Cât se mai prelungește pribegia? CS Comunal Șelimbăr mai așteaptă până când stadionul din localitate va fi gata. Cornel Stănilă: ”Toți vor să vadă la Șelimbăr meciuri de Liga 2”

Răzvan STÎNGĂ 19 May. 2022, 12:05 Liga 2
Cât se mai prelungește pribegia? CS Comunal Șelimbăr mai așteaptă până când stadionul din localitate va fi gata. Cornel Stănilă: ”Toți vor să vadă la Șelimbăr meciuri de Liga 2”

CS Comunal Șelimbăr a terminat sezonul 2021/2022 din Liga 2 fără să joace vreun meci pe teren propriu la Șelimbăr. Conducerea speră însă ca acest detaliu să nu se prelungească în stagiunea care vine, iar suporterii echipei să nu mai fie nevoiți să se deplaseze în alte localități pentru a putea să îi urmărească pe favoriți.

Deși lucrările la arenă au început de ceva timp, din urmă cu aproximativ doi ani, iar termenul de finalizare a proiectului a fost chiar și sfârșitul anului trecut, CS Comunal Șelimbăr e nevoită, iată, să mai aștepte pentru a putea juca la Șelimbăr partidele din Liga 2 de pe teren propriu.

În stagiunea recent încheiată de clubul din Sibiu, echipa a disputat partidele din campionat, în primă fază, la Avrig, iar spre finalul întrecerii a evoluat la Râmnicu Vâlcea.

CS Comunal Șelimbăr speră să revină la Șelimbăr în sezonul următor. Reacția lui Cornel Stănilă

Directorul general al clubului, Cornel Stănilă, a vorbit pentru Liga2.ro despre momentul în care CS Comunal Șelimbăr va juca primul meci la Șelimbăr, dar nu a oferit o dată exactă a momentului în care va fi finalizată toată lucrarea. Poate că se ferește să vorbească despre noul termen dat de cei care se ocupă de lucrare.

Ne dorim enorm să jucăm cu adevărat acasă, în fața oamenilor din Șelimbăr. Toată lumea este dornică să vadă la Șelimbăr meciuri de Liga 2, cu toții ne dorim ca stadionul să fie gata cât mai repede. Proiectul Clubului Sportiv Comunal este strâns legat de noul stadion.

Atât pentru echipa mare, dar mai ales pentru academia de copii și juniori, fiindcă la acest moment nu doar echipa mare joacă… în deplasare, ci și echipele noastre din academie își desfășoară antrenamentele și meciurile în afara Șelimbărului. Eu sper ca în curând executantul să își respecte termenul de finalizare a lucrărilor, iar Compania Națională de Investiții să predea, conform protocolului, stadionul comunității din Șelimbăr.

Proiectul stadionului din Șelimbăr este unul tip și se derulează prin Compania Națională de Investitii. Capacitatea va fi în prima fază de 500 de locuri, urmând ca acestea să fie ulterior suplimentate, iar gazonul va fi unul artificial, dar unul performant, la standardele UEFA și FIFA”, a declarat Cornel Stănilă într-un interviu pentru Liga2.ro, ce poate fi citit AICI.

Baza sportivă de la Șelimbăr costă 1.8 milioane de euro

Compania Națională de Investiții a demarat, din vara lui 2020, proiectul de infrastructură de la Șelimbăr. Baza sportivă va avea în curând un teren omologat de UEFA și Federația Română de Fotbal, cu 500 de locuri (care va beneficia de nocturnă) și un teren de dimensiuni mici, care va fi folosit și pentru alte sporturi. Toată investiția se ridică la peste 1.8 milioane de euro.

În cadrul proiectului, intră și o clădire pentru vestiare, zonă administrativă, dar și o parcare. Proiectul a fost prevăzut în dosarul înaintat de România către UEFA, pentru organizarea Campionatului European de fotbal, mutat în 2021 din cauza pandemiei de coronavirus. Țara noastră și-a luat angajamentul să modernizeze 400 de terenuri la nivel național, iar în proiect a fost inclus și cel de la Șelimbăr.

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cinci-plecari-dintr-un-foc-de-la-cs-comunal-selimbar-detaliile-oferite-de-club-si-fotbalistii-cu-care-s-au-prelungit-contractele-19231908

https://liga2.prosport.ro/seria-1/interviu-cornel-stanila-directorul-general-al-cs-comunal-selimbar-ne-asteptam-sa-fie-greu-in-primul-an-de-liga-2-dar-nu-ne-am-imaginat-ca-va-fi-atat-de-dificil-dar-suntem-multumiti-19231872

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eugen-beza-dupa-remiza-selimbarului-la-metaloglobus-in-ultima-etapa-a-ligii-2-am-facut-o-prima-repriza-dezastruoasa-suntem-fericiti-si-ne-vom-bucura-de-vacanta-linistiti-19230366

https://liga2.prosport.ro/seria-1/final-de-play-out-in-liga-2-rezultatele-ultimei-etape-cum-arata-clasamentele-grupelor-a-si-b-cine-sunt-cele-patru-retrogradate-in-liga-3-si-ceel-doua-echipe-care-vor-juca-barajul-de-mentinere-19230314

https://liga2.prosport.ro/seria-1/u-cluj-pozitie-oficiala-dupa-acuzele-lui-cornel-dinu-cum-se-apara-studentii-inaintea-turului-barajului-cu-dinamo-facem-totul-pentru-indeplinirea-obiecti-19231916

 

Răzvan STÎNGĂ 19 May. 2022, 12:05 Liga 2
Pe aceeași temă