Chindiei Târgoviște i-a trecut glonțul pe la ureche, dar Emil Săndoi a fost mai mult decât fericit după victoria cu Concordia Chiajna: ”Sincer, a fost de domeniul SF-ului”. Ce urmează pentru antrenor

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2022, 23:25 Liga 2

Emil Săndoi se aștepta ca echipa sa, Chindia Târgoviște, să reușească să rămână în Liga 1 în urma barajului cu Concordia Chiajna, remarcând faptul că a atacat pe tot parcursul returului și că puține au fost momentele în care formația lui Ianis Zicu a pus cu adevărat probleme.

Chindia Târgoviște a câștigat barajul cu Concordia Chiajna și rămâne în Liga 1. Ce a declarat Emil Săndoi

Chindia Târgoviște a pierdut turul de la Chiajna, cu 1-2, iar în retur a revenit abia pe final, cu un gol marcat în minutul 90+1, prin Nasser Chamed, reușită care a dus disputa în prelungiri, iar ulterior formația care a venit la baraj din Liga 1 s-a impus cu scorul de 4-1.

Emil Săndoi i-a felicitat pe jucătorii săi pentru modul în care au jucat, chiar dacă trebuie precizat că trupa din Chiajna a venit la Ploiești, unde s-a jucat returul, cu un scop clar, să nu riște și să se apere exact. Chindia Târgoviște a avut mingea la discreție, dar, cu toate acestea, cu greu a reușit să facă diferența în ultimii metri, în preajma careului mare al adversarilor.

Emil Săndoi: ”Vă spun sincer, a fost ceva de domeniul fantasticului ce s-a întâmplat”

Exagerând, Emil Săndoi a declarat că târgoviștenii au avut 20 de ocazii clare de a marca, lucru care nu s-a întâmplat. Mult mai puține au fost șansele mari de gol ale Chindiei Târgoviște.

Însă, trebuie să recunoaștem că modul în care s-a terminat partida de la Ploiești și, poate chiar dubla per ansamblu, a fost unul corect.

Vă spun sincer, a fost ceva de domeniul fantasticului ce s-a întâmplat. O primă manșă în care ne-am înscris două goluri și o a doua în care am avut 20 de ocazii clare de a marca, am simțit cu toții că mingea nu intră în poartă. Dar e foarte important că am crezut, că am reușit.

Și pentru jucători era frustrant, pentru că vezi că ai posesia, conduci jocul, adversarul poate a avut o singură ocazie în prima repriză, pe o ieșire hazardată a lui Căbuz. În rest, nu cred că a avut vreo ocazie importantă. Fără falsă modestie, v-am zis, am avut 20 de ocazii, dacă eram mai inspirați, scorul putea să ia proporții. Am suferit până în ultimul minut.

Vreau să felicit și echipa adversă pentru modul în care s-a apărat, dar au beneficiat și de o lipsă de inspirație a noastră. Îi felicit pe băieții mei că au reușit o menținere în Liga 1, mă bucur pentru mine, pentru stafful meu. E al treilea an în care Chindia rămâne în prima ligă. Ăsta e adevărul. Echipa asta a pierdut unii dintre cei mai buni jucători în vară, dar și în iarnă. Noi toate meciurile le-am disputat în deplasare, am stat numai pe drumuri”, a spus Emil Săndoi la finalul partidei, conform DigiSport.

  • Chindia Târgoviște, cu Concordia Chiajna: Căbuz – Căpușă, C. Dinu (Sila 82′), P. Iacob, Corbu (Cherchez 71′) – Andr. Șerban, M. Dulca, Passaglia, Popadiuc (Chunchukov 82′) – D. Florea (cpt.), Chamed (Celea 95′)
    Rezerve neutilizate: Dinu Moldovan – Kocic, Ad. Ioniță, Jipa, Martac

Emil Săndoi, nemulțumit de anumite lucruri care s-au întâmplat la Chindia Târgoviște în acest sezon. De aceea s-a ajuns la baraj

Emil Săndoi a făcut și o analiză a sezonului Chindiei Târgoviște, cu tot cu meciurile din Liga 1. E de părere că problemele au venit ca urmare a faptului că de la echipă au tot plecat jucători importanți, dar și pentru că nu sunt cele mai bune condiții.

Nu putem să spunem că avem condiții deosebite. E un lucru pe care poate nimeni nu-l credea atunci când Chindia a promovat, ca echipa să rămână patru ani consecutiv în Liga 1. După sezonul trecut, așteptam altceva. Așteptam să rămână toți jucătorii, să aducem plus valoare și poate echipa arăta altfel. Din păcate nu s-a întâmplat așa pentru că suntem un club mic.

Anumiți jucători au vrut să plece, dar toate chestiile astea se răsfrâng asupra noastră, pentru că în fotbal totul se leagă.

(N.r. – Întrebat dacă regretă că nu l-a utilizat mai mult pe Celea) Nu-mi reproșez nimic, pentru mine toți jucătorii sunt egali, nu contează numele lor. În funcție de randamentul pe care îl dau la antrenamente și la meciuri, jucătorii joacă sau nu joacă. Cine greșește, de obicei, iese din echipă, așa cum s-a întâmplat cu Pițian. Și cu Celea s-a întâmplat același lucru.

A greșit de mai multe ori, poate trebuia să îl scot mai devreme din echipă în alte momente. Suportă consecințele, la fel ca toți ceilalți jucători. Așa se va întâmpla cât o să antrenez. Jucătorii vor juca sau nu, pentru evoluțiile bune pe care le vor avea sau nu”, a mai declarat Săndoi.

Emil Săndoi nu știe dacă mai rămâne la Chindia Târgoviște

În privința situației sale, Emil Săndoi nu știe ce se va întâmpla, dacă va mai continua sau dacă va pleca. Va purta o discuție cu conducerea, dat fiind faptul că înțelegerea cu Chindia Târgoviște îi expiră în acest final de campionat.

Cred că s-a preluat greșit o declarație a mea. Eu nu am vrut să învolburez lucrurile, pentru că erau aceste meciuri dificile. Eu am spus că sunt la final de contract. În momentul de față, mie mi s-a terminat contractul. Rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a încheiat Emil Săndoi.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/seria-1/chindia-targoviste-concordia-chiajna-se-joaca-de-la-ora-1815-ilfovenii-au-nevoie-de-o-remiza-pentru-a-promova-in-liga-1-19233411

https://liga2.prosport.ro/seria-1/ianis-zicu-lectie-pentru-fotbalistii-concordiei-chiajna-dupa-ratarea-promovarii-in-liga-1-sper-sa-i-doara-fiecare-infrangere-din-campionat-asa-cum-ii-doare-acum-reactia-la-cald-d-19233539

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dinamo-u-cluj-se-joaca-de-la-ora-2100-ardelenii-pot-scrie-istorie-in-stefan-cel-mare-19233426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/momente-de-panica-in-stefan-cel-mare-date-de-denis-ispas-in-barajul-dinamo-u-cluj-foto-19233544

Răzvan STÎNGĂ 29 May. 2022, 23:25 Liga 2
Pe aceeași temă