Claudiu Niculescu, după două săptămâni la Șelimbăr: ”Jucătorii îmi dau încredere că putem face treabă. Le-am spus că așa trebuie să arate de acum încolo echipa”

Marius ANGHEL 21 Nov. 2022, 12:12 Liga 2
Claudiu Niculescu, după două săptămâni la Șelimbăr: ”Jucătorii îmi dau încredere că putem face treabă. Le-am spus că așa trebuie să arate de acum încolo echipa”

CS Comunal Șelimbăr este condusă de două săptămâni de Claudiu Niculescu, antrenorul principal care l-a înlocuit pe Eugen Beza.

Echipa a remizat ”acasă”, 0-0 cu CSM Slatina, la primul joc pe banca tehnică cu fostul atacant, iar apoi a avut o săptămână completă de pregătire, fără joc oficial la finalul ei, campionatul fiind întrerupt pe perioada acțiunilor echipelor naționale.

Două săptămâni de când Claudiu Niculescu a preluat Șelimbărul: ”Răspunsul jucătorilor a fost pozitiv la ceea ce le-am cerut”

Nu foarte multe echipe din Liga 2 au disputat un meci amical în weekendul în care campionatul a fost în pauză, iar printre cele care nu au jucat se numără și trupa sibiană. Claudiu Niculescu spune că, în ciuda căutărilor, nu a reușit să găsească un adversar în apropiere de Sibiu.

Antrenorul s-a mulțumit să își pregătească echipa în această perioadă, să își cunoască mai bine noii jucători, iar la final de săptămână i-a pus să joace între ei, în lipsa unui oponent.

Niculescu a oferit, prin intermediul paginii de Facebook a echipei pe care o conduce, și o analiză a săptămânii recent încheiată, dar și a perioadei de când a preluat Șelimbărul.

”Concluziile la finalul acestei săptămâni sunt bune. A fost o săptămână încărcată, grea, în care am încercat să reglăm câteva lucruri din toate punctele de vedere, și tehnico-tactic, am avut și două antrenamente fizice și am încheiat cu un joc între noi.

Am căutat adversari întreaga săptămână și, din păcate, nu am reușit să găsim un adversar cu care să jucăm un meci amical în apropiere de Sibiu, dar și antrenamentul de astăzi a fost unul foarte bun, în care băieții au încercat să pună în aplicare tot ceea ce am lucrat la antrenamente în această săptămână. Până la urmă, sunt mulțumit de cum au arătat băieții în aceste zile și îmi dau încredere că putem face treabă și putem scoate maximum din cele două meciuri care au mai rămas de disputat în acest an.

Răspunsul lor a fost pozitiv la ceea ce le-am cerut. Le-am spus că așa trebuie să arate de acum încolo echipa la antrenamente. A fost o atitudine bună. Este calitate. A fost un blocaj mental. Până la urmă e normal să se întâmpla așa, pentru că se venea după o serie de meciuri în care echipa nu a câștigat sau a pierdut, dar, ușor-ușor, cred că totul se va regla și va reveni la normal, pentru că este calitate, sunt jucători cu experiență, jucători tineri cu calitate și sunt convins că vom face o treabă bună împreună”, a spus Claudiu Niculescu.

Echipa sibiană nu a mai câștigat de șapte etape. Urmează jocul cu FK Miercurea Ciuc, în deplasare

CS Comunal Șelimbăr are o serie de șapte meciuri în care nu a mai reușit să câștige, de la acel 1-0 în deplasare la Concordia Chiajna, din 17 septembrie.

De atunci și până acum au fost obținute doar remize pe teren propriu, la Râmnicu Vâlcea, patru la număr, și eșecuri în deplasare, trei.

Urmează ultimele două etape programate în 2022, iar în prima echipa din județul Sibiu joacă în deplasare la FK Miercurea Ciuc (locul 3, 25 puncte), tocmai luni, 28 noiembrie, de la ora 20:00. Șelimbărul are un nou meci dificil, în fața trupei clasate pe locul 3, dar Claudiu Niculescu, așa cum a transmis, are încredere că elevii săi vor reuși să treacă peste pasa neagră și să câștige din nou.

În ultima rundă din acest an, Șelimbărul va evolua pe teren propriu cu nou-promovata CSC Dumbrăvița (locul 18, 13 puncte).

CS Comunal Șelimbăr se află pe poziția a 11-a în clasamentul Ligii 2, cu 18 puncte, mult sub așteptări, ținând cont de lotul de jucători de care dispune.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr

https://liga2.prosport.ro/seria-1/programul-penultimei-etape-din-liga-2-stabilita-in-2022-derby-ul-rundei-poli-iasi-dinamo-se-joaca-sambata-steaua-fc-brasov-a-fost-pus-duminica-19253974

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-niculescu-si-a-inceput-mandatul-la-selimbar-cu-o-remiza-echipa-nu-a-mai-castigat-in-liga-2-de-sapte-meciuri-frustrarea-este-mare-n-a-vrut-mingea-sa-intre-n-poarta-19253798

https://liga2.prosport.ro/seria-1/tinta-intermediara-a-politehnicii-iasi-pentru-finalul-de-an-echipa-lui-leo-grozavu-mai-are-de-jucat-in-acest-an-cu-dinamo-si-unirea-constanta-iar-pana-la-finalul-sezonului-regular-va-avea-un-culoar-19254289

https://liga2.prosport.ro/seria-1/fc-brasov-a-cedat-la-limita-in-amicalul-cu-rapid-la-pauza-spectatorii-au-patruns-pe-teren-19254276

Marius ANGHEL 21 Nov. 2022, 12:12 Liga 2
Pe aceeași temă