CFC Argeș pierde și contra Corvinului, jucătorii nu știu ce să mai facă. Costinel Tofan: ”Trebuie schimbat ceva, altfel nu va fi bine” / Robert Boboc: ”Nu știu ce nu merge”

Andrei PASCU 09 Mar. 2024, 17:23 Liga 2

Campionii FC Argeș nu a reușit să facă surpriza și să obțină al doilea rezultat pozitiv la rând în Liga 2. A cedat în duelul cu a doua clasată din campionat, Corvinul Hunedoara, pe teren advers, sâmbătă, 9 martie, în etapa a 18-a.

Cu 0-2 a pierdut formația lui Eugen Neagoe, după ce runda trecută a învins cu 1-0 Progresul Spartac, ultima clasată în divizie. Antrenorul nu a vorbit la finalul confruntării de la Hunedoara, dar au venit la declarații doi jucători, căpitanul Costinel Tofan și Robert Boboc.

Antrenorul principal Eugen Neagoe, supărat și după acest joc, a refuzat invitația presei de a acorda declarații.

CFC Argeș a pierdut și partida contra Corvinului Hunedoara

Liderul Tofan ”și-a pus cenușă în cap” pentru că primul gol a fost marcat după eroarea lui, în minutul 5, atunci când Antoniu Manolache a punctat cu o lovitură de cap din careu, în urma unui corner. S-a declarat neputincios în fața celor întâmplate la Hunedoara, dar speră ca, în cele din urmă, dat fiind numele pe care CFC Argeș le are în lot, echipa să își revină.

Căpitanul piteștenilor a fost dezamăgit de faptul că și al doilea gol, din minutul 24, reușit de Marius Chindriș, a venit tot după o fază fixă, după o lovitură liberă. Le-a dat dreptate fanilor care au bătut atâția kilometri să-i încurajeze, cu care a stat de vorbă la finalul întâlnirii.

  • CFC Argeș: Straton – Tofan (cpt.), Esteban Orozco, M. Tudose, Borța – Rădescu (Bg. Rusu 14′), I. Nortey (Haită 57′), Rob. Boboc (Andr. Șerban 85′), Y. Pîrvu (Dinoci 57′) – P. Petrescu – Buhăcianu (M. Angelov 57′)
    Rezerve neutilizate: G. Micle – Balaur, Dulcea, R. Ciuciulete

Costinel Tofan nu s-a ferit de cuvinte dure: ”Vina e a noastră, a jucătorilor, noi jucăm!”

Costinel Tofan nu a vrut să vorbească despre neînțelegerile dintre Eugen Neagoe și conducerea clubului, dar a precizat că jucătorii sunt principalii vinovați și ei au dus echipa în punctul în care este.

Suporterii sunt supărați, căutăm cauzele, să vedem cum putem să ieșim de aici, să jucăm fotbal! Așa, nu e bună situația! FC Argeș, după un sezon trecut negru… sezonul acesta nu ne mândrim cu locul pe care suntem.

Suporterii sunt supărați, e normal, îi înțelegem, noi suntem supărați la rândul nostru. Vina e a noastră, a jucătorilor, noi jucăm! Trebuie să facem ceva, să schimbăm totul, de la zero! Trebuie făcut ceva, pentru că și anul trecut am trecut prin momente urâte.

Azi am stat rău la fazele fixe. Am luat două goluri din faze fixe. Nu știu, eu sunt vinovat la primul gol, am pierdut marcajul. Ce să spun?! Fiecare… nu e că am greșit eu, se schimbă. Îl scoate pe ăla care greșește, îl pune în altă parte, greșește celălalt.

Trebuie să fim mult mai concentrați, trebuie schimbat neapărat ceva, pentru că altfel nu va fi bine.

