Concordia Chiajna a scăpat printre degete victoria cu Steaua! Reacția lui Ianis Zicu despre golul primit în minutul 90+1 și remarca pentru adversari: ”Sper să joace toate meciurile așa. Să arate ca în seara asta”

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2022, 20:49 Liga 2

În minutele adiționale a pierdut Concordia Chiajna șansa victoriei în partida cu Steaua, din prima rundă a play-off-ului Ligii 2. S-a terminat 2-2, dar cu toate acestea Ianis Zicu a recunoscut că rezultatul a fost unul echitabil. Fostul mijlocaș a fost mai mult nemulțumit de modul în care au marcat bucureștenii.

Ianis Zicu a tras concluziile la finalul partidei Concordia Chiajna – Steaua

1-1 a fost rezultatul la pauză între Concordia Chiajna și Steaua, în urma golurilor lui Stephan Drăghici (min. 26) și Azdren Llullaku (min. 28). În repriza a doua tot de două ori s-a marcat, dar de data aceasta ilfovenii au condus pe tabelă, în urma golului lui Adrian Voicu (min. 52). Steaua a egalat în minutul 90+1, prin Dean Beța.

Atitudinea și modul în care Concordia Chiajna a luptat l-au făcut pe Ianis Zicu să aibă cuvinte frumoase la adresa echipei sale și să nu fie dezamăgit de rezultat, în ciuda contextului în care bucureștenii au egalat.

Ianis Zicu: ”E dureros, nu e ușor să primești un gol din fază fixă”

Ianis Zicu a avut o remarcă pentru Steaua, anume că nu are drept de promovare, dar că speră ca la fel de motivată și de tare să joace și în meciurile următoare din play-off. A vorbit despre un ”blazon” pe care Steaua trebuie să îl respecte, ținând să puncteze clar acest detaliu.

E dureros, nu e ușor să primești un gol din fază fixă, ca în prima repriză, chiar dacă a fost un șut de la distanță. A fost un moment fix, dar asta e situația, am obținut un punct, ne-am distanțat de locul 6. Steaua nu are drept de promovare, deci nu poate să joace barajul, așa că trebuie să ne gândim că putea fi mai rău la Buzău dacă am fi trăit așa dezamăgire acolo. Nu reușeam să prindem play-off-ul.

(N.r. – Despre golul doi marcat de Steaua) Nu avem ce face, băieții au avut atitudine bună, nu am ce să le reproșez. Am avut ocazii să facem 3-1, dar a fost un meci bun și din partea noastră, și din partea lor. Sper ca toate meciurile să fie jucate de Steaua la fel, pentru că ăsta e fotbalul, fiecare echipă trebuie să dea totul, chiar dacă nu are șanse de promovare. Trebuie să arate cum a arătat în seara asta.

Există teamă de final când mai sunt câteva minute, fiecare jucător simte presiunea, trebuia să fim mai inteligenți și să nu-i lăsăm să aibă faza fixă din final, dar orice se putea întâmpla. Jucătorii erau în marcaj, din păcate am primit acest gol și acum trebuie să pregătim următorul meci”, a declarat Ianis Zicu la microfonul DigiSport.

  • Concordia Chiajna, cu Steaua: Aldescu – Borța, Palmeș, Marc (cpt.), Taub – Codrea, N. Roșu (L. Ion 79′) – Llullaku (Nic. Pîrvulescu 46′), Matiș (M. Dumitru 79′), Ad. Voicu (N. Popescu 72′) – Batin (Plazonja 62′). Rezerve neutilizate: Silveanu – Cherecheș, Casap, Sokovic.

Ianis Zicu: ”Suntem în grafic, obiectivul e clar de la începutul campionatului”

Zicu începe să se gândească și la promovarea Concordiei Chiajna în Liga 1 în urma meciurilor de baraj. Știe că va fi greu ca ilfovenii să intre în lupta în trei dintre Petrolul, ”U” Cluj și FC Hermannstadt și începe să analizeze și această variantă. Oricum, el a vorbit și despre situația în care a găsit Concordia Chiajna în momentul în care a venit, anume că nu era pe primele două locuri.

În linii mari, Ianis Zicu a vorbit și despre meciul următor, cu FC Hermannstadt.

Trebuie să ne pregătim în continuare, mai sunt nouă meciuri, 27 de puncte. Avem meci la Hermannstadt acum.

Suntem în grafic, obiectivul e clar de la începutul campionatului. Eu am venit când echipa era pe un loc care nu era în obiectiv, locurile 1 și 2, încercăm să prindem locul 2. O să fie greu, dar poate putem promova și după baraj”, a mai declarat Zicu.

Concordia Chiajna, pe 5 în play-off

Pe locul 5 se află Concordia Chiajna în play-off-ul Ligii 2 după prima etapă. Are 37 de puncte, cu unul mai puțin decât Steaua, care e imediat deasupra ei. Următorul meci al ilfovenilor în grupa pentru promovare, în etapa a 2-a, la începutul lunii aprilie, va fi cu FC Hermannstadt, în deplasare.

În sezonul regular, la Chiajna, partida dintre Concordia și FC Hermannstadt s-a terminat la egalitate, scor 0-0.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/concordia-chiajna-steaua-se-joaca-de-la-ora-1800-in-incheierea-primei-etape-a-play-off-ului-ligii-2-19224138

https://liga2.prosport.ro/seria-1/danut-coman-multumit-de-modul-cum-a-inceput-fc-hermannstadt-play-off-ul-am-aratat-ca-suntem-o-echipa-buna-trebuie-sa-fim-uniti-cu-totii-pentru-a-putea-promova-19224131

https://liga2.prosport.ro/seria-1/nae-constantin-incearca-sa-regleze-problemele-petrolului-cu-amicale-liderul-ligii-2-va-juca-doua-teste-in-prima-pauza-competitionala-din-2022-19224112

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacia-unirea-braila-a-fost-la-o-repriza-de-un-rezultat-important-cu-metaloglobus-antrenorul-laurentiu-ivan-a-criticat-arbitrajul-nu-cred-ca-adversarii-aveau-nevoie-de-ajutor-19224106

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2022, 20:49 Liga 2
Pe aceeași temă