Cele cinci meciuri nedisputate în etapa a 7-a a Ligii 2 au fost reprogramate. Până atunci, altă restanță va avea loc

Marius ANGHEL 12 Oct. 2020, 21:36 Liga 2
Cele cinci meciuri nedisputate în etapa a 7-a a Ligii 2 au fost reprogramate. Până atunci, altă restanță va avea loc

Federația Română de Fotbal a reprogramat toate cele șase meciuri nedisputate până în acest moment în etapele trecute ale Ligii 2. Patru dintre partide nu au avut loc la data la care fuseseră stabilite inițial din cauza problemelor cu COVID-19.

Toate cele cinci meciuri nedisputate în etapa a 7-a au fost reprogramate în 28 octombrie

În etapa a 7-a a Ligii 2, care trebuia să înceapă vinerea trecută și să se încheie astăzi, cu jocul dintre Turris Oltul și ”U” Cluj, nu mai puțin de cinci meciuri nu s-au disputat. Trei dintre ele, Aerostar – Viitorul Pandurii, ASU Poli – Dunărea Călăraşi și SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda, nedisputate din cauza cazurilor de COVID-19 de la Aerostar, ASU Poli și FK Csikszereda, au fost amânate.

Meciul Petrolul Ploieşti – CSM Slatina nu s-a disputat pentru că federația a dorit protejarea suprafeței de joc de la Ploiești înainte partidei România – Austria, în timp ce Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa nu a fost programat de FRF după o decizie a Comisiei de Recurs, care a retras trupei gorjene certificarea pentru Liga 2, acest lucru însemnând excluderea din competiție. Pandurii a depus cerere la TAS, unde avea singura cale de atac, astfel că formația din Târgu Jiu va fi reprimită în Liga 2 până la rezolvarea acestui caz.

Toate cele cinci meciuri au fost programate în aceeași zi, în 28 octombrie, de la ora 15:00.

Rezultatele celorlalte partide ale etapei a 7-a le poți vedea aici.

Unirea Slobozia – Farul Constanța se joacă miercuri, 14 octombrie

Meciul dintre Unirea Slobozia și Farul Constanța, care trebuia să se dispute în etapa a 5-a, a fost reprogramat în data de 14 octombrie, miercuri, de la ora 15:00.

Jocul nu a avut loc din cauza cazurilor de COVID-19 de la trupa din Constanța.

Primul meci nedisputat în acest sezon, în chiar prima etapă, a fost U Craiova 1948 SA – Ripensia, care între timp s-a și desfășurat.

Programul restanțelor din Liga 2:

Etapa 5
miercuri, 14 octombrie 2020, ora 15:00
Unirea Slobozia – Farul Constanţa

Etapa 7
miercuri, 28 octombrie 2020, ora 15:00
Petrolul Ploieşti – CSM Slatina
Aerostar Bacău – Viitorul Pandurii Târgu Jiu
ASU Politehnica Timișoara – Dunărea Călăraşi
SCM Gloria Buzău – FK Csikszereda
Pandurii Târgu Jiu – Farul Constanţa

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-7-runda-ciuntita-din-cauza-cazurilor-de-covid-19-care-au-luat-amploare-la-mai-multe-echipe-de-la-ora-1100-se-disputa-doar-doua-meciuri-19151736

Marius ANGHEL 12 Oct. 2020, 21:36 Liga 2
Pe aceeași temă