Concordia Chiajna are păreri de rău după meciul cu Steaua. Președintele Cristian Tănase, reacție fermă: ”Puteam să câștigăm. Ne doream victoria și să recuperăm punctele cu Șelimbăr”. Ilfovenii pregătesc de acum schimbările din iarnă

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2021, 18:28 Liga 2

Concordia Chiajna e în grafic după 12 etape de Liga 2. Arată mult mai bine decât sezoanele trecute, iar încrederea e mare în rândul conducătorilor, în privința promovării. După partida cu Steaua din Ghencea, terminată la egalitate, 0-0, președintele ilfovenilor, Cristian Tănase, a analizat parcursul echipei de până acum.

Cristian Tănase: ”Din punctul meu de vedere, am avut patru ocazii din care puteam să câștigăm cu Steaua” 

Conducătorul Concordiei Chiajna a afirmat despre partida cu Steaua că echipa sa merita victoria. De aceeași părere a fost și antrenorul Claudiu Niculescu, care a remarcat și el lipsa lucidității în fața porții. Tănase și Niculescu au ajuns la concluzia că faza de atac reprezintă o problemă în ultimele etape pentru Concordia Chiajna, pentru că are ocazii dar nu reușește să marcheze.

Oricum, există liniște la formația din Ilfov, pentru că echipa are șanse extrem de mari să fie în play-off-ul de promovare, după ce sezonul trecut s-a luptat pentru evitarea retrogradării, dat fiind faptul că a jucat în play-out.

Din punctul meu de vedere, am avut patru ocazii din care puteam să câștigăm. Ne doream victoria. Ne doream să câștigăm meciul, deoarece am pierdut acum două etape la Șelimbăr și voiam să ne recuperăm punctele. Este adevărat că stăm bine la partea defensivă, dar la partea ofensivă stăm puțin mai rău să zic așa. Avem ocazii, dar nu reușim să marcăm. Dacă am fi marcat, eram mai liniștiți.

Oricum, campionatul e lung, suntem în grafic, dar aș fi vrut să avem ceva mai multe puncte. Am făcut patru pași greșiți, trei egaluri și o înfrângere, dar sperăm să câștigăm în ultimele meciuri oficiale din acest an”, a declarat Cristian Tănase, la Sport Total FM.

Cristian Tănase: ”Vedem ce se va întâmpla până în iarnă, iar de atunci să îmbunătățim” 

Concordia Chiajna va face anumite modificări de lot în iarnă, după cum a declarat președintele Cristian Tănase. Se vor face anumite reglaje, astfel încât ultimele etape din sezonul regular și posibila luptă la promovare să fie abordate cu toate lucrurile puse la punct și cu un lot solid.

(N.r. – Sunteți mulțumit de echipă?) ”În mare parte, da! Mai sunt meciuri grele și sper că echipa va funcționa din ce în ce mai bine, chiar dacă suntem pe final de an. În campionatul acesta se merge cap la cap, sunt anumite echipe care nu vor mai ieși din primele șase, printre care ne aflăm și noi. Avem pretenția de a promova, sperăm să reușim după acest an de Liga 2.

Vedem ce se va întâmpla până în iarnă, iar de atunci să îmbunătățim”, a mai declarat Tănase.

Concordia Chiajna primește vizita Astrei în etapa a 13-a 

În ultimele etape, Concordia Chiajna a avut fluctuații și a înregistrat trei rezultate diferite. A pierdut, surprinzător, cu CS Comunal Șeșimbăr, în deplasare, 0-1, a învins acasă FC Brașov, 2-1, și a făcut 0-0 cu Steaua, în Ghencea. Este pe locul 4 în clasamentul Ligii 2, cu 27 de puncte, la un punct de poziția a 2-a, ocupată momentan de FC Hermannstadt.

Runda următoare, Concordia Chiajna va juca acasă, cu Astra.

Foto: Răzvan Păsărică/ Sport Pictures

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Oct. 2021, 18:28 Liga 2
Pe aceeași temă