Ceahlăul a rămas fără portari

23 Feb. 2009, 18:24 Liga 2
Ceahlăul a rămas fără portari

Doicaru, Covrig și Ionuț Mihai nu sunt singurii jucători care, prin propriile probleme de ordin medical, le dau bătăi de cap antrenorilor Ceahlăului.

 

Finalul săptămânii trecute a însemnat un adevărat coșmar pentru "Generalul" Florin Marin și colaboratorii acestuia. Unul câte unul, jucătorii au început să devină indisponibili cu foarte puțin timp înaintea celui mai important moment al perioadei de față: revenirea în campionat. 

 

Ferită de seria ghinioanelor în întreg stagiul partidelor pregătitoare din Ungaria, gruparea pietreană se vede acum nevoită să-și calculeze cu mare atenție pașii până la campionat.

 

Joia trecută, după o fază banală de antrenament, fundașul Vali Rotaru a ieșit pe brațele masorilor de pe teren. Diagnosticul medicilor la spital a fost crunt: fractură de peroneu, ceea ce-l va ține scos din circuit mult timp pe reprezentantul nostru.

 

Și pentru că un necaz nu vine niciodată singur, a doua zi, vineri, o altă napastă s-a abătut asupra vestiarului Ceahlăului. Titularului postului de portar, George Savu, i-a plesnit meniscul la genunchi, tot în antrenament. 

 

"Meniscul îți poate plesni oricând, în cazul în care forțezi articulațiile. Chiar și mergând pe stradă, d-apoi la un antrenament solicitant", a spus Ionuț Covrig, portarul care s-a operat pentru aceeași problemă medicală și a ratat pregătirea echipei din Ungaria.

 

Dacă Savu este abia la începutul perioadei dificile, Covrig are, deja, aproape trei săptămâni de repaus. De mâine, "Uțu" este așteptat să-și reia antrenamentele, dar separat de restul echipierilor, doar în seriile de alergare.

 


„Savu a fost la Iași pentru un control medical amănunțit și este vorba despre o ruptură de menisc. Problemă ce necesită o intervenție chirurgicală. În maxim trei zile va merge la spital pentru operație"
, a declarat antrenorul principal al Ceahlăului, Mihai Ionescu, pe marginea "cazului" Savu.

 

 
www.realitateamedia.ro
 

23 Feb. 2009, 18:24 Liga 2
Pe aceeași temă