Claudiu Niculescu și-a început mandatul la Șelimbăr cu o remiză. Echipa nu a mai câștigat în Liga 2 de șapte meciuri: ”Frustrarea este mare, n-a vrut mingea să intre-n poartă!”

Ovidiu BOICA 13 Nov. 2022, 22:52 Liga 2
Claudiu Niculescu și-a început mandatul la Șelimbăr cu o remiză. Echipa nu a mai câștigat în Liga 2 de șapte meciuri: ”Frustrarea este mare, n-a vrut mingea să intre-n poartă!”

Claudiu Niculescu era supărat, la finalul meciului cu CSM Slatina, terminat la egalitate, scor 0-0, că nu a reușit să debuteze cu un succes pe banca noii sale echipe, CS Comunal Șelimbăr.

Antrenorul era de părere că jucătorii săi au dominat partida de sâmbătă, din etapa a 14-a a Ligii 2, de la un capăt la altul și numai ghinionul a făcut ca să nu marcheze.

Claudiu Niculescu, după remiza cu CSM Slatina: ”Mingea n-a vrut să intre-n poartă”

Niculescu a mai spus că nu are ce să le reproșeze jucătorilor săi, remarcând atitudinea acestora.

”Frustrarea este mare, pentru că am dominat întreaga partidă, de la început până la final, am avut patru-cinci ocazii mari de a marca, dar, din păcate, mingea n-a vrut să intre-n poartă. De asta spun că este frustrare, pentru că am fi meritat să câștigăm acest joc. Am jucat împotriva unui adversar care se apără foarte bine, dar un adversar care nu a contat astăzi în faza de atac, în special după ce a ieșit cel mai periculos jucător al lor, Doman. Nici până atunci nu avuseseră ocazii mari, dar trebuie să mergem mai departe. Ridicăm privirea din pământ, pentru că nu am ce să le reproșez (n.a. jucătorilor) din punct de vedere al atitudinii. Atât s-a putut în acest moment. Frustrarea este mare, pentru că am avut ocazii și-n prima repriză, și în repriza secundă, dar mingea n-a vrut să intre-n poartă”, a declarat Claudiu Niculescu.

”Traversăm o perioadă destul de grea, cu rezultate neașteptate”

Antrenorul  ”călăreților roșii” a adăugat că încă nu a reușit să schimbe fața echipei pe care a preluat-o de-abia la începutul săptămânii trecute, dar speră să pună lucrurile la punct în cele două săptămâni de pauză pe care o ia Liga 2 pentru acțiunile echipelor naționale.

Încă nu am reușit în totalitate (n.a. să schimb fața echipei), pentru că traversăm o perioadă destul de grea, cu rezultate neașteptate pentru pretențiile clubului nostru și mai trebuie să muncim. Ne-ar fi prins extraordinar de bine o victorie astăzi (n.a. sâmbătă), de aceea supărarea este foarte mare, pentru că, repet, am fi meritat și ar fi trebuit să câștigăm acest meci. Dar, trebuie să ridicăm privirea din pământ, să ne antrenăm și mai bine decât am făcut-o în această săptămână, se întrerupe campionatul și mai avem de muncă. Sper, după aceea, să ne reglăm din toate punctele de vedere, să mergem la Miercurea Ciuc, să facem un meci bun și să luăm cele trei puncte”, a mai spus Niculescu.

CS Comunal Șelimbăr are, în campionatul Ligii 2, o serie de șapte meciuri consecutive în care nu a marcat și a înregistrat egal urmat de înfrângere.

Echipa din județul Sibiu ocupă locul 11 în clasament, cu 18 puncte, iar în runda a 15-a, penultima din acest an, programată peste două săptămâni, joacă în deplasare la FK Miercurea Ciuc (locul 3, 25 puncte).

Concluziile lui Claudiu Niculescu după CS Comunal Șelimbăr – CSM Slatina 1-1:

Rezumatul meciului CS Comunal Șelimbăr – CSM Slatina 1-1:

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

Ovidiu BOICA 13 Nov. 2022, 22:52 Liga 2
Pe aceeași temă