(N.r. – Despre ce se întâmplă în jurul echipei) Nu sunt în măsură să mă uit la ce se întâmplă în jurul echipei, sunt fotbalist, trebuie să mă antrenez sută la sută, trebuie să fiu aici pentru că joc! Nu mă uit la ce e pe lângă echipă.

(N.r. – Ce se va întâmpla în etapele următoare?) Trebuie să câștigăm, să schimbăm atitudinea, suferim aici. Hunedoara nu a practicat un fotbal foarte frumos, că pune mingea, joacă sau… joacă simplu, e agresivă și uitați că e pe locul 2”, a fost reacția lui Costinel Tofan de la finalul întâlnirii.

Dat peste cap și Robert Boboc de ce se întâmplă la CFC Argeș

Robert Boboc a lăsat de înțeles că e și un blocaj mental în privința lui și a colegilor săi. Rezultatele slabe de până acum afectează și a catalogat acest sezon, după cel trecut, când s-a retrogradat în Liga 2, drept unul ratat.

A vorbit și Boboc despre reacțiile fanilor și, la fel ca Tofan, le-a dat dreptate în privința faptului că îi apostrofează la fiecare meci nereușit.

A fost un meci foarte greu, știam că Hunedoara e o echipă de luptă. Am primit acel gol foarte repede, după aceea strategia s-a schimbat un pic și a venit și golul doi. Nu am avut forță să revenim, iar din păcate am pierdut.  

Suporterii sunt supărați, au tot dreptul. Vin atâția kilometri să ne susțină și din păcate nu putem să câștigăm, să practicăm un joc bun, care să ne aducă rezultate pozitive. Au dreptate, sunt supărați, și noi suntem supărați. Încercăm să jucăm, dar atât s-a putut azi.

A fost un sezon ratat. Ce nu merge… nu știu. Avem această lipsă de rezultate care ne afectează. Nu știu ce nu merge, dar se pare că până acum nu am reușit să rezolvăm problema și să câștigăm.

Din păcate, rezultatele proaste, multe pe care le-am avut, ne-au dus în subsolul clasamentului. Este o situație grea, dar trebuie să avem orgoliu. Știm să jucăm fotbal, chiar dacă în această perioadă nu am arătat.

Putem să ne ridicăm și în play-out să câștigăm și să spălăm prima parte a anului, care nu ne face cinste”, a comentat și Boboc partida dintre Corvinul Hunedoara și CFC Argeș.

A mai căzut în clasament CFC Argeș

Pe locul 16 în Liga 2 a căzut Campionii FC Argeș, având tot 21 de puncte, cu un punct sub locurile 14 și 15, Concordia Chiajna și CSC Dumbrăvița. Este cu cinci puncte peste locul 17, CS Tunari.

Următoarea partidă, din etapa a 19-a a sezonului regular din Liga 2, ultima, va avea loc pe teren propriu pentru CFC Argeș, contra CSM Reșița.

Toate reacțiile după meciul Corvinul Hunedoara – Campionii FC Argeș:

https://www.youtube.com/watch?v=wJDiLS22BiM&t=707s

 

Foto: Călin Corpaciu / Corvinul Hunedoara
Video: Corvinul Hunedoara

https://liga2.prosport.ro/seria-1/esec-dramatic-inregistrat-de-unirea-dej-contra-metaloglobus-19302179

https://liga2.prosport.ro/seria-1/brigada-moldoveneasca-delegata-de-cca-la-meciul-dintre-fk-miercurea-ciuc-si-ceahlaul-19302141

https://liga2.prosport.ro/seria-1/victorie-fara-emotii-pentru-corvinul-hunedoara-contra-cfc-arges-19302142

https://liga2.prosport.ro/seria-1/o-noua-victorie-importanta-pentru-csm-resita-contra-gloria-buzau-19302136

https://liga2.prosport.ro/seria-1/meciuri-si-rezultate-etapa-18-liga-2-19302008

Andrei PASCU 09 Mar. 2024, 17:23 Liga 2
Pe aceeași temă