poate-duce-sus-19200102

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leonard-strizu-reactivat-ca-antrenor-si-numit-la-unirea-constanta-in-urma-parteneriatului-dobrogenilor-cu-fcsb-jucatorii-vicecampioanei-trimisi-la-echipa-din-liga-2-19200049

https://liga2.prosport.ro/seria-1/inca-o-corespondenta-cu-maxima-consideratie-intre-primarul-volosevici-si-presedintele-lazar-nimic-concret-si-de-ajutor-pentru-petrolul-19200021

 

 

Răzvan STÎNGĂ 11 Sep. 2021, 15:56 Liga 2
Pe aceeași temă