Vlad Munteanu: „Este important să câștigăm, am opri Timișoara din lupta pentru primul loc”

Adrian MUJEA, Mihai Andries 10 Sep. 2014, 20:00 Campionat
Vlad Munteanu:**

După ce și-a spart arcada în meciul de cupă de ieri, de la Slatina, mijlocașul vâlcean Vlad Munteanu va rata derbyul cu ACS Timișoara. Munteanu a fost accidentat în prima repriză, fiind imediat trimis la spitalul din Slatina, unde i s-au aplicat cinci copci.

„Trebuie să stau cam o săptămână, până mi se scot ațele. Nu voi putea juca sâmbătă, am ghinion, dar îmi doresc enorm să câștigăm jocul cu Timișoara, acum avem si moral bun, după calificarea din cupă. Trebuie să spargem și noi gheața și să batem. E o ușoară dezamăgire după acest început de campionat, dar nu am pierdut și este important ca prima victorie să o avem împotriva Timișoarei, i-am opri și pe ei din lupta pentru primul loc” spune mijlocașul venit în această vară de la Corona.

Vlad Munteanu anticipează o luptă strânsă pentru promovare: „Poate să intre oricine în lupta pentru promovare, lupta va fi între mai multe echipe, nu Timișoara e favorită certă, Poiana și Reșița au și ele echipe foarte bune, chiar și Satu Mare”

Astfel, antrenorul CSM-ului, Erik Lincar va avea seriose bătăi de cap în alcătuirea liniei mediane, acolo unde sâmbătă vor lipsi doi titulari de bază în acest start de sezon, Câju și Munteanu.

Articol scris de Adi GEORGESCU
Foto de Dan LIXANDRU

Adrian MUJEA, Mihai Andries 10 Sep. 2014, 20:00 Campionat
Pe aceeași temă