Steaua s-a făcut de râs cu Viitorul Pandurii și a pierdut inexplicabil un meci pe care l-a avut în mână. Daniel Oprița nu s-a putut abține: ”Câțiva jucători și-au bătut joc!” Analiza completă și ce le-a spus fotbaliștilor la final

Steaua a trăit o adevărată umilință la Târgu Jiu, dar nu din perspectiva scorului de la final, ci din perspectiva modului în care s-a desfășurat partida. A avut 2-0 cu Viitorul Pandurii, dar formația gorjeană a întors și s-a impus cu 4-3, în ceea ce a fost cel mai încins duel al etapei a 12-a din Liga 2.

Steaua, adevărată rușine la Târgu Jiu, după 3-4 cu Viitorul Pandurii. Daniel Oprița i-a certat pe jucători

Steaua a început așa cum era de așteptat jocul, cu două goluri în prima repriză, prin Bogdan Chipirliu, care a marcat în minutele 11 și 44, a doua reușită venind de la 11 metri. Însă, Viitorul Pandurii a redus din diferență un minut mai târziu, în minutul 45, când a marcat Adrian Stoian.

Partea a doua a fost una spectaculoasă, iar 2-2 s-a făcut la cinci minute de la reluare, moment în care Claudiu Dragu și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Au urmat alte două goluri pentru Viitorul Pandurii, prin Gabriel Dodoi și Alexandru Dulca, în minutele 72 și 84, iar gazdele se îndreptau către o victorie incredibilă.

Steaua a forțat pe final, dar nu a putut face mai mult decât să marcheze golul al treilea, prin Atanas Trică, în minutul 88.

Daniel Oprița, după ce Steaua a pierdut cu Viitorul Pandurii: ”Anumiți jucători și-au bătut joc. Trebuie să le fie rușine”

Daniel Oprița nu a menajat jucătorii, pe care i-a acuzat că s-au relaxat inexplicabil în momentul în care au făcut 2-0 și, chiar dacă i-a atenționat la pauză, nu au respectat cele transmise de el.

Anumiți fotbaliști au fost atenționați prin discursul lui Oprița, și de la final, și după primele 45 de minute, dar nu s-au mai capacitat la potențial maxim, așa cum au făcut în primele minute, și astfel Steaua a suferit un eșec rușinos.

Trebuie să accept realitatea, asta e! Am pierdut un meci pe care l-am avut în mână, dar nimic nu anunța ce s-a întâmplat. Când nu respecți fotbalul și nu tratezi așa cum trebuie până la final, pățești ce am pățit noi azi. Le-am spus să conștientizeze și ei ceea ce au făcut azi. Unii dintre ei și-au bătut joc de munca altora, pentru că alții și-au făcut treaba.

La 2-0, au început să meargă pe teren, li s-a urcat la cap. Relaxare, clar, la pauză le-am și zis să intre bine, pentru că Pandurii a marcat gol înainte de pauză, are moral, încredere și va veni peste noi. A intrat mingea în poarta noastră, după niște cadouri pe care le faci numai când nu ești concentrat. Analizăm, vedem unde am greșit.

Eu, la pauză, i-am atenționat, am vorbit pe un ton mai ridicat, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. Când au văzut că e groasă și sunt conduși, au putut să alerge, să ducă mingea în fața porții, dar trebuie să faci mereu lucrurile acestea.

(N.r . – Despre accidentări) Avem trei fundași centrali care sunt accidentați, acolo am avut probleme, dar am avut și 2-0. Era o echipă cu care ajungeai la poartă, puteai să mai marchezi, dar am făcut greșeli.

(N.r. – Despre faptul că Viitorul Pandurii nu mai câștigase de cinci meciuri) Am avut grijă să facem lucrul acesta (n.r. – o spune ironic), băieții au grijă să facă una din asta. Nu îmi găsesc cuvintele, sunt foarte supărat, nu trebuia să pierdem.

