Claudiu Niculescu le dă jucătorilor săi o singură opțiune pentru meciul din deplasare cu Concordia: ”Nu mai avem alte variante acum”

Marius ANGHEL 09 Oct. 2020, 11:50 Liga 2
Claudiu Niculescu le dă jucătorilor săi o singură opțiune pentru meciul din deplasare cu Concordia: ”Nu mai avem alte variante acum”

Cu patru remize la scorul de 0-0 obținute în cele șase meciuri desfășurate în acest debut de sezon de Liga 2 și cu doar două goluri marcate, dar și două primite, CS Mioveni are un start de campionat cum nu și-ar fi dorit. Echipa argeșeană e în parte inferioară a clasamentului, cu 7 puncte, însă nu atât de departe de ultima poziție care asigură prezența în play-off-ul de promovare în Liga 1.

După ce marți a terminat la egalitate cu Turris Oltul, pe teren propriu, CS Mioveni joacă din nou contra unei contracandidate la pătrunderea în play-off. Sâmbătă, de la ora 16:45, trupa galben-verde are meci la Chiajna, cu Concordia. Ilfovenii au un start la fel de slab, cu două victorii, două remize și două înfrângeri, cu cele 8 puncte strânse până acum sitându-se abia pe locul 9.

Claudiu Niculescu: ”Trebuie să fim mai incisivi în fața porții, să atacăm. Suferim, din păcate, la acest capitol”

Antrenorul Mioveniului, Claudiu Niculescu, vrea mai multă concentrare în fața porții adverse din partea jucătorilor săi și pune puținele goluri marcate în primele șase etape pe seama faptului că nu a avut suficient timp să își pregătească echipa, iar lotul a fost schimbat în mare parte față de cum s-a încheiat sezonul trecut, la barajul de promovare pierdut contra Chindiei.

”Trebuie să fim mai incisivi în fața porții, să atacăm poarta, să stăm mai mult în gura porții, pentru că suferim, din păcate, la acest capitol. Dar, trebuie să repet acest lucru. Este extrem de greu. Relațiile de joc nu sunt cele care ar trebui să fie în acest moment. Era normal să fie așa, dar… Traversăm o perioadă dificilă, dar am mare încredere că va veni și o victorie importantă și asta să se întâmple sâmbătă, la meciul de la Chiajna. Cred eu că se vor descătușa, dar e nevoie de timp. Din păcate, nu avem acest timp și va trebui să ne adaptăm din mers”, a spus antrenorul Mioveniului la finalul partidei cu Turris Oltul.

Doar victoria e obiectivul echipei CS Mioveni la meciul cu Concordia Chiajna

Claudiu Niculescu a mai vorbit despre o singură variantă de rezultat pentru echipa sa la meciul cu Concordia Chiajna, din etapa a 7-a.

”Există un ușor blocaj, în special la jucătorii din atac, dar sunt convins că îl vor depăși. Ne așteaptă o perioadă extrem de grea, cu meciuri din patru în patru zile, vine Cupa României. Ne așteaptă un meci extrem dificil sâmbătă la Chiajna, un meci pe care trebuie să îl câștigăm, pentru că noi nu mai avem alte variante acum. Avem doar varianta victoriei”, a mai transmis Niculescu despre jocul din Ilfov.

Cu 7 puncte acumulate în șase etape, CS Mioveni ocupă locul 13 în Liga 2, la egalitate cu alte cinci formații. Concordia Chiajna se află pe poziția a 9-a, fiind singura cu 8 puncte. Meciul dintre cele două echipa are loc sâmbătă, de la ora 16:45, pe terenul secund, de iarbă, al bazei sportive Concordia.

Concordia a jucat în această săptămână, miercuri, în Cupa României, când a trecut cu 3-2 de CS Afumați, în turul 3. CS Mioveni intră în această competiție din turul 4.

În sezonul trecut al Ligii 2, Concordia Chiajna și CS Mioveni s-au întâlnit o singură dată, pe terenul ilfovenilor. Scorul a fost unul de egalitate, 1-1.

Marius ANGHEL 09 Oct. 2020, 11:50 Liga 2
Pe aceeași temă