„Vom fi în primele locuri!”

06 Oct. 2011, 10:52 Campionat
„Vom fi** în primele locuri!

Jucător de bază în angrenajul celor de la Alro, Eduard Stoica spune că o victorie în disputa de pe teren propriu cu Chindia Târgoviște este obligatorie, pentru ca formația slătineană să înceapă ascensiunea în ierarhia seriei.

Cu șase puncte acumulate în cele șapte etape de campionat disputate până în prezent, elevii lui Daniel Mogoșanu vor aborda confruntarea cu dâmbovițenii de pe poziția a 13-a a clasamentului.

Prezență constantă în primul „unsprezece” al aluminiștilor, fotbalistul de bandă stângă Eduard Stoica spune că succesul obținut în runda precedentă a venit să detensioneze atmosfera în cadrul lotului grupării de pe Olt, întâlnirea de sâmbătă, de pe „1 Mai”, putând fi abordată în alte condiții.

„Cu Luceafărul Oradea a fost o victorie importantă, care ne dă un moral bun, aveam nevoie de ea. După șase meciuri în care nu am reușit să câștigăm, era normal să intervină ceva în plan psihologic. Însă această victorie ne-a descătușat, a deblocat puțin situația. În unele partide cred că a fost vorba și de ghinion, dar ăsta e fotbalul. Dacă ai ocazii de a înscrie și nu dai gol, nu ai cum să câștigi”, a declarat Stoica.

„Echipa are potențial”

Jucătorul celor de la Alro crede că finalul turului de campionat poate găsi formația slătineană pe un loc în zona superioară a clasamentului, fotbaliștilor aflați sub comanda lui Mogoșanu fiindu-le necesară o victorie în jocul din week-end.

Cu Chindia eu zic că e un meci foarte greu, pe care suntem obligați să-l câștigăm. Oricum, indiferent de adversar, nici un joc nu va fi ușor. Noi o să încercăm să ne clasăm cât mai sus. Nu ne gândim la promovare, luăm fiecare meci în parte, iar la final vom vedea unde suntem. Eu zic că echipa are potențial destul de bun și vom fi în primele locuri”, a mai spus Stoica, în partida de la Sânmartin retras de la mijlocul terenului în linia defensivă.

„Nu contează unde joc, antrenorul este cel care decide asta. Intru acolo unde este nevoie, datoria mea este să evoluez cât mai bine pe orice post”
, a punctat fotbalistul aluminiștilor.

sursa: Gazeta Nouă

06 Oct. 2011, 10:52 Campionat
Pe aceeași temă