Ciucanii, victorie la limită cu Unirea Dej, după un gol frumos marcat pe final. Robert Ilyes: ”Sunt foarte fericit că am fost inspirat” | VIDEO cu rezumatul meciului

Marius ANGHEL 23 Oct. 2023, 11:19 Liga 2

FK Miercurea Ciuc a reușit să lege din nou trei meciuri cu rezultate pozitive, cum a mai avut în acest sezon în intervalul etapelor 4-6. Dacă atunci a avut trei remize consecutive (1-1 cu Reșița și la Viitorul Pandurii și 0-0 cu CS Mioveni), acum are două victorii (1-0 cu Chindia și Unirea Dej) și un egal (0-0 la Metaloglobus).

În ultima etapă, a 10-a a sezonului regular, trupa antrenată de Robert Ilyes a întâlnit pe teren propriu Unirea Dej, o formație rămasă de o săptămână fără antrenor principal, după renunțarea la Dacian Nastai, pe care a învins-o la limită, cu scorul de 1-0. Unicul gol al meciului a fost marcat de Ervin Bakos în minutul 71, când a prins un șut frumos de la circa 25 de metri central, lângă bara din stânga.

Robert Ilyes, despre victoria ciucanilor cu Unirea Dej

După joc, antrenorul Robert Ilyes a spus că meciul a decurs așa cum se aștepta, că jucătorii săi vor trebui să depună mult efort pentru a trece de un adversar care nu pierde ușor, în ciuda situație sale din clasament sau a celei interne, rămas fără antrenor principal.

”În primul rând, vreau să-i felicit pe băieți, deoarece pot să spun că s-a simțit atât din teren, cât și de pe margine că a fost un meci foarte greu. Pentru noi, cele trei puncte au fost deosebit de importante. Am știu că dacă reușim să câștigăm vom avansa un pic în clasament.

Așa cum am spus înainte de meci, am primit replica unei formații care își vinde greu pielea. Am suferit adeseori pe teren. Dar, trecând peste asta, am avut destule ocazii: două bare și alte situații clare, la care adversarii au intervenit salvator în două rânduri de pe linia porții.

Îmi pare rău că n-am reușit să jucăm mai calm și că s-a simțit nervozitatea băieților. Trebuie să recunosc că în ultimele 15 minute am cedat inițiativa, dar sunt foarte fericit că am fost inspirat și am trimis pe teren un jucător tânăr (n.r. – Ervin Bakos, 19 ani), care a decis soarta celor trei puncte”, a spus Ilyes la finalul meciului cu Unirea Dej.

FK Miercurea Ciuc, în meciul câștigat cu Unirea Dej: Gyenge – B. Szabo (J. Nagy 46′), Kelemen (cpt.), Apro, Gal-Andrezly – Csuros, Veres – Jebari (Babati 60′), A. Nistor (Bakos 66′), Ronai (Balogh 87′) – Magyari (Makrai 60′). Rezerve neutilizate: Karacsony – Csiszer, Jelena, Bloj.

FK Miercurea Ciuc a urcat în prima jumătate a clasamentului Ligii 2 și urmează să joace cu CSM Alexandria

Pentru ciucani, acesta a fost al treilea succes în acest sezon, din care au trecut zece etape, iar cu un total de 13 puncte acumulate a făcut un salt important în clasamentul Ligii 2, de pe locul 14 pe 9. Cel puțin momentan, fiindcă ar putea fi depășită de cel puțin două echipe, de Concordia și de CFC Argeș sau CSM Slatina, în funcție de rezultatul obținut de acestea în meciul pe care îl au de jucat la începutul acestei săptămâni.

În runda a 11-a, FK Miercurea Ciuc joacă în deplasare, la Turnu Măgurele, cu CSM Alexandria, penultima clasată, cu 5 puncte, sâmbătă, de la ora 11:00.

Concluziile lui Robert Ilyes, Ervin Bakos, Akos Nistor și Dan Roman după FK Miercurea Ciuc – Unirea Dej 1-0:

https://www.youtube.com/watch?v=zUhZ6167anE

 

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto
Video: FK Miercurea Ciuc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/vasile-miriuta-declaratii-dupa-corvinul-chindia-2-1-in-liga-2-19289554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/florin-maxim-concluzii-dupa-corvinul-chindia-2-1-in-liga-2-19289551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-invins-steaua-in-etapa-10-de-liga-2-19289542

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-resita-acord-cu-erico-da-silva-19289529

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-10-liga-2-19289095

Marius ANGHEL 23 Oct. 2023, 11:19 Liga 2
Pe aceeași temă