CFC Argeș vrea a treia victorie la rând în acest sezon. Nicolae Dică a prefațat duelul cu FC Bihor, în care ar putea să nu mizeze pe un jucător foarte important

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 14:23 Liga 2
CFC Argeș vrea a treia victorie la rând în acest sezon. Nicolae Dică a prefațat duelul cu FC Bihor, în care ar putea să nu mizeze pe un jucător foarte important

Echipa Campionii FC Argeș va merge pe terenul celor de la FC Bihor Oradea în etapa a 3-a din Liga 2. Întâlnirea cu nou-promovata va avea loc pentru piteșteni marți, 20 august, de la ora 17:00.

CFC Argeș a organizat o conferință de presă înaintea deplasării la Oradea, de distanță foarte lungă, în cadrul căreia au vorbit Nicolae Dică și Guilherme Garutti.

CFC Argeș, conferință de presă premergătoare jocului cu FC Bihor Oradea, din etapa a 3-a din Liga 2

În privința antrenorului, a lui Nicolae Dică, el a atenționat, fiind convins că în ciuda rezultatelor deloc bune înregistrate de FC Bihor Oradea, în ciuda achizițiilor și a bugetului foarte mare pentru Liga 2, adversarii vor fi puternici. A numit chiar câțiva dintre fotbaliștii veniți după promovarea din Liga 3 care pot pune probleme.

De aceea, Dică așteaptă de la jucătorii săi să trateze cât se poate de serios întâlnirea, așa cum au făcut-o și până acum, și să forțeze pentru încă un succes, pentru a rămâne în rândul primelor clasate ale clasamentului la zi al Ligii 2.

Nicolae Dică se așteaptă la un meci dificil la Oradea

”Principalul” formației din Pitești a văzut meciul dintre AFC Câmpulung Muscel și FC Bihor Oradea, din runda trecută, și a precizată că a rămas cu o impresie bună despre adversara de marți, în ciuda faptului că a pierdut.

Întâlnim o nou-promovată, o echipă bună din punctul meu de vedere. S-au adus jucători de la Liga 1, mă refer la Filip, la Hora, la Stahl, jucători care au evoluat mult în prima ligă. Chiar dacă sunt o nou-promovată, sunt o echipă bună mai ales pe teren propriu, susținuți de suporteri și au un randament bun.

Au pierdut etapa trecută, cu Câmpulung, dar cred că meritau să scoată mai mult, au și condus, la 1-0 au avut ocazii mari să facă 2-0. Apoi, cei de la Câmpulung au întors, dar FC Bihor e o echipă care joacă ofensiv, care vrea să aibă posesie, pasează, este bună pe partea ofensivă.

Trebuie să fim pregătiți, să avem atitudine. Trebuie să facem față acestui joc. Moralul nostru trebuie să fie bun, pentru că am început bine campionatul… chiar și în prima etapă, deși nu am reușit să câștigăm. (…)

Vor apărea anumite schimbări acum, față de meciul din Cupa României, pentru că în campionat am jucat cu alți jucători, în Cupa României au jucat alții. Dar, pentru mine toate meciurile sunt importante, vreau să le câștigăm pe toate! (…)”, a transmis Nicolae Dică, printre altele, la conferința de presă.

Prezența lui Vlăduț Morar, sub semnul întrebării

CFC Argeș nu are mari probleme de lot apărute recent, dar poate să nu mizeze pe un fotbalist important, pe atacantul Vlăduț Morar, care zilele trecute a simțit o înțepătură în zona coapsei.

În ziua conferinței de presă, Nicolae Dică nu avea siguranța că va putea miza sau nu pe Morar în duelul de la Oradea.

CFC Argeș are două victorii la rând

Dacă prima etapă din noul sezon al Ligii 2 a adus o deplasare pentru CFC Argeș, cu Steaua (scor 0-0), în etapa a 2-a piteștenii au avut primul duel acasă, contra CSM Focșani (scor 2-0).

În etapa a 3-a se vor deplasa, așadar, pe terenul nou-promovatei FC Bihor Oradea, iar în următoarele două runde vor întâlni FK Miercurea Ciuc (acasă) și CSM Slatina (deplasare).

Pentru trupa lui Dică a fost, la fel ca și pentru alte formații de Liga 2, o perioadă destul de încărcată, pentru că între partida cu CSM Focșani și duelul cu FC Bihor a jucat și în turul 3 din Cupa României, contra Aro Muscelul Câmpulung Muscel, joi, 15 august. Întâlnirea s-a terminat cu un succes la limită pentru CFC Argeș, scor 2-1.

Conferința de presă susținută de Nicolae Dică și Guilherme Garutti înaintea partidei FC Bihor Oradea – CFC Argeș:

Foto: Gabriela Neacșu / Sport Pictures
Video: CFC Argeș

Andrei PASCU 17 Aug. 2024, 14:23 Liga 2
Pe aceeași temă