Viitorul Pandurii se menține în apropierea podiumului. Lupuț: „Acum, echipele cu pretenții la promovare încep să ne băge în seamă.” Ce spune despre posibila mutare la Târgu Jiu

Deși nu a putut conta pe căpitanul Cristian Oros, Viitorul Pandurii a trecut și de Metaloglobus București, scor 1-0, prin golul nou-intratului pe teren Vasile Pop, din minutul 82. A fost a cincea partidă consecutivă fără eșec pentru olteni, care au înregistrat în acest interval patru victorii și o remiză, etapa trecută, la Buzău.

Prin acest success, oltenii au pus capăt seriei de șase partide fără eșec a bucureșenilor. „Am început jocul mai greoi, un pic timizi, dar am reglat niște probleme de așezare la pauză, iar repriza a doua a fost în totalitate a noastră. Am întâlnit un adversar foarte bun. Știam că ne așteaptă un meci foarte greu, mai ales că am avut și două-trei absențe importante, dar cei care au intrat și-au făcut datoria. Am un lot echilibrat. Oros a avut o contractură și nu am vrut să-l forțez. Am vrut să-l menajez, pentru a nu risca sa-l pierdem până la finalul turului. Vlad Rusu va reveni și el în vreo trei săptămâni. Nu a fost nevoie de intervenție chirurgicală. Mă bucur că Vasile Pop, care ratase etapa trecută, la Buzău, un penalty, a intrat cu gol. Mă bucur că am creat un grup unit. Pot spune că sunt un antrenor fericit. Acum, echipele cu pretenții de promovare încep să ne bage în seamă mai mult, să ne studieze mai atent”, a declarant antrenorul Cristian Lupuț.

Antrenorul nu știe dacă Viitorul Pandurii va juca la Târgu Jiu

Acesta a vorbit și despre posibilitatea ca echipa sa să joace meciurile următoare pe noul stadion Municipal din Târgu Jiu, așa cum visează finanțatorul din umbră Nicolae Sarcină.

„Ne-am dori să jucăm și la Târgu Jiu, pe noul stadion, dar asta e treaba conducerii. Noi trebuie să ne vedem de treabă. Probabil, vom juca și noi acolo. Nu știu când. Oricum, am început să ne simțim bine și la Severin, dar ne-ar plăcea să jucăm și la Târgu Jiu. E un stadion superb. Am putea juca două echipe acolo, ca la Milano și alte orașele din Italia”, a conchis Lupuț.

Cu 24 de puncte acumulate în 14 etape, Viitorul Pandurii se află pe locul 4 în Liga 2, la două puncte în spatele celor de la UTA și Turris-Oltul. În runda următoare, echipa antrenată de Lupuț joacă în deplasare, chiar la Arad, cu UTA.

Articol scris de Mircea OGLINDOIU
Foto: Viitorul Pandurii Tg. Jiu

Pe aceeași temă