Chindia, mutată din Târgoviște! Gazonul, pregătit în aceste zile pentru campioana FCSB: ”Orice e posibil!”

Ionuț MARIN 10 Sep. 2024, 14:50 Liga 2
Chindia, mutată din Târgoviște! Gazonul, pregătit în aceste zile pentru campioana FCSB: ”Orice e posibil!”

Și așa cu destule probleme, de toate nivelurile, nu doar de ordin financiar, ci și la capitolul rezultate, Chindia a mai primit o lovitură, după ce se gândea că revine la antrenamente pe propriul stadion, după jocul naționalei U21 cu Muntenegru.

Jucătorii și antrenorii au fost informați că ședințele de pregătire nu vor avea loc pe Eugen Popescu, acțiunile din aceste zile fiind mutate pe terenul sintetic de la Complexul de Natație sau pe un teren de județ, de Liga a 5-a, la Ungureni, unde echipa s-a pregătit și în săptămâna în care gazonul de la Târgoviște a fost reparat pentru jocul României U21.

Târgoviște, variantă pentru FCSB

Liga2.ro a aflat discuțiile din culise din aceste zile și de ce Florea & .co sunt nevoiți să pregătească în condiții improprii un meci important de campionat, cel cu Voluntari, programat duminică, în deplasare.

Ni s-a transmis să nu mai intre nimeni aici, pentru că va urma un meci tare de Liga 1”, au declarat angajații de la stadion pentru Liga2.ro!

Singurul meci din primul eșalon care ar putea avea loc în curând la Târgoviște este FCSB – Petrolul, programat sâmbătă, 21 septembrie, ora 21.30, în etapa a 10-a. FCSB ar intenționa să plece din Ghencea, unde gazonul e deteriorat serios, și cum variantele Arcul de Triumf și Arena Națională sunt picate, pe Arc se joacă un meci internațional de rugby în acel week-end, iar Arena e indisponibilă, din cauza manifestărilor de Zilele Bucureștiului, campioane are șanse să ajungă în provincie.

Iar primul oraș luat în calcul e Târgoviște, unde roș-albaștrii au și un important bazin de suporteri.

Chindia, împinsă iar spre marți?

Chindia are și ea meci pe teren propriu în week-end-ul în care FCSB este deja programată cu Petrolul. Echipa din Târgoviște urmează să joace cu Ceahlăul, alt meci greu, ca și cel de la Voluntari. N-ar fi exclus ca, dacă FCSB va veni aici, conducerea clubului să intervină pentru programarea meciului în epilogul rundei din liga a 2-a, luni sau chiar marți.

Meciul cu CS Afumați, de exemplu, s-a jucat abia marți seară, pentru ca echipa de mentenanță venită de la Brașov să repare ce se mai putea repara la stadion, înainte de jocul U21 de vineri.

Marcel Ghergu l-ar fi pus și în deschiderea meciului României, dacă ar fi putut”, au declarat sursele Liga2.ro din club.

Niciun meci nu a disputat FCSB la Târgoviște sub actuala titulatură, chit că stadionul Eugen Popescu a mai fost luat în calcul și anterior, după redeschiderea din mai 2023.

Foto 1 din articol: Marius Tudor / Sport Pictures

Ionuț MARIN 10 Sep. 2024, 14:50 Liga 2
Pe aceeași temă