Ceahlăul începe noua ediție de Liga 2 pe terenul unde și-a distrus sezonul trecut. Nemțenii nu scapă de deplasările infernale și de numărul mai mare de jocuri în deplasare. Finanțatorul Anton Măzărianu: ”Sunt dezamăgit”

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2024, 17:46 Liga 2
Ceahlăul începe noua ediție de Liga 2 pe terenul unde și-a distrus sezonul trecut. Nemțenii nu scapă de deplasările infernale și de numărul mai mare de jocuri în deplasare. Finanțatorul Anton Măzărianu: ”Sunt dezamăgit”

ACSM Ceahlăul Piatra Neamț și-a aflat, miercuri, 17 iulie, programul din noul sezon regular al Ligii 2, ediția 2024-2025, al doilea consecutiv după promovarea din Liga 3.

Nemțenii vor începe campionatul tot în deplasare, așa cum s-a întâmplat și în stagiunea trecută și, la fel ca în sezonul anterior, vor disputa mai multe meciuri pe teren străin!

Anton Măzărianu, Marcel Pușcaș, Cristian Copoț-Barb și Mihael Onișa au vorbit despre programul echipei din Piatra Neamț.

Ceahlăul debutează în deplasare în noul sezon de Liga 2, cu echipa pe terenul căreia a ratat play-off-ul în ediția trecută

Trupa nemțeană va debuta în noua ediție a Ligii 2 pe un teren de tristă amintire pentru ea, la Miercurea Ciuc, acolo unde a ratat play-off-ul în sezonul trecut. Ceahlăul a făcut cel mai slab joc al campionatului chiar pe terenul celor de la FK Miercurea Ciuc, a pierdut cu scorul de 0-2 în penultima rundă, și a ratat în cele din urmă play-off-ul, la un punct chiar de harghiteni.

Moldovenii vor evolua în etapa a 2-a pe teren propriu, cu CSM Slatina, după care vor întâlni trei echipe ”grele” ale campionatului, Concordia Chiajna, CS Mioveni și Corvinul.

Echipa lui Marco Veronese va disputa două meciuri consecutive în deplasare, în etapele a 11-a și a 12-a, ambele la echipe retrogradate din SuperLigă, FC Voluntari și FCU Craiova. Astfel, președintele Marcel Pușcaș va reveni în runda a 12-a pe terenul echipei la care a activat în ultimii 5 ani.

Ceahlăul nu a scăpat în totalitate de deplasările infernale, având meciuri ”afară” la Hunedoara, Dumbrăvița, Craiova și Câmpulung Muscel.

Anton Măzărianu, dezamăgit de programul Ceahlăului

Finanțatorul Anton Măzărianu, la un moment dat retras 99 la sută de la Ceahlăul, s-a arătat dezamăgit de faptul că echipa sa nu joacă mai multe meciuri pe teren propriu. Programul a fost stabilit prin tragere la sorți!

”Sunt dezamăgit că jucăm din nou mai multe meciuri în deplasare, la fel ca anul trecut. S-a nimerit să jucăm în deplasare cu ambele echipe care au căzut din SuperLigă, Voluntari și Craiova, și încă în etape consecutive. Mai greu de atât nu se putea, dar dacă acesta e programul, nu avem ce face. Până la urmă jucăm pe teren, vom vedea ce va fi. Avem și deplasări foarte lungi, nu am scăpat. Nu ne-au avantajat prea tare sorții”, a declarat Anton Măzărianu pentru Liga2.ro.

Marcel Pușcaș vede părți bune și părți rele!

La rândul său, președintele Marcel Pușcaș a declarat pentru pagina de Facebook a clubului nemțean: ”Programul nostru este la fel ca pentru toate echipele, având părți bune și rele, în același timp. Este bine că am evitat trei deplasări lungi și este rău că n-am putut evita alte trei, la fel de lungi. Se spune că fotbalul este ușor și că se complică doar când apare adversarul. Vom vedea cine ne complică fotbalul și al căror echipe îl vom complica noi. Sper că noi îl vom complica pe al cât mai multora.”

Țintar interesant și echilibrat pentru Copoț-Barb

Cristian Copoț-Barb, mijlocaș CSM Ceahlăul consideră că Ceahlăul a avut o tragere echilibrată.

”Este o tragere la sorți destul de interesantă și echilibrată. Începem cu jocul din deplasare de la Miercurea Ciuc, pe terenul unei echipe bune care anul trecut s-a bătut la promovare. Știm foarte bine că avem de luat o revanșă, suntem foarte încrezători, suntem pregătiți și vom lua toate meciurile pas cu pas. Cel mai important acum este primul joc oficial, de la Miercurea Ciuc. Ne vom focusa pe acest joc, ca să aducem cele trei puncte”, a spus Copoț-Barb, acesta fiind completat de mijlocașul Mihael Onișa: ”Știam că o să fie un campionat greu. Din păcate nu vom înfrunta toți adversarii pe propriul teren, dar sunt echipe foarte bune sezonul acesta și am fi preferat un meci în plus acasă, alături de publicul nostrum, decât unul în plus deplasare. Am avut încă o dată ”ghinionul” să jucăm mai multe meciuri în deplasare și nu o spun ca pe o scuza, ci speram să avem publicul nemțean mai aproape la mai multe meciuri. Eu zic că vom face o figură frumoasă și așteptăm publicul la meciuri pentru că vor fi dueluri puternice și avem nevoie de susținerea lor.”

Mai sunt circa două săptămână și jumătate până la începerea noului sezon de Liga 2, iar Ceahlăul nu și-a anunțat nici măcar o achiziție!

Foto: ACSM Ceahlăul Piatra Neamț

Narcis POHOAȚĂ 17 Jul. 2024, 17:46 Liga 2
Pe aceeași temă