Cătălin Doman trage Slatina după el și privește spre play-off: ”De ce nu? Evoluţiile noastre ne fac să ne gândim.” Mijlocașul e sincer despre startul bun de sezon: ”Nu se aştepta nimeni la acest început”

Marius ANGHEL 23 Oct. 2022, 14:14 Liga 2

Fără nicio urmă de îndoială, cel mai important jucător al echipei CSM Slatina în acest sezon este experimentatul Cătălin Doman. Aproape de 35 de ani, mijlocașul care a mai jucat pentru FC Argeș, Khazar Lankaran (Azerbaijan), Rapid, ACS Poli Timișoara sau Dunărea Călărași este cel care duce în spate echipa olteană nou-promovată în Liga 2, cu execuțiile sale care au adus multe dintre golurile marcate în acest campionat, dar și trei reușite ale sale.

Doman a punctat vineri decisiv pentru Slatina, în victoria cu 1-0 cu Poli Iași. A fost la al doilea gol marcat în meciuri consecutive pe teren propriu, după ce anterior înscria în succesul cu 2-0 cu FK Miercurea Ciuc, iar prima reușită a avut-o în etapa 2, în eșecul de acasă cu Steaua (scor 1-2).

Cătălin Doman, la a treia reușită în acest sezon pentru CSM Slatina

Căpitanul echipei oltene a spus după meciul cu Poli Iaşi că CSM Slatina a demonstrat că se poate bate de la egal la egal cu orice adversar și a vorbit despre transformarea sa pe final de carieră.

”Avem un început bun de campionat, cred că nu se aştepta nimeni la acest început de sezon, suntem fericiţi pentru lucrurile pe care reuşim să le facem în teren. Astăzi, am avut o partidă de un nivel foarte bun, zic eu, nu le-am dat nicio şansă adversarilor, nu-mi amintesc să fi avut vreo ocazie clară de gol. Noi, pe lângă golul marcat am mai avut câteva situaţii pe care le puteam fructifica, dar e mulţumitor pentru noi faptul că am luat cele trei puncte şi vrem să mergem pe această linie.

Fotbalul este marea mea pasiune şi am fost perseverent, mă pregătesc foarte bine, sunt motivat şi evoluţiile mele sunt consecinţe ale acestor lucruri”, a declarat Cătălin Doman, citat de News Flux.

Slatina se gândește la play-off

Dintre nou-promovatele în Liga 2 din această vară, Slatina este a doua cel mai bine clasată în acest moment în Liga 2, după 11 etape, după SC Oțelul Galați. Domane de părere că formația sa, una care nu are drept de promovare, fiind de drept public, are șanse la play-off.

”Va fi o luptă foarte strânsă şi la play-off, la promovare, dar şi în play-out, la retrogradare, cred că până în ultima clipă, pentru că valorile sunt foarte apropiate. Sunt multe pretendente la play-off şi cred că va fi o luptă foarte strânsă.

Dacă reuşim să ne menţinem acelaşi ritm, realist vorbind nu ne gândeam la începutul sezonului că vom face face parte din primele şase echipe, dar acum de ce nu? Evoluţiile noastre ne fac să ne gândim la play-off”, a mai spus Doman.

Doman, încrezător înaintea meciului cu Dinamo

CSM Slatina a ajuns în acest sezon la a cincea victorie în 11 meciuri, după ce a mai învins Concordia Chiajna (3-0 la Buftea), Ripensia (3-0 acasă), Metaloglobus (1-0 la București) și FK Miercurea Ciuc (2-0 acasă). Cu Poli Iași a fost al treilea succes în fața unei echipe cu pretenții la play-off și promovare, după cele cu Concordia și Ciucul.

În etapa viitoare, a 12-a, trupa olteană va tot în meciul de deschidere, joi, 27 octombrie, de la ora 17:00, la Giurgiu, cu Dinamo (locul 11, 16 puncte).

”Ne aşteaptă meciul cu Dinamo, sper să fim motivaţi, să abordăm jocul cu aceeaşi încredere cu care am abordat meciurile de până acum. Suntem în acelaşi eşalon şi noi şi Dinamo, iar valorile sunt apropiate, în fotbal e posibil orice şi am demonstrat că putem să ne batem de la egal la egal cu orice echipă. Mergem să scoatem un rezultat bun.

Noi vrem să luăm puncte împotriva oricărui adversar, dar vă daţi seama că în meciurile cu adversari cu nume cred că motivaţia e puţin mai mare. Nu te întâlneşti de multe ori în carieră, sau poate unii dintre colegii mei nu s-au întâlnit cu Steaua, Dinamo, iar atunci motivaţia este foarte mare”, a mai declarat Cătălin Doman, utilizat în acest sezon în toate cele 10 meciuri, de fiecare dată ca titular, dar în olt dintre ele fiind înlocuit pe final.

Cu 18 puncte acumulate, CSM Slatina este pe locul 7 în clasamentul provizoriu, mai putând fi devansată doar de Gloria Buzău până la finalul etapei a 11-a.

Foto: News Flux

https://liga2.prosport.ro/seria-1/slatina-o-noua-victorie-in-fata-unei-echipe-cu-pretentii-la-promovare-daniel-oprescu-echipa-noastra-e-cu-certitudine-o-surpriza-a-ligii-2-putem-castiga-cu-orice-adversar-indiferent-de-ca-19250624

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-dupa-esecul-suferit-de-poli-iasi-la-slatina-nu-pot-sa-spun-ca-sunt-dezamagit-neaparat-in-momentul-de-fata-probabil-atat-se-poate-19250601

https://liga2.prosport.ro/seria-1/leo-grozavu-debut-ratat-pe-banca-politehnicii-iasi-csm-slatina-s-a-impus-in-fata-moldovenilor-si-simte-aerul-locurilor-de-play-off-19250597

https://liga2.prosport.ro/seria-1/csm-slatina-poli-iasi-se-joaca-de-la-ora-1530-in-deschiderea-etapei-a-11-a-a-ligii-2-leo-grozavu-debuteaza-pe-banca-moldovenilor-19250527

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-11-de-la-ora-1100-se-joaca-la-dej-chiajna-timisoara-si-miercurea-ciuc-dinamo-are-meci-de-la-ora-1200-19250612

Marius ANGHEL 23 Oct. 2022, 14:14 Liga 2
Pe aceeași temă