Claudiu Niculescu se teme de partida Mioveniului cu SCM Gloria Buzău: ”O echipă bună, omogenă și foarte agresivă”. Antrenorul anunță noi transferuri

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2020, 12:43 Liga 2
Claudiu Niculescu se teme de partida Mioveniului cu SCM Gloria Buzău: ”O echipă bună, omogenă și foarte agresivă”. Antrenorul anunță noi transferuri

CS Mioveni a debutat cu un egal în sezonul nou al Ligii 2, 0-0 cu ASU Politehnica. Claudiu Niculescu, antrenorul Mioveniului, speră însă ca în runda a doua să fie bifată și prima victorie, pentru a ține pasul cu echipele de deasupra sau chiar să devanseze câteva dintre ele. Duminică, CS Mioveni va juca pe teren propriu cu SCM Gloria Buzău, pe care Niculescu a analizat-o.

Claudiu Niculescu: ”Ne așteaptă un meci extrem de dificil, dar sper să câștigăm punctele” 

A vizionat partida trupei lui Ilie Stan din prima etapă și a fost impresionat de anumite pasaje din joc, când a fost la controlul partidei cu Concordia Chiajna. Punctele forte ale buzoienilor, a declarat Claudiu Niculescu, sunt omogenitatea lotului și agresivitatea.

Ne așteaptă un meci foarte foarte dificil. I-am urmărit pe adversari în prima etapă, când au jucat cu Chiajna și am văzut o echipă bună, omogenă, foarte agresivă. Ne așteaptă un meci extrem de dificil, dar sper să trecem cu bine peste el și anume să câștigăm punctele puse în joc. Suntem în perioada în care dfinitivăm lotul, iar dacă trecem peste această etapă, lucrurile vor evolua mai bine”, a declarat Claudiu Niculescu pentru CS Mioveni.

Claudiu Niculescu așteaptă transferuri  

Antrenorul echipei care a jucat barajul de promovare pentru Liga 1 sezonul trecut a confirmat faptul că mai sunt așteptați câțiva jucători în zilele următoare. CS Mioveni va mai aduce câteva nume noi la începutul unui campionat pe care speră, din nou, să îl termine pe un loc fruntaș. Din lotul echipei pentru meciul cu SCM Gloria Buzău va face parte și atacantul Sergiu Negruţ.

Așteptăm în continuare jucători în aceste zile, trei-patru jucători. Jucători pe care i-am urmărit și consider că ne vor ajuta. Cu aceștia, lucrurile vor arăta spre bine, pentru că încerc să fac un lot competitiv. Iar în acest context, al formării lotului, avem nevoie ca de aer de trei puncte, cu Buzăul. În lot va fi acum și Negruț, iar toți ceilalți sunt apți”, a mai declarat Claudiu Niculescu.

CS Mioveni a adus în această vară șase fotbaliști: Daniel Toma (mijlocaș central, 21 de ani, împrumutat de la FCSB), Szilard Veres (mijlocaș central, 24 de ani, ex FK Csikszereda), Sergiu Negruț (atacant, 27 de ani, ex Turris Oltul), Alexandru Iacob (fundaș central, 31 de ani, ex Rapid), Iustin Popescu (portar, 26 de ani, ex Chindia Târgoviște) și Laurențiu Marinescu (mijlocaș central, 36 de ani, ex Petrolul).

Foto: Leczki Jozsi/ Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/exclusiv-asu-politehnica-a-ramas-fara-un-jucator-care-e-aproape-de-a-semna-cu-o-echipa-de-liga-1-19146559

https://liga2.prosport.ro/seria-1/petrolul-a-mai-bifat-un-transfer-a-adus-un-portar-din-republica-moldova-19146554

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-slobozia-a-inceput-perfect-campionatul-dar-enache-costea-ramane-cu-picioarele-pe-pamant-la-liga-2-nu-ai-adversar-ca-la-liga-3-unde-erai-favorita-certa-urmeaza-o-deplasare-infernala-19146541

 

 

Răzvan STÎNGĂ 04 Sep. 2020, 12:43 Liga 2
Pe aceeași temă