CF Brăila, probleme cu achitarea baremurilor de arbitraj: „Avem avizul din partea FRF pentru aceste întârzieri”

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 12:28 Liga 2
CF Brăila, probleme cu achitarea baremurilor de arbitraj:**

CF Brăila a reușit al treilea rezultat pozitiv consecutiv și a părăsit pentru moment zona retrogradării. Clasamentul turneului play-out pentru runda cu numărul cinci se va stabili însă după meciul Unirea Târlungeni – Rapid CFR Suceava, care va a vea loc marți, 13 mai.

Echipa pregătită de Alin Pânzaru se află pe locul al treilea și începe să crească speranțele suporterilor de la Dunăre că și în campionatul viitor Brăila va avea formație în Liga a II-a. Însă, până atunci, trupa din Liga a II-a nu a plătit patru baremuri de arbitraj și ar putea să nu fie programată la următoarele etape.

Unul dintre conducătorii clubului, Vasile Popa, nu a negat faptul că gruparea de fotbal ar avea restanțe financiare la FRF pentru câteva baremuri de arbitraj, însă susține că în această săptămână vor stinge toate datoriile cu forul de la București.

„Eu nu știu de patru baremuri, cred că ar fi vorba despre vreo două astfel de plăți pe care nu le-am onorat. Însă avem avizul din partea FRF pentru aceste întârzieri pe care sperăm să le achităm cât mai repede. Cred că săptămâna următoare vom stinge toate datoriile către forul de la București”, a declarat Vasile Popa pentru Obiectiv de Brăila.

Marius ANGHEL 12 May. 2014, 12:28 Liga 2
Pe aceeași temă