Chivorchian face un apel către televiziuni. „Ne oferim disponibilitatea de a da gratuit meciurile noastre”. Juventus nu și-a cedat drepturile TV către FRF

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 15:44 Liga 2
Chivorchian face un apel către televiziuni.

Prezent vineri la conferința de presă organizată de Juventus București înaintea meciului de sâmbătă de pe teren propriu cu CS Afumați, președintele clubului din Colentina, Gheorghe Chivorchian, așteaptă ca echipa să se exprime din ce în ce mai bine, dar rămâne cu regretul că s-a pierdut jocul cu FC Brașov. În primele patru etape ale Ligii 2, nou-promovata a câștigat trei jocuri, parcursul bun urcându-i în acest moment pe locul 4 în Liga 2.

„Cred că al cincilea meci va arăta o creștere semnificativă în jocul nostru, pentru că în celelalte patru partide am arătat bine. Nu trebuia să pierdem nici la Brașov, dar, ținând cont că acolo e o zonă cu mult ozon, cred că unora le dăunează și atunci se iau decizii greșite”, a declarat Chivorchian.

Președintele de la Juventus a făcut un apel către toate televiziunile care vor să transmită în direct meciurile echipei bucureștene, explicând încă o dată de ce au refuzat banii oferiți de TV-uri: „Deocamdată nu și-a arătat nimeni disponibilitatea de a ne transmite meciurile, așteptăm orice televiziune, pentru că noi oferim gratuit acces pe stadion. Trebuie doar să ia legătura cu clubul. Am refuzat acei bani, pentru că la început era vorba de un respect la adresa cluburilor, față de cei care investesc, noi ne-am simțit nerespectați, așa că ne oferim disponibilitatea de a da televiziunilor gratuit meciurile noastre”, a transmis Gheorghe Chivorchian.

Juventus București este singurul club din Liga 2 care a refuzat să își dea drepturile TV către FRF și care nu a fost de acord cu suma pe care RCS & RDS a oferit-o pentru cumpărarea drepturilor TV din eșalonul secund.

„Vrem să aflăm de ce AMFB nu ne bagă în seamă!”

Conducătorul grupării din Capitală a atras atenția și asupra celor întâmplate la Cupa București, acolo unde grupa de juniori a Juventus-ului, copii născuți în 2004, nu a fost băgată în seamă de AMFB, deși a câștigat competiția.

„La noi chiar există o preocupare pentru centrul de copii și juniori, este subiectul sensibil de la acest club. Chiar există o provocare pentru a educa tineri fotbaliști și de a le oferi un viitor cât mai bun. Dar am constatat că echipa de la 2004 a clubului Juventus, care a câștigat la AMFB Cupa București, a fost tratată cu indiferență. Pe lângă faptul că nimeni de la AMFB nu a fost prezent la finală, jucătorii n-au primit nici măcar o diplomă. Părinții au plătit pentru această competiție. Și vorbim de un membru afiliat la FRF, de o asociație care are membri foarte mulți afiliați, apoi vorbim de grija pentru promovarea copiilor. Mă voi vedea cu șeful AMFB, domnul Lumînare, dar până atunci am hotărât să-i premiem pe micuți, sâmbătă, înaintea meciului cu Afumați, chiar pe stadionul Juventus”, a spus Chivorchian.

Juventus București întâlnește sâmbătă, de la ora 17:00, CS Afumați, pe arena din Colentina, într-un meci contând pentru etapa a 5-a a Ligii 2. Intrarea la meci este liberă.

Marius ANGHEL 02 Sep. 2016, 15:44 Liga 2
Pe aceeași temă