Cinci plecări dintr-un foc de la CS Comunal Șelimbăr! Detaliile oferite de club și fotbaliștii cu care s-au prelungit contractele

Răzvan STÎNGĂ, Ovidiu BOICA 18 May. 2022, 17:24 Liga 2
Cinci plecări dintr-un foc de la CS Comunal Șelimbăr! Detaliile oferite de club și fotbaliștii cu care s-au prelungit contractele

CS Comunal Șelimbăr va face ceva modificări de lot în această vară, iar un număr important de jucători va pleca de la echipă. E vorba de fotbaliști care își termină acordurile cu sibienii în primul rând, fie că se întorc la cluburile de la care erau împrumutați, fie că rămân liberi de contracte.

CS Comunal Șelimbăr se desparte de cinci jucători. Cosmin Vâtcă, printre ei

În aceste zile, după terminarea campionatului de Liga 2 pentru CS Comunal Șelimbăr, conducerea încearcă să contureze lotul pentru sezonul următor, în mare parte legat de plecări și prelungiri contractuale.

Sunt discuții în această perioadă, iar Cornel Stănilă, directorul general al clubului, a declarat pentru Liga2.ro că s-a ajuns la puncte comune cu câțiva fotbaliști. De exemplu, Ion Cărăruș (25 de ani) și Igor Arhirii (25 de ani) și-au pus semnătura pe noi acorduri, iar experimentatul Cosmin Vâtcă (40 de ani) nu va mai continua. Clubul a ajuns la un acord cu portarul pentru încetarea raportului contractual.

Cornel Stănilă: ”Suntem în discuții cu mai mulți jucători care își termină contractele”

În plus, patru jucători se vor întoarce la echipele de la care au fost împrumutați. Este vorba de Bogdan Rotar, Toni Suciu, Alexandru Șerban și Nicolas Antone.

Suntem în discuții cu mai mulți jucători care își termină contractele cu CSC în această vară și cu care ne dorim să continuăm. Până acum am prelungit înțelegeri

le cu Cărăruș și Arhirii, iar în săptămâna următoare (n.r. – aceasta) vom semna și cu alți jucători cărora le expiră contractele în această vară.

Cu Cosmin Vâtcă ne-am înțeles deja și nu va mai continua la Șelimbăr, iar Bogdan Rotar, Toni Suciu, Alexandru Șerban și Nicolas Antone vor reveni la cluburile de la care au fost împrumutați.

Jucătorii împrumutați la alte echipe vor fi reevaluați la reluarea pregăirilor și, în funcție de concluziile staffului tehnic, vom lua deciziile potrivite pentru club și acei jucători”, a declarat Cornel Stănilă pentru Liga2.ro.

  • Referitor la cele cinci nume care părăsesc clubul din Șelimbăr, Cosmin Vâtcă a evoluat în trei meciuri de Liga 2 în sezonul 2021/2022, Bogdan Rotar a prins șapte partide, Toni Suciu 10, Nicolas Antone 14, iar Alexandru Șerban nu a bifat nici măcar un minut.

CS Comunal Șelimbăr poate vinde câțiva jucători

De altfel, și alte plecări se pot contura la CS Comunal Șelimbăr, mai ales că există interes pentru anumiți jucători. Deși nu a dat nume, conducătorul sibienilor a recunoscut că sunt câțiva fotbaliști care pot părăsi clubul sibian în schimbul unor sume de bani.

În altă ordine de idei, Firmin Mubele va semna, foarte probabil, prelungirea contractuală cu CS Comunal Șelimbăr.

În acest moment vă pot spune doar că există interes pentru doi-trei jucători din partea altor cluburi, dar oferte oficiale nu am primit pentru niciun jucător.

(N.r. – Ca să spunem așa, mai pe românește, Mubele le-a luat ochii suporterilor. Continuă la Șelimbăr?) Este o întrebare pe care trebuie să i-o adresați lui Mubele (zâmbește). Clubul i-a înaintat o ofertă, în mare parte ne-am înțeles, mai sunt câteva mici detalii de pus la punct, iar eu am încredere că Firmin Mubele va continua la Șelimbăr, fiindcă se simte bine aici”, a mai declara conducătorul sibienilor.

  • Interviul integral cu Cornel Stănilă, disponibil AICI

CS Comunal Șelimbăr, locul 3 în Grupa A a play-out-ului

CS Comunal Șelimbăr a terminat play-out-ul Ligii 2 pe locul 3 în Grupa A, cu 37 de puncte, la egalitate cu Metaloglobus București, care s-a situat pe locul 2 datorită punctelor mai multe obținute în sezonul regular, 28 față de 23.

În cele 10 etape din play-out, sibienii au înregistrat patru victorii și două rezultate de egalitate și au avut un golaveraj de 17 goluri marcate și patru primite.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/au-fost-stabilite-datele-de-inceput-ale-noilor-sezoane-de-liga-2-si-liga-3-editia-2022-2023-cupa-romaniei-incepe-prima-chiar-si-inainte-de-liga-1-19231902

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-remiza-selimbarului-la-metaloglobus-in-ultima-etapa-a-ligii-2-am-facut-o-prima-repriza-dezastruoasa-suntem-fericiti-si-ne-vom-bucura-de-vacanta-linistiti-19230366

https://liga2.prosport.ro/liga-3/11-echipei-au-retrogradat-deja-matematic-din-acest-sezon-de-liga-3-cluburile-care-au-emotii-in-ultimele-doua-etape-de-play-out-si-seria-care-cel-mai-probabil-va-da-a-21-a-picata-in-liga-4-cel-mai-sl-19231890

https://liga2.prosport.ro/seria-1/a-inceput-seria-plecarilor-de-la-dacia-unirea-braila-unul-dintre-capitani-prezentat-in-liga-3-la-o-formatie-care-incepe-ciclul-promovarii-in-liga-2-va-consolida-apararea-19231891

 

 

Răzvan STÎNGĂ, Ovidiu BOICA 18 May. 2022, 17:24 Liga 2
Pe aceeași temă