Claudiu Niculescu, după primul meci din noul sezon, remiza albă cu ASU Poli: ”Nu vreau să vorbim de promovare”

Autor: Anda DELIU Publicat: 29 Aug. 2020, 17:59 Liga 2

CS Mioveni nu prea a avut timp de omogenizare și pregătire după finalul de sezon prelungit, în condițiile în care argeșenii au jucat barajul cu Chindia și l-au pierdut. În plus, în prima etapă a picat să joace într-o deplasare lungă, la Timișoara, iar formația lui Claudiu Niculescu a reușit doar un 0-0 cu ASU Poli. Fostul atacant știe că, în condițiile date, e bun și acest punct.

Niculescu apreciază că egalul e echitabil după cum a decurs jocul. ”Foarte greu, pentru că am întâlnit o echipă cu jucători cu mare experiență, care state vechi în Liga 1. Noi suferim din punct de vedere al lotului. Nu ne-am întregit lotul. A rămas să mai vină trei-patru-cinci jucători. Sperăm să vină cât mai repede. În pauza aceasta, jucătorii care au venit sunt ușor în urmă cu pregătirea fizică. Pentru primul meci, cu puțin noroc, am fi reușit să luăm cele trei puncte, pentru că am avut două ocazii mari la barele lui Massaro. La cum a arătat jocul, cred că rezultatul a fost echitabil”, a spus tehnicianul despre joc.

Claudiu Niculescu nu a avut mult timp să își pregătească echipa, în lotul căreia se află multe noutăți, după și mai multe plecări după ratarea promovării în Liga 1. Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

I-au reproșat arbitrului că nu a validat un gol

Pe finalul primei reprize, italianul Davide Massaro a trimis o lovitură liberă în transversală, iar mingea a căzut jos. Mioveniul a invocat faptul că balonul ar fi trecut de linia porții și a reproșat brigăzii condusă de Szabolcs Kovacs. Deși reluările nu arătau asta, Niculescu spune că i s-a părut gol valabil.

”Am revăzut și eu puțin faza. Acum nu știu ce să zic. Eu zic că a fost gol. Dacă arbitrul nu l-a dat validat, s-a terminat 0-0”, a spus antrenorul Claudiu Niculescu.

ASU Poli și CS Mioveni au remizat în primul lor meci din noul sezon al Ligii 2, 0-0 la Timișoara, pe arena Știința. Foto: Jozsi Leczki / Mediafax Foto

Claudiu Niculescu nu vrea să pună presiune pe echipă

Și sezonul trecut, CS Mioveni a avut obiectiv să promoveze în prima ligă. Nu a fost chiar așa departe, și cu siguranță se țințește sus și în acest sezon. Însă Niculescu nu vrea să pună presiune pe echipă.

”În primul rând, în acest moment, nu vreau să vorbim de promovare, vreau să vorbim de primul obiectiv și cel mai important în acest moment, acela de a ne califica în play-off. După aceea, vom vedea mai departe unde suntem”, a mai adăugat Niculescu.

CS Mioveni joacă în etapa a doua pe teren propriu, duminică, de la ora 18:30, cu SCM Gloria Buzău.

REZULTATELE PRIMEI ETAPE a noului sezon al Ligii 2

Foto: Leczki Jozsi / Mediafax Foto

Autor: Anda DELIU Publicat: 29 Aug. 2020, 17:59 Liga 2
Pe aceeași temă