Ciocoiu, președinte la Știința Bacău

15 Aug. 2008, 22:56 Liga 2
Ciocoiu, președinte la Știința Bacău

La doar 33 de ani, Cristi Ciocoiu a fost numit ieri președinte executiv la clubul Știința Bacău.

„Este o provocare pentru mine. Nu am vrut să fiu numit în vreo funcție numai de decor. Doar pentru poze. Mi-am dorit să am putere de decizie. Fac parte dintr-o echipă profesionistă și cred că vom face treabă bună. Mâine (n.r. – astăzi) vom debuta cu Ceahlăul în Liga a II-a și nu ne va fi deloc ușor. La noi, echipa s-a format pe ultima sută de metri, iar la Ceahlăul pregătirea a decurs așa cum trebuie. Avem câțiva jucători cu experiență care pot strânge restul lotului în jurul lor. Au venit la noi Radu Ciobanu, Florin Ganea și Sorin Trofin, jucători cu state vechi în Liga I. Săptămâna viitoare va avea loc o conferință de presă în care vom anunța obiectivele echipei“, a spus conducătorul.

Cristi Ciocoiu a debutat la 18 ani în Liga I, la un meci al Selenei Bacău cu Farul. Anul 1996 i-a adus transferul la Steaua București, echipă cu care a câștigat trei titluri de campion, în 1997, 1998 și în 2001, trei Cupe ale României și două Supercupe ale României. La Steaua, Ciocoiu a înscris 32 de goluri, fiind pe teren în 126 de partide. În 2001 s-a întors la Bacău pentru suma de 400.000 de dolari. După trei sezoane, Ciocoiu s-a certat cu Sechelariu.

Pe 1 septembrie 2004, Cristi Ciocoiu a semnat din nou cu Steaua. Jucătorul nu a evoluat însă în prea multe meciuri, dar a bifat prezența în partidele cu Beșiktaș Istanbul și cu Valencia, din Cupa UEFA, an în care Steaua a făcut furori în această competiție.

"Bacăul trebuie să aibă o echipă de primă ligă. Sper ca aceasta să fie Știința" – Cristian Ciocoiu, președinte Știința Bacău

 

Mihai RÂMNICEANU

15 Aug. 2008, 22:56 Liga 2
Pe aceeași temă