Trebuie să le fie rușine jucătorilor! Tuturor trebuie să le fie rușine, dar am încercat să îi atenționez. Trebuie să vadă fiecare unde a greșit și să nu mai repete”, a spus Daniel Oprița la finalul jocului, conform Digi Sport.

  • Steaua: Dincă – St. Drăghici, Al. Sabău, Ad. Ilie, Corbu (Bustea 78’) – Ad. Popa (cpt.), Balgiu (Mihăescu 55’), Șt. Pacionel (Enceanu 55’), Al. Sima (D. Oroian 64’) – Chipirliu, Chunchukov (A. Trică 78’)
    Rezerve neutilizate: H. Iancu – Em. Pacionel, Erhan, Calestru

Daniel Oprița a discutat cu jucătorii la finalul partidei Viitorul Pandurii – Steaua

Daniel Oprița a vrut să vorbească despre ce s-a întâmplat în vestiarul Stelei la final, dar s-a oprit de câteva ori, nedorind să recunoască până la capăt ce a discutat cu jucătorii după un astfel de meci, de coșmar.

Am avut o discuție cu jucătorii, sper să realizeze… ei nu știu ce au făcut? Sper că știu și sper să regleze lucrul acesta”, s-a rezumat să spună Oprița când a fost întrebat despre ce a discutat cu fotbaliștii la final.

Steaua, meci cu Unirea Dej în runda care vine

Au mai fost momente în care Steaua s-a încurcat în acest sezon, chiar dacă avea în mod clar prima șansă și era favorită certă să se impună chiar la scor. Jocul cu Viitorul Pandurii și altă confruntare au fost catalogate de Oprița drept cele mai supărătoare.

Va urma un derby pentru Steaua în etapa a 13-a, cu Unirea Dej, care nu a câștigat nici ea în runda actuală, făcând 1-1 pe teren propriu cu Concordia Chiajna.

Au fost două meciuri în care…. în special acest meci era de câștigat, am avut 2-0, dar reacția avută… ne-am pus singuri probleme, când vrei să faci mai mult decât scrie în fișa postului.

Jucăm acum cu Dej, echipa de pe locul 2. Jucăm acasă, noi nu am reușit să luăm acum nici măcar un punct, dar vedem”, a mai spus Oprița.

Steaua termină runda pe locul 1, cu noroc

Steaua se află pe locul 1 în clasamentul din Liga 2, cu 26 de puncte, la o lungime de locul 2, Unirea Dej. Acolo va încheia runda și o va începe pe următoarea, având un avans de patru puncte peste locul 3, Unirea Slobozia, și cinci peste locul 4, FK Miercurea Ciuc.

Viitorul Pandurii a urcat momentan pe locul 12, cu 15 puncte, la două puncte de următoarele trei echipe de deasupra ei, Dinamo, Concordia Chiajna și CS Comunal Șelimbăr.

Dacă Steaua va întâlni Unirea Dej în etapa următoare, Viitorul Pandurii va evolua pe terenul Gloriei Buzău.

Foto: Justinel Stăvaru / Mediafax Foto

https://liga2.prosport.ro/seria-1/primele-puncte-pierdute-in-copou-poli-iasi-a-remizat-pe-teren-propriu-cu-fk-miercurea-ciuc-si-a-ajuns-la-doua-meciuri-consecutiva-fara-victorie-19251638

https://liga2.prosport.ro/seria-1/dati-afara-cu-zambetul-pe-buze-la-meci-italienii-adusi-in-staff-de-bogdan-andone-out-de-la-poli-timisoara-la-o-luna-dupa-demiterea-principalului-19251598

https://liga2.prosport.ro/seria-1/marius-burca-incantat-dupa-ce-metaloglobus-a-obtinut-a-doua-victorie-a-sezonului-de-liga-2-si-a-marcat-cele-mai-multe-goluri-punem-punctele-in-pusculita-dar-trebuie-sa-castigam-si-jocul-ur-19251566

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-12-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-cel-de-la-iasi-avand-in-componenta-ambele-echipe-pe-locuri-de-play-off-19251485

Pe aceeași temă