Chindia, învinsă la Sfântu Gheorghe de Sepsi OSK. Amicalul a fost decis încă din prima jumătate de oră de joc

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 22:50 Liga 2
Chindia, învinsă la Sfântu Gheorghe de Sepsi OSK. Amicalul a fost decis încă din prima jumătate de oră de joc

Chindia s-a numărat printre echipele din Liga 2 care în această pauză din campionat prilejuită de acțiunile naționalelor și-a programat un amical împotriva unui adversar din SuperLigă. Trupa târgovișteană a jucat sâmbătă, la Sfântu Gheorghe, cu Sepsi OSK, în fața căreia a cedat cu scorul de 0-2, cu ambele goluri marcate în prima parte a întâlnirii.

A fost un test util pentru dâmbovițeni, care în următoarea etapă a Ligii 2 au un oponent puternic în campionat, Campionii FC Argeș, alături de care au retrogradat la braț din prima ligă în vara anului trecut.

Dubla lui Hajdin a decis amicalul dintre Sepsi OSK și Chindia

Partida dintre Sepsi OSK și Chindia s-a disputat sâmbătă, de la ora 13:00, pe un teren din Baza sportivă Sepsi OSK, lângă stadionul prim-divizionarei din Sfântu Gheorghe.

Sârbul Stefan Hajdin (30 de ani) a fost MPV-ul partidei. El a marcat ambele goluri ale jocului, pe primul, în minutul 15, iar pe al doilea, în minutul 33.

Cuplul Nicolae Croitoru – Marian Vătavu a început jocul cu următorul 11 pentru Chindia: Șt. Mușat – Martac, Mih. Leca, R. Simion, Ius. Cristea, M. Șerban, Iul. I. Zamfir, Iul. Roșu, Pesic, Atanase, Florea. În partea secundă au mai jucat: Brînzea – Tib. Popa, Crăciun, Al. Petre, Bg. Petre, Grubac, Zivkovic, R. Mihai, Rz. Tache.

De partea cealaltă, Valentin Suciu a început cu: Gyenge – D. Oroian, Popşa, Dobozi, A. Dumitrescu, Sota Mino, Siger, Neskovic, El Sawy, Breij, Hajdin. Au mai intrat pe teren: R. Niczuly – Ninaj, M. Coman, Kallaku, Fl. Ştefan, Haruț, C. Matei.

Chindia are meci cu CFC Argeș, echipă alături de care a retrogradat din prima ligă în vara trecută și cu care se află la egalitate acum

Chindia se află pe locul 12 în Liga 2, cu 12 puncte, iar în următoarea etapă, a 10-a, joacă în deplasare, la Mioveni, cu Campionii FC Argeș, cu care se află la egalitate de puncte, dar trupa piteșteană are un golaveraj mai slab, 8-7 față de 13-11.

  • CFC Argeș a avut vineri amical, la Albota, cu AFC Câmpulung Muscel, în care și-a dat autogol și a pierdut cu scorul de 0-1.

În schimb, Sepsi OSK, situată pe locul 9 în SuperLigă, cu 14 puncte, va juca în etapa a 13-a acasă cu UTA (locul 8, 15 puncte), sâmbătă, de la ora 18:15.

Foto: Sepsi OSK 

Marius ANGHEL 12 Oct. 2024, 22:50 Liga 2
Pe aceeași temă