Unirea Slobozia nu pierde nici când joacă slab! Reacția lui Adrian Mihalcea după remiza cu Unirea Dej

Petronel TUDOR, Marius ANGHEL 26 Sep. 2023, 13:12 Liga 2

Unirea Slobozia a rămas invincibilă și după etapa 7 din Liga 2, în care a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat duminică în deplasare cu Unirea Dej, adversar care în ediția trecută a campionatului a evoluat în play-off și în fața căruia avea acum și are în continuare opt puncte.

Cu punctul obținut din această deplasare și datorită celorlalte rezultate ale etapei, echipa antrenată de Adrian Mihalcea a urcat pe locul 2 în Liga 2.

Unirea Slobozia a obținut un punct din meciul slab făcut în deplasare la Unirea Dej

Unirea Slobozia a bifat la Dej cel mai slab meci din acest sezon, la finalul căruia își dorește un loc în play-off, poziție din care speră să obțină ulterior promovarea în SuperLigă.

Pe stadionul Municipal din Dej ocaziile clare de gol au lipsit. Gazdele puteau deschide scorul din lovitură de la 11 metri dacă decizia inițială a centralului Vasile Buzea, din minutul 41, nu era anulată de o intervenție a tușierului Sebastian Păduraru. Acesta din urmă a văzut însă bine că Toma l-a faultat pe Ciocan în afara careului.

Apoi, fundașul Pospielov (55), unul dintre puținii remarcați ai confruntării din echipa Sloboziei, a salvat când a respins din fața porții la un șut moale al lui Victor Stancovici, fază la care goalkeeperul Denis Rusu era spectator. Apoi Rusu a intervenit salvator și a scos din vinclu o minge șutată de Șuteu (64). Tot Pospielov a deviat decisiv o minge centrată de Ciocan, care ar fi fost ideală pentru Golda (73) la 7 metri distanță de poartă.

Pe final, Unirea Slobozia putea smulge o victorie, dar la ultimul corner al meciului, Pospielov nu a cadrat suficient de bine și a trimis din 5 metri pe lângă poartă.

Adrian Mihalcea, după remiza cu Unirea Dej: ”Este un punct câștigat după o evoluție sub așteptări!”

Adrian Mihalcea a recunoscut că echipa sa a avut o evoluție sub așteptări și consideră punctul obținut drept unul câștigat.

”Este un punct câștigat după o evoluție sub așteptări! Nu am avut, din păcate, o prestație asemănătoare ultimelor meciuri. Am fost temători. Băieții au recunoscut că nu au făcut un meci bun, este normal să își asume lucrul acesta. Dar, în economia clasamentului, este un punct foarte bun, a spus, pentru Info Ialomița, Adrian Mihalcea.

Antrenorul speră ca elevii săi să-și revină la forma bună arătată în cele trei meciuri câștigate la rând de dinanintea deplasării de la Dej. ”Avem un meci cu Alexandria acasă, un meci dificil contra unei echipe care, să nu uităm, în deplasare a învins Chiajna și a remizat cu Steaua. Chiar dacă este o echipă nou-promovată are în lot fotbaliști care au jucat chiar și în Liga 1”, a comentat Mihalcea despre următorul adversar.

CSM Alexandria, următorul adversar al Unirii Slobozia în Liga 2. Teleormănenii au meci în Cupa României până atunci

La finalul etapei a 7-a, Unirea Slobozia ocupă locul 2 în clasamentul Ligii 2, cu 15 puncte. Prima clasată este în continuare CSC Șelimbăr, cu 19 puncte, iar imediat sub ialomițeni sunt Corvinul Hunedoara și Gloria Buzău, ambele cu 14 puncte.

În etapa a 8-a, Unirea Slobozia joacă duminică, de la ora 11:00, pe teren propriu cu CSM Alexandria (locul 18, 4 puncte), care vine după un eșec drastic suferit acasă, la Turnu Măgurele, 0-4 cu Campionii FC Argeș, cea mai dură înfrângere dintre cele cinci încasate în cele șapte etape.

Jocul se desfășoară duminică, fiindcă Alexandria are meci la mijlocul acestei săptămâni în Cupa României, competiție din care Unirea Slobozia a fost eliminată în Play-off de către FC Hermannstadt, după prelungiri. CSM Alexandria joacă joi, de la ora 18:30, la Turnu Măgurele, cu CFR Cluj, în prima etapă a fazei grupelor Cupei.

Foto: Petronel Tudor / Info Ialomița

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dacian-nastai-incoltit-la-dej-antrenorul-unirii-dej-este-tot-mai-contestat-de-catre-suporteri-iar-el-prefera-sa-taca-singurul-scop-al-galeriei-si-mesajele-catre-conducere-pentru-a-reveni-alaturi-19286123

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-dej-unirea-slobozia-penultimul-meci-in-etapa-a-7-a-a-ligii-2-19286010

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-toate-meciurile-programate-sambata-sapte-la-numar-incep-la-ora-1100-19285779

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/programul-primei-etape-a-grupelor-cupei-romaniei-toate-meciurile-vor-fi-transmise-la-tv-sau-pe-frf-tv-19285639

https://liga2.prosport.ro/seria-1/guvernul-vrea-sa-creasca-taxele-contractelor-sportive-de-la-11-la-30-la-suta-19285554

Petronel TUDOR, Marius ANGHEL 26 Sep. 2023, 13:12 Liga 2
Pe aceeași temă